Het is spookachtige tijd! Bereid je voor op Halloween met onze gratis afdrukbare Halloween-banners!

Halloween-banners zijn een supergemakkelijke, betaalbare en leuke manier om te versieren voor Halloween.

Je kunt deze Halloween-banners gebruiken om je huis, klaslokaal, feestlocatie of ergens anders waar je Halloween viert te versieren.

Al onze Halloween-banners zijn perfect voor het spookachtige seizoen en hebben leuke, gedurfde, eenvoudige en minimalistische ontwerpen, dus er is voor elk wat wils.

Maak je geen zorgen als je het tot het laatste moment hebt overgelaten om te versieren! Deze gratis afdrukbare Halloween-banners zijn de perfecte last-minute decoraties die gemakkelijk een kamer, locatie, raam of veranda kunnen transformeren.

Ze zijn zo gemakkelijk te gebruiken en je kunt ze binnen enkele minuten laten printen en weergeven!

Al onze Halloween-banners zijn volledig gratis en worden geleverd in twee verschillende bannerstijlen - traditioneel en driehoekig voor uw persoonlijke voorkeur.

Dus maak je klaar voor het griezelseizoen en beleef een verschrikkelijk leuke tijd!

Trick or Treat Halloween Vlaggenlijn

Als je dit jaar trick or treaters wilt verwelkomen, kies dan voor een van onze prachtige trick-or-treat vlaggenlijnen. We hebben vier trick-or-treat Halloween-banners om uit te kiezen en ze zijn allemaal prachtig.

Deze zien er geweldig uit in het raam, op de veranda of boven een snoepschaal of feesttafel!

Ontvang onze gratis Trick or Treat-vlaggetjes

Patroon Halloween Vlaggen

Deze Halloween-vlaggen met patronen zijn een geweldige manier om unieke en leuke vormen en ontwerpen toe te voegen aan je Halloween-decor.

Verkrijgbaar in meer dan 100 verschillende stijlen, je kunt deze patroonvlaggen eenvoudig toevoegen aan je bestaande banners om ze op te fleuren of zelfs te mixen en matchen met onze vele andere banners!

Ontvang ons gratis patroon Halloween vlaggen

Kleurrijke Halloween-banners

We hebben een reeks kleurrijke Halloween-banners gemaakt om aan ieders behoeften te voldoen. Op deze kleurrijke banners is niet geschreven, dus ze zijn perfect als aanvulling op je bestaande banners en voor gebruik als Halloween-knutselproject.

Waarom laat u uw kinderen niet hun eigen Halloween-banners ontwerpen door onze lege kleurrijke banners te tekenen, kleuren, schilderen of glinsteren?!

Ontvang onze gratis kleurrijke Halloween-banners

Spooky Halloween Banner vlaggen

Deze griezelige Halloween-bannervlaggen zijn ontzettend leuk en hebben coole en griezelige Halloween-ontwerpen. Kies uit heksen, geesten, pompoengezichten, katten, vleermuizen en meer!

Ontvang onze gratis griezelige Halloween Banner-vlaggen

Happy Halloween-banners

Op zoek naar een vrolijke Halloween-banner dit jaar? We hebben zes superstijlvolle en supergriezelige vrolijke Halloween-banners die perfect zijn om te vieren!

Deze vrolijke Halloween-banners bieden minimalistische, eenvoudige, kleurrijke en leuke stijlen, dus er is een banner voor iedereen.

Ontvang onze gratis Happy Halloween-banners

Om onze vlaggen te gebruiken, slaat u ze gewoon op uw apparaat op en drukt u ze af. U kunt onze onderstaande gids voor het ophangen van spandoeken gebruiken voor ideeën over hoe u uw vlaggenlijn kunt weergeven!

Hoe hang je je halloween spandoeken op

Als het gaat om het afdrukken van je eigen vlaggenlijn of spandoek, weet je misschien niet goed hoe je deze moet ophangen of weergeven.

We hebben drie opties voor het weergeven van je vlaggenlijn die allemaal heel gemakkelijk zijn en er geweldig uitzien.

Bekijk onze afbeeldingsgids hieronder voor hulp.

Stick it

U kunt eenvoudig uw spandoek uitknippen, dubbelzijdig plakband op de achterkant plakken en uw spandoek op de muur plaatsen. Hierdoor kunt u de banner op elke gewenste manier weergeven en in een hoek plaatsen die bij uw stijl past.

Rijg het in

Een meer voor de hand liggende en meer traditionele manier om je spandoek op te hangen is door middel van draad, touw, touw of wat dan ook.

Pons gewoon twee gaten in beide zijden van de bannerpagina en rijg er doorheen, terwijl je in en uit je pagina's weven totdat je hele banner is opgehangen.

Ik vind inrijgen vanaf de voorkant een betere optie, omdat het grootste deel van de draad dan verborgen is.

Vouwen

Als je de thread volledig wilt verbergen zoals banners die je in een winkel koopt, gebruik dan de vouwmethode.

  • Knip rond de banner maar laat het bovenste gedeelte van het papier intact (zodat je banner langer is en er een witte rand is).
  • Vouw het witte gedeelte van het papier naar achteren zodat je het niet van voren kunt zien.
  • Draai het papier om en voeg je touwtje toe onder de vouw. Lijm de vouw vast.
  • Nu hangt je banner met draad zoals een traditionele banner, maar de draad is verborgen.

Deze methoden zijn zo'n gemakkelijke manier om uw spandoek of vlaggetjes weer te geven.

Gratis afdrukbare Halloween-banners

Haal wat van de stress en kosten uit Halloween-decor met onze gratis afdrukbare Halloween-banners. Ze zijn een gratis en eenvoudige optie voor iedereen en je kunt ze zelfs combineren met veel van onze andere gratis Halloween-versieringen!

  • Halloween Vlaggen
  • Happy Halloween-banners
  • Halloween Vlaggenlijn

Naast al onze Halloween-banners die je hier vindt, hebben we ook vele stijlen banners voor andere feesten. Je zult vooral dol zijn op onze verjaardagsbanner ideeën als je binnenkort een verjaardagsfeest plant.

We hebben nog veel meer handige printables voor je gemaakt voor het plezier tot aan Halloween en je kunt ze hier allemaal gratis krijgen.

Iedereen versiert zijn huis met pompoenen tijdens Halloween, dus als je je pompoenen in oktober wilt stylen, bekijk dan onze pompoensnijsjablonen voor veel gratis sjablonen om je te helpen verander een pompoen in iets ontzettend engs deze Halloween! Het is ook de ultieme gids voor het snijden van pompoenen.

Zie voor leuke Halloween-spellen ook onze populaire Halloween I Spy Game waar kinderen dol op zijn, en onze enorme selectie van Halloween Kleurplatenwaar je kinderen uren zoet mee zijn.

We hebben nog veel meer Halloween Printables die je gratis kunt printen, gebruiken en gebruiken.

Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk printables pakt terwijl je hier bent en print ze uit wanneer je activiteiten voor je kinderen nodig hebt.

De 30 beste Halloween-kleurplaten voor kinderen en volwassenen
Gratis afdrukbare Halloween Word Search
50+ gratis Halloween-decoraties en kinderactiviteiten
100 pompoen printables

Fijn Halloween!

Als je dit bericht en onze gratis Halloween-banners leuk vond, deel het dan en spel het vast voor later! Als je een van onze gratis Halloween-banners gebruikt om deze Halloween te versieren, tag ons dan op Instagram! We zouden graag zien hoe je onze freebies hebt gebruikt!

We hebben ook een enorm aanbod aan printables voor volwassenen hier op World of Printables. Je vindt er printables en sjablonen om je te helpen bij het plannen en organiseren van alle aspecten van je leven.

Volg World of Printables op Pinterest

Categorie: