Op zoek naar een moderne en gedurfde jaarkalender voor 2023 die kan worden afgedrukt? Dan is deze stijlvolle kalender misschien iets voor jou!

Ik ben helemaal weg van deze kalender omdat hij er gewoon zo modern uitziet en die minimalistische touch heeft, maar met stijl. Het is absoluut een statement stuk. Op deze prachtige kalender staat elke maand van het jaar met het jaar 2023 vet gedrukt op de zijkant.

Dit is een jaarkalender van één pagina voor 2023 die er fantastisch uitziet als hij wordt afgedrukt en is ontworpen in US Letter, maar kan worden afgedrukt op elk papierformaat dat je nodig hebt.

Deze opvallende kalender ziet er geweldig uit als hij is vergroot naar een groter formaat (leer hoe je de grootte van je agenda kunt wijzigen naar elk papierformaat) en ziet er ook geweldig uit ingelijstaan je muur voor een stijlvolle afwerking.

Deze kalender is vele malen op YouTube vertoond door de planner-community. Het is een geweldige kalender voor je planner en past goed bij de vele afdrukbare planners die je hier op World of Printables vindt.

Je kunt deze kalender ook vinden in een stijlvolle zwarte kalender versie voor een nog grotere impact.

Koop hieronder je afdrukbare kalender voor 2023, print hem uit en je bent klaar!

Kenmerken van deze kalender:

 • 2023 Kalender
 • Start zondag
 • Wit
 • Modern
 • Stijlvol
 • Een pagina jaarkalender
 • Gratis voor persoonlijk gebruik

Om de afdrukbare jaarkalender 2023 te downloaden, opent u de afbeelding hieronder en slaat u deze op uw apparaat op.

Zie hieronder voor instructies en papieren aanbevelingen. Bekijk hieronder ook meer van ons verbluffende assortiment gratis kalenderontwerpen.

Het mooie van onze gratis afdrukbare kalenders is dat je kunt mixen en matchen! Je hebt niet het hele jaar door dezelfde stijl nodig, je kunt gewoon terugkomen en elke maand een andere kalender krijgen.

Klik op de volgende afbeeldingslink om de afdrukbare jaarkalender 2023 af te drukken.

Afdrukbare jaarkalender 2023

Maak van 2023 je beste jaar tot nu toe. Grijp deze gratis printbare kalender en bekijk ons enorme aanbod aan gratis printables terwijl je hier bent. Je vindt er nog veel meer kalenders, planners, sjablonen en meer voor 2023 om je te helpen het meeste uit het komende jaar te halen.

Hoe je afdrukbare kalenders er prachtig uit kunt laten zien

INSTRUCTIES

Download de Gratis afdrukbare jaarkalender 2023.

Print de kalender. Deze kalenders zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables.

Onze kalenders zien er zo goed uit wanneer ze worden afgedrukt op dit heldere papier wat een van de beste deals is die ik heb gevonden en waardoor de afdruk er helder en duidelijk uitziet.Dit karton is ook een geweldige optie die veel wordt gebruikt in de printbare gemeenschap en zelfs goedkoper is dan ik in winkels heb gevonden.

TIP: Het formaat van onze kalenders is eenvoudig aan te passen aan elk papierformaat. Plaats dit afdrukbare bestand gewoon in Canva, stel de afmetingen in op elk gewenst formaat en sla het vervolgens op uw computer op, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

Bekijk meer ideeën over het stylen van afdrukbare kalendersjablonen die bij je interieur passen!

Maak je eigen printables

Wil je leren hoe je printables kunt maken? We laten je zien hoe gemakkelijk het is om honderden verschillende dingen te maken die je graag zult gebruiken en die anderen ook graag zullen gebruiken.

We hebben een enorm aantal kalenders gemaakt, van lege kalenders tot stijlvolle kalenders.

Onze recente kalenders voor 2023. Er zijn nog veel meer afdrukbare kalenders beschikbaar om gratis te krijgen en af te drukken.

2023 Gratis afdrukbaar kalender kleurrijk thema
Natuurfotografiekalender 2023

Gratis afdrukbare planner-sjablonen

Je vindt er ook een groot aantal van onze gratis afdrukbare planners en sjablonen om je te helpen bij het plannen en organiseren van alle aspecten van je leven.

Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk gratis spullen pakt terwijl je hier bent.

We denken dat je deze erg handig zult vinden:

 • Dagelijkse takenlijstsjabloon
 • Bill Payment Checklist
 • Dagplannersjabloon
 • Weekly Planner-sjabloon
 • Weight Tracker-sjabloon
 • Wachtwoord Tracker
 • Beste budgetsjablonen
 • 30 beste sjablonen voor ma altijdplanner

Enkele van onze recente afdrukbare planner-sjablonen. Er zijn nog veel meer plannersjablonen beschikbaar om gratis te krijgen en af te drukken.

Tandheelkundige dossiersjabloon
Gratis afdrukbare dagelijkse planner

Heel erg bedankt voor je bezoek!

Als je dit bericht en deze gratis afdrukbare jaarkalender voor 2023 leuk vond, ga je gang en druk je op de Pin-knop hieronder, want het helpt ons echt op zoveel verschillende manieren en het is een geweldige manier om te sparen voor later.

Als je hier nieuw bent, schrijf je dan hieronder in, want we maken vaak nieuwe printables en we houden je van tijd tot tijd op de hoogte van onze beste nieuwe gratis printables.

Vind je deze gratis geschenken leuk?

Blijf op de hoogte van onze aanstaande gratis printables - je zult ze geweldig vinden!

Volg World of Printables op Pinterest

Categorie: