37 gratis blad template printables in verschillende soorten en maten zoals esdoornbladeren, eikenbladeren, herfstbladeren, stervormig en hartvormig blad

Als je op zoek bent naar uitgesneden bladeren ben je hier aan het goede adres. We hebben een geweldige collectie bladomtrek printables voor elke leeftijd en elke behoefte.

Onze gratis afdrukbare bladsjablonen zijn perfect voor kinderen en kunnen op veel verschillende manieren nuttig zijn. Wanneer uw kind onze gratis uitknipbare bladeren gebruikt, ontwikkelt het zijn motorische vaardigheden, creativiteit, focus en kleur- en vormherkenning.

Je kunt deze bladsjabloon printables ook gebruiken om thuis of in de klas les te geven. Kinderen kunnen leren over de verschillende soorten bladeren, waar ze vandaan komen en hoe belangrijk ze zijn.

Onze gevormde bladeren zijn niet alleen een geweldig leermiddel, ze zijn ook leuk voor verschillende knutselactiviteiten. Gebruik ze voor seizoensambachten, als feest of als dankactiviteit. Kinderen kunnen de blaadjes kleuren, versieren, er positieve berichten op schrijven of er een kleurrijke foto van maken.

Onze gratis afdrukbare bladeren zijn niet alleen voor kinderen! Ook volwassenen kunnen onze uitgesneden bladeren goed gebruiken. Deze bladeren zijn geweldig om als decoratie te gebruiken!

Je kunt gemakkelijk een bladslinger maken voor herfst of Thanksgiving. Je kunt de bladeren zelfs op tafel strooien om een mooie Thanksgiving-tafel te maken. Geef je een verjaardagsfeest met jungle, tropisch of bosthema? Onze uitgesneden bladeren zijn ook geweldig voor het decoreren van feestruimtes!

Diverse uitgesneden bladeren

Kies uit onze bladsjablonen in verschillende vormen voor uw projecten. Deze bladeren zijn gemengd in verschillende stijlen en zijn perfect voor leuke knutselwerkjes en herfstbladeren kleurplaten.

Gemengde Vorm Bladeren

Mix gevormde bladeren 2

Gemengd gevormde bladeren 3

Je kunt deze afdrukken en uitknippen, of ze gebruiken als een bladkleurenpagina om te versieren of gewoon voor eenvoudige kinderactiviteiten.

Fall Cut Out Leaf-sjablonen

Maple Leaf-stencil - Klein

Maple Leaf-stencil - Medium

Maple Leaf-stencil - Groot

Tropische bladsjabloon - klein

Tropische bladsjabloon - Medium

Tropische bladsjabloon - groot

Herfst en bladeren gaan samen zoals pompoenen en taarten. Dus als het herfststijl leaf printables is waar je naar op zoek bent, dan hebben we een geweldige collectie. Onze bladpatronen om uit te knippen zijn perfect voor herfstactiviteiten en decoratie.

Als je op zoek bent naar meer herfstactiviteiten, bekijk dan onze kleurplaten voor de herfst!

Simple Leaf-sjabloon - klein

Simple Leaf-sjabloon - Medium

Simple Leaf-sjabloon - groot

Bladoverzicht

Leaf Printable

Gevormde bladeren

Rozenbladsjabloon - Klein

Rozenbladsjabloon - medium

Rozenbladsjabloon - Groot

Oak Leaf-sjabloon - klein

Oak Leaf-sjabloon - Medium

Oak Leaf-sjabloon - Groot

Maple Leaf Outline - Klein

Maple Leaf Outline - Medium

Maple Leaf Outline - Groot

Hartvormig blad - klein

Hartvormig blad - medium

Hartvormig blad - groot

Tropische uitgesneden bladeren

Onze sjablonen met tropische bladeren zijn perfect voor evenementen met een tropisch of jungle-thema. Gebruik deze als een leuke feestactiviteit, project of zelfs decoratie.

Monstera Leaf-sjabloon - klein

Monstera Leaf-sjabloon - Medium

Monstera Leaf-sjabloon - groot

Banana Leaf-sjabloon

Banaanbladvorm

Banaanblad afdrukbaar

Banaanbladpatroon

Kleurrijke uitgesneden Thanksgiving-bladeren, perfect voor de herfst

Deze kleurrijke, afdrukbare sjablonen voor herfstbladeren zijn perfect om snel en zonder gedoe te knutselen. Gebruik deze prachtige Thanksgiving-bladeren om een tafel te versieren of zelfs een eenvoudige maar mooie herfstbanner te maken.

Thanksgiving-bladeren

Mixed Leaf-sjabloon

Herfstbladeren sjabloon

Hoe onze gratis afdrukbare bladsjablonen te gebruiken

Om onze bladsjablonen te gebruiken, klikt u eenvoudig op de gewenste sjabloon en slaat u deze op uw apparaat op. Onze hoogwaardige sjablonen zijn gebruiksvriendelijk en kunnen binnen enkele seconden worden afgedrukt.

Print de uitgeknipte bladeren op papier, karton of zelfs rechtstreeks op gekleurd papier of patroonpapier voor je knutselwerkjes.

Er zijn heel veel verschillende soorten bladeren, zoals esdoornbladeren, eikenbladeren, ovaalvormige bladeren, bladeren in verschillende vormen, tropische bladeren en nog veel meer.

Categorie: