Leren hoe je lippen tekent is een van de dingen die je kunt doen om je vaardigheden voor het tekenen van gezichten te verbeteren. Samen met de ogen helpen de lippen gezichten te definiƫren, dus als je leert lippen te tekenen, kunnen je tekeningen er nog realistischer uitzien.

Onze tekenactiviteiten zijn ontworpen om je te helpen leren tekenen door te oefenen.

Hier vind je een selectie van lippen die je kunt leren tekenen, sommige lippen zijn gesloten en sommige zijn open om je inzicht te geven in hun verschillen bij het tekenen.

Dit is een geweldige tekenactiviteit die je kunt doen om een nieuwe vaardigheid te leren en tegelijkertijd te helpen ontspannen. Onze teken- en kleuractiviteiten zijn een geweldige manier om de tijd te doden en mensen vinden het erg leuk om te doen en erg ontspannend.

Deze activiteiten om te leren tekenen zijn een geweldige manier om lippen te leren tekenen voor beginners. Liptekeningen zien er artistiek uit en ze zijn ook vrij gemakkelijk te maken.

Stap voor stap oefenbladen om gemakkelijk te leren tekenen

Je hoeft niet stap voor stap te leren hoe je lippen tekent, omdat deze rastermethode je helpt om lippen te leren tekenen door te oefenen. Alle monden zijn verschillend en uniek voor elk individu, dus als je liptekenvaardigheden eenmaal hebt geoefend en geleerd, kun je creatief worden door ze er elke keer dat je ze tekent anders uit te laten zien en ze zien er allemaal realistisch uit.

Als je de meegeleverde oefenblaadjes gebruikt, kun je snel genoeg realistische lippen uit je geheugen tekenen.

We hebben verschillende soorten monden toegevoegd die je kunt leren tekenen, zodat je je favoriet kunt kiezen en kunt oefenen. Naast het leren tekenen van lippen, leer je ook hoe je tanden tekent en heb je een goed begrip van hoe je een mond tekent wat een vaardigheid is die je zult levenslang kunnen behouden.

Je kunt dan creatief worden en lippen tekenen in verschillende stijlen die uniek zijn voor jou. Als je klaar bent, kun je een vleugje kleur aan de lippen toevoegen voor een nog realistischer resultaat.

Je leert hoe je gemakkelijk lippen kunt tekenen met deze gratis tekenactiviteiten.

Dus druk deze tekenactiviteiten af, zoek wat potloden en begin met het oefenen van het tekenen van lippen. Het is een ontspannende activiteit die je helpt een nieuwe vaardigheid te ontwikkelen.

Hoe teken je stap voor stap lippen

Tekenen met de rastermethode wordt al honderden jaren gedaan. Veel artiesten hebben de techniek gebruikt, waaronder beroemde artiesten.

Dus hoe teken je lippen? Om te leren hoe je gemakkelijk lippen en monden kunt schetsen, kies je gewoon je favoriete lippen uit de lippen die hier beschikbaar zijn. Dit is geen tutorial over het tekenen van lippen, maar in plaats daarvan leer je door te oefenen wat een veel betere manier is om dingen te leren.

Zorg ervoor dat je de oefenbladen onderaan deze pagina hebt, want je moet er een paar afdrukken voor deze tekenles en onze andere hoe te tekenen activiteiten . We hebben een enorm scala aan onderwerpen die je kunt leren tekenen en ze gebruiken allemaal dezelfde oefenblaadjes.

 1. Om lippen te tekenen, gebruik je gewoon het lege oefenblad en kopieer je de lippen of mond van de rastergids naar het oefenblad.
 2. Je kunt het beste eerst een potlood gebruiken om de lippen vaag te schetsen en daarna een gum gebruiken om eventuele fouten weg te gummen. Als je tevreden bent met de omtrek van de lippen of mond, begin dan met de details door de lijnen in elk rastervierkant te repliceren.
 3. Als je klaar bent met het schetsen van de lippen, kun je er met een pen overheen tekenen om eventuele resterende potloodstrepen te voltooien en uit te wissen.
 4. Als je klaar bent met het tekenen van de lippen, kun je zelfs kleur aan de lippen toevoegen met je favoriete kleurpotloden of -pennen.

TIP: Je kunt eenvoudig oefenen om eerst lippen rechtstreeks op het lippen-activiteitenblad te tekenen voordat je het kopieert naar het lege oefenblad. Dit helpt je vertrouwd te raken met hoe lippen worden getekend voordat je echt begint met oefenen.

Hoe meer je oefent met het tekenen van lippen, hoe beter je zult worden en je zult snel in staat zijn om lippen en monden te tekenen zonder het oefenblad.

Druk hieronder je favoriete oefenblad voor liptekenen af

Klik gewoon op je favoriete afdrukbare afbeelding van lippen of mond uit de selectie die we hier hebben weergegeven om deze te vergroten en vervolgens op te slaan op je computer voordat je gaat afdrukken.

U kunt ook op de links onder elke lipafbeelding klikken. U kunt deze ook naar uw bureaublad slepen, wat veel mensen het gemakkelijkst vinden.

Hoe je lippen stap voor stap kunt tekenen Activiteit Printables

Hoe teken je een mondactiviteit

Met dit activiteitenblad kun je leren hoe je gemakkelijk een mond kunt tekenen. Je tekent een open mond en laat de lippen en tanden op een realistische manier zien.

Lippen tekenen Activiteit 2

Leer hoe je lippen tekent die gesloten zijn. Dit is een set realistische lippen die gemakkelijk te tekenen zijn.

Hoe lippenactiviteit te tekenen 3

Dit is nog een activiteit voor het tekenen van de mond waarmee je leert hoe je gemakkelijk realistische lippen kunt tekenen.

Een mondactiviteit tekenen 4

Als je wilt leren hoe je een mond moet tekenen, dan is dit een geweldige afdrukbare activiteit waarmee je stap voor stap lippen kunt tekenen met behulp van het oefenrastervel.

Afdrukbare oefenbladen - Gebruik deze werkbladen om tekenen te oefenen

Gebruik deze oefenvellen om te oefenen met het tekenen van lippen en monden. U kunt het oefenblad op ware grootte of het werkblad met 4 rasters gebruiken om te oefenen met tekenen.

Als je meerdere van deze oefenblaadjes afdrukt, kun je ze gebruiken om te oefenen met het tekenen van deze lippen en al onze andere Hoe te tekenen activiteiten. We hebben honderden dingen voor je om te leren tekenen en de beste manier om te leren tekenen is door simpelweg te oefenen!

Afdrukbaar oefenvel tekenen

Afdrukbare set van 4 oefenbladen

Amazon Basics Sketch and Drawing Art Pencil Kit

Als je lippen wilt tekenen met een potlood of een geweldige set tekenpotloden wilt om te oefenen met tekenen en schetsen, dan zul je dol zijn op deze geweldige set potloden, gummen en puntenslijpers.

Deze kit heeft alles wat je nodig hebt om tekeningen van hoge kwaliteit te maken, in een budgetvriendelijke kit. Dit is de kit die ik persoonlijk gebruik en omdat het zo goedkoop is, gebruiken mijn kinderen het ook.Het bevat potloden van verschillende hardheid en donkerheid, zodat je gemakkelijk geweldige toontinten kunt creƫren bij het tekenen voor een professioneel effect.

We hebben enorm veel van deze hoe te tekenen activiteiten gemaakt. Zorg ervoor dat je zoveel printables pakt als je kunt terwijl je hier bent.

We hebben ook een enorm aanbod aan printables voor volwassenen hier op World of Printables. Je vindt er printables en sjablonen om je te helpen bij het plannen en organiseren van alle aspecten van je leven.

We denken dat je deze echt leuk zult vinden:

 • Hoe teken je een roos
 • Hoe teken je ogen
 • Hoe teken je een vogel
 • Hoe teken je een vlinder
 • 50 beste bloemen kleurplaten
 • 50 beste prinses kleurplaten
 • 100 eenvoudige kleurplaten voor kinderen
 • Beste Herfst Kleurplaten
 • Halloween Kleurplaten
 • Inspirerende Citaat Kleurplaten
 • Het ultieme afdrukbare kleurboek

Afdrukbare activiteiten tekenen

Onze recente How To Draw-activiteiten. Vind veel meer How To Draw printables waar je dol op zult zijn, gratis.

Hoe teken je een draak | Eenvoudige stapsgewijze afdrukbare activiteit
Hoe lippen te tekenen | Eenvoudige stapsgewijze tekenactiviteiten

I Spy Kleurplaten

Onze recente I Spy kleurpagina-activiteiten. Vind nog veel meer I Spy Printables om gratis te downloaden en af te drukken.

Gratis afdrukbare I Spy Christmas Coloring Page Game
Gratis afdrukbare I Spy Halloween kleurplaat spel

Kleurplaten

Onze recente kleurpagina's. Nog veel meer afdrukbare kleurplaten om gratis te krijgen en af te drukken.

Hoe teken je een roos | Eenvoudige stapsgewijze afdrukbare activiteiten
Gratis afdrukbare I Spy Princess kleurplaat spel

Afdrukbare spellen

Onze recente printbare spellen. Nog veel meer printbare games om af te drukken en gratis te spelen.

Gratis afdrukbare I Spy Halloween kleurplaat spel
Gratis afdrukbare I Spy Dinosaur Coloring Page Game

De populairste printables ter wereld

Bedankt voor het bekijken van onze How To Draw Lips-activiteit.

Ik hoop echt dat je onze How To Draw-activiteiten leuk vindt en als je deze afdrukbare lippentekenactiviteit leuk vindt, klik dan op de deelknop van je keuze hieronder, want het laat ons weten dat je erom geeft en helpt ons om nog veel meer geweldige gratis printables te maken om van te genieten.

Als je lippen tekent en je tekeningen met ons wilt delen op , tag ons dan, want we zullen graag zien wat je hebt gedaan!

En als je kunt, Steun ons op Patreon en krijg toegang tot al onze geweldige premium printables als onderdeel van je Patreon.

Volg World of Printables op Pinterest

Categorie: