Als u op zoek bent naar een kalender die modern en minimalistisch is, dan zult u dol zijn op deze Afdrukbare jaarkalender 2023 vanwege de prachtige eigentijdse look.

Deze kalender v alt zo goed op en is anders dan de meeste typische kalenders die je zult vinden. We hebben deze jaarkalender van één pagina gemaakt met witte tekst op een zwarte achtergrond voor een opvallend effect.

Deze afdrukbare jaarkalender voor 2023 bevat alle maanden van het jaar en staat bovenop een puur zwarte achtergrond. Deze kalender gebruikt misschien iets meer inkt dan normaal, maar het is het zeker waard voor de uiteindelijke afwerking.

Deze kalender voor 2023 zou bijzonder goed staan in je kantoor of werkruimte en je kunt hem zelfs inlijsten voor een stijlvolle afwerking.

We hebben ook deze afdrukbare jaarkalender 2023 in dezelfde stijl maar met zwarte tekst op een witte achtergrond die ook een moderne, eigentijdse look heeft waar je dol op zult zijn. Bekijk de Gratis afdrukbare jaarkalender 2023 in het wit voor een strakke, stijlvolle afwerking waar je zeker van zult houden.

Kenmerken van deze kalender:

 • 2023 Kalender
 • Start zondag
 • Zwart
 • Modern
 • Stijlvol
 • Een pagina jaarkalender
 • Gratis voor persoonlijk gebruik

Pak gewoon je afdrukbare kalender hieronder, print hem uit en je bent klaar!

Om de kalender te openen, opent u de afbeelding hieronder en slaat u deze op uw apparaat op.

Zie hieronder voor instructies en papieren aanbevelingen. Bekijk hieronder ook meer van ons verbluffende assortiment gratis kalenderontwerpen.

Het mooie van onze gratis afdrukbare kalenders is dat je kunt mixen en matchen! Je hebt niet het hele jaar door dezelfde stijl nodig, je kunt gewoon terugkomen en elke maand een andere kalender krijgen.

Open de volgende afbeeldingslink om de afdrukbare jaarkalender 2023 af te drukken.

Afdrukbare jaarkalender 2023

Hoe je afdrukbare kalenders er prachtig uit kunt laten zien

INSTRUCTIES

Koop dit de Gratis printbare jaarkalender 2023.

Print de kalender. Deze kalenders zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables.

Onze kalenders zien er zo goed uit wanneer ze worden afgedrukt op dit heldere papier wat een van de beste deals is die ik heb gevonden en waardoor de afdruk er helder en duidelijk uitziet. Deze card stock is ook een geweldige optie die veel wordt gebruikt in de afdrukbare gemeenschap en zelfs goedkoper is dan ik in winkels heb gevonden.

TIP: Het formaat van onze kalenders is eenvoudig aan te passen aan elk papierformaat. Plaats dit afdrukbare bestand gewoon in Canva, stel de afmetingen in op elk gewenst formaat en sla het vervolgens op uw computer op, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

Bekijk meer ideeën over het stylen van afdrukbare kalendersjablonen die bij je interieur passen!

Maak je eigen printables

Wil je leren hoe je printables kunt maken? We laten je zien hoe gemakkelijk het is om honderden verschillende dingen te maken die je graag zult gebruiken en die anderen ook graag zullen gebruiken.

We hebben een enorm aantal kalenders gemaakt, van lege kalenders tot stijlvolle kalenders.

Onze recente kalenders voor 2023. Er zijn nog veel meer afdrukbare kalenders beschikbaar om te gebruiken en gratis af te drukken.

2023 Kalender voor kleuters
Afdrukbare maandkalender 2023

Gratis afdrukbare planner-sjablonen

Je vindt er ook een groot aantal van onze gratis afdrukbare planners en sjablonen om je te helpen bij het plannen en organiseren van alle aspecten van je leven.

Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk gratis spullen pakt terwijl je hier bent.

We denken dat je deze erg handig zult vinden:

 • Dagelijkse takenlijstsjabloon
 • Bill Payment Checklist
 • Dagplannersjabloon
 • Weekly Planner-sjabloon
 • Weight Tracker-sjabloon
 • Wachtwoord Tracker
 • Beste budgetsjablonen
 • 30 beste sjablonen voor ma altijdplanner

Enkele van onze recente afdrukbare planner-sjablonen. Er zijn nog veel meer plannersjablonen beschikbaar om op te slaan en gratis af te drukken.

Gratis weekplanner en Bullet Journal-pagina's
Organisator maandelijkse rekeningen

Heel erg bedankt voor je bezoek!

Als je dit bericht en de afdrukbare jaarkalender voor 2023 leuk vond, ga je gang en druk je op de Pin-knop hieronder, want het helpt ons echt op zoveel verschillende manieren en het is een geweldige manier om te sparen voor later.

Als je hier nieuw bent, schrijf je dan hieronder in, want we maken vaak nieuwe printables en we houden je van tijd tot tijd op de hoogte van onze beste nieuwe gratis printables.

Vind je deze gratis geschenken leuk?

Blijf op de hoogte van onze aanstaande gratis printables - je zult ze geweldig vinden!

Volg World of Printables op Pinterest

Categorie: