Deze Happy Rainbows 2023-kalender is verreweg een van mijn favorieten en hij is ook populair onder onze lezers.

Deze prachtige kalenders, die een overvloed aan regenbogen bevatten, zijn een genot om naar te kijken en hebben voor elke maand van het jaar een andere, met de hand getekende, mooie regenboog.

Wanneer je je huis wilt opvrolijken, dan doen deze regenboogkalenders precies dat! Ze zien er zo stijlvol en mooi uit en helpen je positief te voelen voor de mooiere dagen die voor je liggen.

Deze afdrukbare kalenders zijn zo uniek. Heel anders dan de typische eenvoudige kalenders die je zult vinden.

Vergeet niet dat deze kalender gratis is, dus download hem vandaag nog!

We hebben dit bijgewerkt voor 2023! - Download hier deze gratis afdrukbare regenboogkalender voor 2023.

Pak gewoon je afdrukbare kalender hieronder, print hem uit en je bent klaar!

Open de onderstaande afbeeldingen en sla ze op uw apparaat op om de kalender te downloaden.

Zie hieronder voor instructies en papieren aanbevelingen. Bekijk hieronder ook meer van ons verbluffende assortiment gratis kalenderontwerpen.

Het mooie van onze gratis afdrukbare kalenders is dat je kunt mixen en matchen! Je hebt niet het hele jaar door dezelfde stijl nodig, je kunt gewoon terugkomen en elke maand een andere kalender krijgen.

Happy Rainbows 2023 Kalender

Als je je afdrukbare kalender wilt stylen om er echt prachtig uit te zien, bekijk dan onze kalenderstijlgids hieronder voor een perfecte afwerking!

Open de volgende kalenderafbeeldingen om de Happy Rainbows 2023 kalenderpagina's afzonderlijk af te drukken.

Happy Rainbows januari 2023 Kalender

Happy Rainbows Februari 2023 Kalender

Happy Rainbows Kalender Maart 2023

Happy Rainbows Kalender april 2023

Happy Rainbows Mei 2023 Kalender

Happy Rainbows juni 2023 Kalender

Happy Rainbows Kalender juli 2023

Happy Rainbows Augustus 2023 Kalender

Happy Rainbows September 2023 Kalender

Happy Rainbows Oktober 2023 Kalender

Happy Rainbows November 2023 Kalender

Happy Rainbows December 2023 Kalender

INSTRUCTIES

Ontvang de gratis afdrukbare kalenders door de maanden die je nodig hebt te openen in de afbeeldingen hierboven. Op deze manier krijgt u de hoogwaardige versie die er het beste uitziet als deze wordt afgedrukt.

Druk de kalender af. Deze afbeeldingen zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. Dit zijn pagina's in US Letter-formaat, maar ze kunnen ook goed worden afgedrukt op A4. Zie de onderstaande tip als je ze wilt verkleinen voor andere papierformaten.

TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, plaats dit printable dan gewoon in Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en sla het op je computer op, eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

Hoe je afdrukbare kalenders er prachtig uit kunt laten zien

Druk het af! - Onze kalenders zien er zo goed uit als ze op dit heldere papier. worden afgedrukt

Het papier heeft een goed gewicht en werkt uitstekend met inkjet- en laserprinters, waardoor de inkt er scherp en helder uitziet. Als je iets zwaarder wilt voor een in de winkel gekochte look, dan is dit karton een geweldige optie die veel wordt gebruikt in de printbare gemeenschap.

Voeg wat stijl toe!

Formaat wijzigen - Pas het formaat van onze kalenders eenvoudig aan, maak ze groter of kleiner zodat ze in je planner, lijst of hanger passen - ontdek hoe hier .

Style it - Style je agenda! Voeg ze toe aan vitrinelijsten voor een verbluffende weergave, posterhangers voor een boho-look, of zelfs bind upje eigen voor een in de winkel gekochte look! Bekijk meer idee├źn over het stylen van afdrukbare kalendersjablonen die passen bij je interieur!

Snap it- Maak een foto van je agenda en tag ons erin! We vinden het leuk om te zien hoe je onze kalenders gebruikt en misschien zelfs je foto op onze blog!

Heel erg bedankt voor je bezoek!

Als je dit bericht en de afdrukbare Happy Rainbows 2023-kalender leuk vond, ga je gang en druk je op de Pin-knop hieronder, want het helpt ons echt op zoveel verschillende manieren en het is een geweldige manier om te sparen voor later.

Als je hier nieuw bent, schrijf je dan in, want we maken vaak nieuwe printables en we houden je van tijd tot tijd op de hoogte van onze beste nieuwe gratis printables.

Ik hou van jullie!

Categorie: