Als je je artistieke vaardigheden wilt ontwikkelen of gewoon wat ontspannend plezier wilt, gebruik dan deze afdrukbare activiteitenbladen om te leren hoe je een bloem tekent.

Leer hoe je een bloem tekent gebruik eenvoudig onze rastermethode en deze gratis afdrukbare tekenactiviteiten.

We hebben een selectie van verschillende bloemen voor je gemaakt om te leren tekenen. Kies eenvoudig je favoriet uit de onderstaande collectie en print deze samen met het meegeleverde oefenblad. Je kunt dan oefenen met het tekenen van bloemen door de bloem in het activiteitenblad na te maken met behulp van het blanco oefenblad.

Dit is een geweldige activiteit die je de kunst van het tekenen van bloemen leert. Het is een leuke activiteit die niet alleen leuk is om te doen, maar je ook een nieuwe vaardigheid leert die je voor het leven zult hebben.

Bloemen tekenen is een geweldige vaardigheid om te leren als je dingen met bloemen wilt versieren, zoals huwelijksuitnodigingen, bullet journals of andere handgemaakte dingen. Je kunt deze vaardigheden ook gebruiken voor items die je wilt ontwerpen of verkopen als je je tekentechnieken wilt verbeteren.

Ontwikkel je tekenvaardigheden met deze gratis afdrukbare tekenactiviteiten

Je kunt je tekenvaardigheden ontwikkelen, een betere artiest worden of gewoon tekenen voor wat ontspannend plezier met deze afdrukbare bloementekenactiviteiten.

Bloementekeningen zijn gemakkelijk te maken als je eenmaal de basis kent. Je kunt de grondbeginselen van het tekenen van bloemen leren door deze bloemen-activiteitenbladen te kopiëren en te oefenen.

Je hoeft niet stap voor stap te leren hoe je een bloem tekent, aangezien deze rastermethode je helpt om de bloem eenvoudig te leren tekenen door simpelweg te kopiëren. Als je de meegeleverde oefenblaadjes gebruikt, kun je snel genoeg bloemen uit je hoofd tekenen.

We hebben verschillende soorten bloemen toegevoegd die je kunt leren tekenen, zodat je je favoriet kunt kiezen en kunt oefenen. Je leert hoe je een bloem tekent, en ook een realistische bloem met bladeren en stengels.

Je leert gemakkelijk een bloem tekenen met deze gratis tekenactiviteiten.

Dus druk deze tekenactiviteiten af, zoek wat potloden en kleurstiften en begin met het tekenen van een bloem. Het is een ontspannende activiteit die je helpt een nieuwe vaardigheid te ontwikkelen.

Hoe teken je stap voor stap een bloem

Tekenen met de rastermethode wordt al honderden jaren gedaan. Veel artiesten hebben de techniek gebruikt, waaronder beroemde artiesten.

Dus hoe teken je een bloem? Om te leren hoe je gemakkelijk bloemen kunt tekenen, kies je gewoon je favoriete bloem uit de bloemen die hier beschikbaar zijn. Je kunt zo veel van onze tekeninstructies printen als je wilt voor veel tekenplezier.

Zorg ervoor dat je de oefenbladen onderaan deze pagina hebt, want je moet er een paar afdrukken voor deze tekenles en onze andere hoe te tekenen activiteiten . We hebben een enorm scala aan onderwerpen om te leren tekenen en ze gebruiken allemaal dezelfde oefenblaadjes.

 1. Om een bloem te tekenen, gebruik je gewoon het lege oefenblad en kopieer je de bloem van de rastergids naar het oefenblad.
 2. Probeer bovenaan de bloem te beginnen en werk je een weg langs de omtrek.
 3. Je kunt het beste een potlood gebruiken om de bloem vaag te tekenen en vervolgens een gum gebruiken om eventuele fouten uit te wissen. Als je tevreden bent met de omtrek van de bloem, begin dan met de details door de lijnen in elk rastervierkant te repliceren.
 4. Als je klaar bent met het tekenen van de bloem, kun je er met een pen overheen gaan om de resterende potloodstrepen te finaliseren en uit te wissen.
 5. Tot slot, nadat je klaar bent met het tekenen van de bloem, kun je de bloem inkleuren met je favoriete kleurpotloden of -pennen voor wat kleurplezier.

Bonus Tip: Ik vind dat je het beste eerst over de originele bloem kunt tekenen. Dit zal je helpen om te wennen aan de delen van de bloem, en als je eenmaal over de bloem hebt getekend, kun je beginnen met oefenen met behulp van het blanco oefenblad.

Hoe meer je oefent met het tekenen van bloemen, hoe beter je wordt en je zult binnenkort bloemen kunnen tekenen zonder het oefenblad.

Bekijk ook onze hoe teken je een roos voor meer bloementekenactiviteiten.

Print hieronder je favoriete bloem hoe je oefenblaadjes tekent

Kies gewoon je favoriete afdrukbare bloemenafbeelding uit de selectie die we hier hebben weergegeven om deze te vergroten en sla deze vervolgens op je computer op voordat je gaat afdrukken.

Je kunt ook de links onder elke bloemafbeelding gebruiken. Je kunt ze ook naar je bureaublad slepen, wat veel mensen het gemakkelijkst vinden.

Hoe teken je stap voor stap een bloem? Printables

Hoe teken je een bloemactiviteit

Leer een bloem tekenen met dit activiteitenblad. Oefen door de afbeelding in de vakjes na te maken met behulp van het oefenvel.

Afdrukbare teken een bloem-activiteit 2

Dit is een mooie bloem die je gemakkelijk kunt tekenen. Het is snel te leren en ziet er geweldig uit als decoratie in je bullet journal.

Free Printable Hoe teken je een bloem - activiteit 3

Gratis afdrukbare bloemtekenactiviteit 4

Teken een bloem Easy Activity 5

Dit is een eenvoudige bloementekening die je met slechts één lijn kunt repliceren. Een trend die de wereld overspoelt is in één lijntekeningen of enkele lijntekeningen zoals het ook wel wordt genoemd.

Kies gewoon een startpunt en ga dan verder rondom de bloem zonder je potlood van de pagina te halen. Je krijgt een prachtige bloem die is gemaakt van een enkele lange lijn.

Teken stap voor stap een bloem Activiteit 5

Leer hoe je een bloem tekent die ingewikkeld en mooi is met deze tekenactiviteit. Dit is een vaardigheid die waarschijnlijk van pas komt als je bloemdecoraties wilt leren tekenen.

Bloementekenactiviteit 5

Easy Flower Drawing Activity 5

Leer hoe je gemakkelijk een bloem tekent met deze activiteit. Perfect voor kinderen om te oefenen en te leren en ook een geweldige kleuractiviteit.

Afdrukbare oefenbladen - Gebruik deze werkbladen om tekenen te oefenen

Gebruik deze oefenblaadjes om te oefenen met het tekenen van de bloemen. U kunt het oefenblad op ware grootte of het werkblad met 4 rasters gebruiken om te oefenen met tekenen.

Als je meerdere van deze oefenblaadjes afdrukt, kun je ze gebruiken om te oefenen met het tekenen van deze bloemen en al onze andere Hoe te tekenen activiteiten. We hebben honderden dingen voor je om te leren tekenen en de beste manier om goed te worden in tekenen is simpelweg door te oefenen!

Hoe oefenblad tekenen

Hoe teken je een set van 4 oefenbladen

Amazon Basics Sketch and Drawing Art Pencil Kit

Als je wilt leren hoe je een bloem tekent met een potlood of een geweldige set tekenpotloden wilt om te oefenen met tekenen, dan zul je dol zijn op deze geweldige set potloden, gummen en puntenslijpers.

Deze kit heeft alles wat je nodig hebt om tekeningen van hoge kwaliteit te maken, in een budgetvriendelijke kit. Dit is de kit die ik persoonlijk gebruik en omdat het zo goedkoop is, gebruiken mijn kinderen het ook.Het bevat potloden van verschillende hardheid en donkerheid, zodat je gemakkelijk geweldige toontinten kunt creëren bij het tekenen voor een professioneel effect.

We hebben enorm veel van deze hoe te tekenen activiteiten gemaakt. Zorg ervoor dat je zoveel printables pakt als je kunt terwijl je hier bent.

We hebben ook een enorm aanbod aan printables voor volwassenen hier op World of Printables. Je vindt er printables en sjablonen om je te helpen bij het plannen en organiseren van alle aspecten van je leven.

We hebben nog veel meer geweldige tekenactiviteiten en ook gratis kleurpagina's om je te vermaken. We denken dat je deze collecties kleurplaten erg leuk zult vinden:

 • Hoe teken je een roos
 • Hoe lippen te tekenen
 • Hoe teken je ogen
 • Hoe teken je een vogel
 • Hoe teken je een vlinder
 • 50 beste bloemen kleurplaten
 • 50 beste prinses kleurplaten
 • 100 eenvoudige kleurplaten voor kinderen
 • Beste Herfst Kleurplaten
 • Halloween Kleurplaten
 • Inspirerende Citaat Kleurplaten
 • Het ultieme afdrukbare kleurboek

Afdrukbare activiteiten tekenen

Onze recente How To Draw-activiteiten. Vind veel meer How To Draw printables waar je dol op zult zijn, gratis.

Hoe teken je een vlinder | Eenvoudige stapsgewijze afdrukbare activiteiten voor volwassenen en kinderen
Hoe teken je een kat | Eenvoudige stapsgewijze afdrukbare activiteiten

I Spy Kleurplaten

Onze recente I Spy kleurpagina-activiteiten. Vind nog veel meer I Spy Printables om gratis te downloaden en af te drukken.

Gratis afdrukbare I Spy Princess kleurplaat spel
Gratis afdrukbare I Spy Unicorn kleurplaat spel

Kleurplaten

Onze recente kleurpagina's. Nog veel meer afdrukbare kleurplaten om gratis te krijgen en af te drukken.

Gratis printbare Girl Power inspirerende quote kleurplaat - Bewijs dat ze ongelijk hebben schat
Rozensjabloon: 68 stijlen voor leuke activiteiten en knutselen

Afdrukbare spellen

Onze recente printbare spellen. Nog veel meer printbare games om af te drukken en gratis te spelen.

Gratis afdrukbare woordzoeker voor prinsessen
Gratis woordzoeker voor fruit en groenten

De populairste printables ter wereld

Bedankt voor het bekijken van onze How To Draw A Flower-activiteit.

Ik hoop echt dat je onze How To Draw-activiteiten leuk vindt en als je deze printbare bloementekenactiviteit leuk vindt, klik dan op de deelknop van je keuze hieronder, want het laat ons weten dat je erom geeft en helpt ons om nog veel meer geweldige gratis printables te maken om van te genieten.

Als je deze tekenactiviteit leuk vond en meer van dit soort dingen wilt, bekijk dan onze hoe je een roos tekent voor meer bloementekenplezier.

Vind je deze gratis geschenken leuk?

Ontvang een melding van onze volgende reeks gratis geschenken - je zult ze geweldig vinden!

Volg World of Printables op Pinterest

Categorie: