Als je op zoek bent naar leuke en leerzame kattenactiviteiten, dan hebben we deze printables voor je!

Deze gratis printbare I spy cat kleurplaat game is een geweldige activiteit voor kinderen die van dieren houden om thuis of op school te doen.

Katten zijn een van onze meest favoriete huisdieren, veel huizen hebben er een en kinderen zijn dol op ze, vooral als het kittens zijn.

Dus hebben we deze activiteit speciaal gemaakt voor kinderen die van katten en kittens houden. Dit leuke kleurpaginaspel helpt je kinderen bezig te houden en het is perfect om peuters en kleuters kennis te laten maken met speeltijd.

Kinderen zijn dol op onze I Spy-spellen omdat ze een spel kunnen spelen en daarna de pagina kunnen inkleuren. Zoveel plezier in zoiets eenvoudigs en precies waar kinderen dol op zijn.

Gratis afdrukbare I Spy Cats kleurplaat spel

Om dit spel te spelen, hoef je alleen maar te helpen de katten te vinden die op de pagina verborgen zijn en te tellen hoeveel van elke kat je vindt en het aantal in de vakjes te schrijven. Er zijn zes verschillende soorten katten of kittens die je kunt vinden.

Als ze klaar zijn, kunnen ze beginnen met het kleuren van de katten. Ze kunnen ook de achtergrond kleuren om een kleurrijke foto te maken die hun kamer opfleurt.

We hebben een groot aantal van deze spellen gemaakt, zodat je je kinderen urenlang kunt vermaken.

Onze I Spy-spellen zijn erg populair bij kinderen van alle leeftijden en zijn een geweldige manier om kinderen binnenshuis bezig te houden en ze visuele discriminatie te leren, wat het vermogen is om verschillen en overeenkomsten in grootte, vorm en kleur te detecteren.

Dus print deze gewoon uit, pak wat kleurstiften en laat ze plezier hebben! Laten we de katten gaan zoeken!

Hints en tips voor leren

Probeer het meeste uit je tijd met je kind te halen tijdens het spelen met deze activiteiten. U kunt zich concentreren op:

 • Kleurenwoordenschat: Vraag uw kind om de kleuren te benoemen zoals ze de katten kleuren. Dit is een geweldige manier om ze te helpen hun kleurenwoordenschat te ontwikkelen.
 • Om de beurt: Om uw kind te helpen het concept van delen en om beurten nemen te begrijpen, zegt u tijdens het spelen: "Nu je een kat hebt gevonden, is het mijn beurt om te zoeken ook een.”
 • Telvaardigheden: Vraag je kind om elk type kat te vinden en het aantal te tellen dat ze tijdens het spel vinden.

Als het spel is afgelopen, kun je het plezier voortzetten door ze te helpen leren hoe een kat te tekenen, of speel meer kleurplaatspellen zoals dit!

Print de I Spy Cats kleurplaat hieronder

Open eenvoudig de spelafbeelding van de I Spy Cats-kleurplaat die kan worden afgedrukt om deze te vergroten, of de onderstaande link, en sla deze vervolgens op uw computer op voordat u deze afdrukt. Print er zoveel als je wilt en vergeet niet om onze andere I Spy-spellen te bekijken.

Ik raad je aan om zoveel mogelijk van onze I Spy-kleurplaatspellen of kleurpagina's te kopen om je kinderen afwisseling te geven, ze te helpen leren en ze bezig te houden.

Afdrukbare kat kleurplaat spel

We hebben nog veel meer van deze I Spy-activiteiten, printbare spelletjes en kleurpagina's voor urenlang speelplezier voor je kleintjes en ook veel handige printables voor volwassenen.

En als je van katten houdt en er meer van wilt tekenen en kleuren, hebben we ook een hoe teken je een kat activiteit voor kinderen en volwassenen. Je kunt niet alleen oefenen met het tekenen van katten, maar je kunt ze ook inkleuren met deze leuke activiteit.

Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk van onze afdrukbare activiteiten pakt terwijl je hier bent en print ze uit wanneer je leuke activiteiten voor je kinderen nodig hebt.

We hebben nog veel meer geweldige gratis I Spy Games en printbare kinderactiviteiten om je kinderen te vermaken. We denken dat ze deze activiteiten erg leuk zullen vinden:

 • I Spy Space Coloring Page Game
 • I Spy Princess Coloring Page Game
 • I Spy Rainbow Coloring Page Game
 • Eenhoorn Kleurplaten
 • 50 beste bloemen kleurplaten
 • 50 beste prinses kleurplaten
 • 50 beste dinosaurus kleurplaten
 • 100 eenvoudige kleurplaten voor kinderen
 • Het ultieme afdrukbare kleurboek

I Spy Kleurplaten

Onze recente spelactiviteiten van I Spy kleurplaat. Vind nog veel meer I Spy Games om gratis af te drukken.

Gratis afdrukbare I Spy Princess kleurplaat spel
Gratis afdrukbare I Spy Halloween kleurplaat spel

Kleurplaten

Onze recente kleurpagina's. Veel meer afdrukbare kleurplaten om gratis af te drukken en in te kleuren.

Gratis afdrukbare I Spy Halloween kleurplaat spel
Gratis afdrukbare I Spy Space kleurplaat spel

Afdrukbare spellen

Onze recente printbare spellen. Nog veel meer printbare games om af te drukken en gratis te spelen.

De populairste printables ter wereld

Bedankt voor het bekijken van ons gratis afdrukbare I Spy Cats Coloring Pages-spel.

Ik hoop echt dat jij en je kinderen dol zijn op onze I Spy kleurpagina-activiteiten en als je van deze leuke kattenactiviteit houdt, klik dan op de deelknop van je keuze hieronder, want het laat ons weten dat je erom geeft en helpt ons om er nog veel meer te maken geweldige gratis printables om van te genieten.

Vind je deze gratis geschenken leuk?

Ontvang een melding van onze volgende reeks gratis geschenken - je zult ze geweldig vinden!

Volg World of Printables op Pinterest

Categorie: