We geven deze geweldige gratis afdrukbare kalender 2023-sjablonen weg die nu trending zijn. Onze 1 gedrukte kalender voor 2023. Download het hier.

Op veler verzoek is deze prachtige botanische kalender terug! Deze gratis afdrukbare kalender 2023 was vorig jaar een enorm succes en nu hebben we hem teruggebracht voor 2023!

Als je op zoek bent naar een kalender met elegante botanische elementen en voldoende ruimte om je plannen op te schrijven, dan is dit een perfecte optie. Deze prachtige kalender is zowel eenvoudig als stijlvol en ziet er geweldig uit in elk huis.

Als je op zoek bent naar digitale versies van deze kalender, dan vind je die ook hier op onze website.

Kenmerken van deze kalenders:

 • 2023 Kalender
 • Start zondag
 • Botanisch thema
 • Stijlvol
 • Maandelijkse kalender 2023
 • Gratis voor persoonlijk gebruik

Telkens wanneer ik deze kalenders heb afgedrukt, krijg ik vaak te horen hoe mooi ze eruit zien en wordt me gevraagd waar ik ze vandaan heb. Het is dus geweldig om mensen te vertellen dat ik ze zelf heb gemaakt. Het is altijd een goed gespreksonderwerp, vooral als ze te horen krijgen dat dit is wat ik doe voor de kost!

We hebben honderden kalenders gemaakt in veel verschillende stijlen, en deze botanische kalenders zijn zeker niet saai en saai zoals andere kalenders die je vaak tegenkomt.

Ik heb veel energie gestoken in het ontwerpen van deze voor 2023 en ik hoop dat je er net zoveel van houdt als ik. Ze zijn erg stijlvol en zullen zeker geweldig staan in je huis.

We hebben dit ook als jaarlijkse versie van één pagina: 2023 Calendar One Page Printable in hetzelfde botanische thema.

Het is zo gemakkelijk om deze kalender te krijgen, download gewoon je afdrukbare kalender hieronder, print hem uit en je bent klaar!

Zie hieronder voor instructies en papieren aanbevelingen. Bekijk hieronder ook meer van ons verbluffende assortiment gratis kalenderontwerpen.

Het mooie van onze gratis afdrukbare kalenders is dat je kunt mixen en matchen! Je hebt niet het hele jaar door dezelfde stijl nodig, je kunt gewoon terugkomen en elke maand een andere kalender krijgen.

Om de kalendermaanden te krijgen die je nodig hebt, klik je gewoon op de afbeeldingen hieronder en sla je ze op je computer op.

Klik op de afbeelding hieronder om het sjabloon voor de gratis afdrukbare kalender 2023 af te drukken.

Afdrukbare kalender 2023 - januari

Afdrukbare kalender 2023 - februari

Afdrukbare kalender 2023 - maart

Afdrukbare kalender 2023 - april

Afdrukbare kalender 2023 - mei

Afdrukbare kalender 2023 - juni

Afdrukbare kalender 2023 - juli

Afdrukbare kalender 2023 - augustus

Afdrukbare kalender 2023 - september

Afdrukbare kalender 2023 - oktober

Afdrukbare kalender 2023 - november

Afdrukbare kalender 2023 - december

Hoe je afdrukbare kalenders er prachtig uit kunt laten zien

INSTRUCTIES

Get the free printable calendar 2023 maandelijkse sjablonen hierboven.

Print de kalender. Deze kalenders zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables.

Onze kalenders zien er zo goed uit wanneer ze worden afgedrukt op dit heldere papier wat een van de beste deals is die ik heb gevonden en waardoor de afdruk er helder en duidelijk uitziet. Dit karton is ook een geweldige optie die veel wordt gebruikt in de printbare gemeenschap en zelfs goedkoper is dan ik in winkels heb gevonden.

TIP: Het formaat van onze kalenders is eenvoudig aan te passen aan elk papierformaat. Plaats dit afdrukbare bestand gewoon in Canva, stel de afmetingen in op elk gewenst formaat en sla het vervolgens op uw computer op, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

Bekijk meer ideeën over het stylen van afdrukbare kalendersjablonen die bij je interieur passen!

Maak je eigen printables

Wil je leren hoe je printables kunt maken? We laten je zien hoe gemakkelijk het is om honderden verschillende dingen te maken die je graag zult gebruiken en die anderen ook graag zullen gebruiken.

We hebben een enorm aantal kalenders gemaakt, van lege kalenders tot stijlvolle kalenders.

Onze recente kalenders voor 2023. Er zijn nog veel meer afdrukbare kalenders beschikbaar om gratis te krijgen en af te drukken.

2023 2023 Kalender Gratis Printables
2023 kalender met feestdagen

Gratis afdrukbare planner-sjablonen

Je vindt er ook een groot aantal van onze gratis afdrukbare planners en sjablonen om je te helpen bij het plannen en organiseren van alle aspecten van je leven.

Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk gratis spullen pakt terwijl je hier bent.

We denken dat je deze erg handig zult vinden:

 • Dagelijkse takenlijstsjabloon
 • Bill Payment Checklist
 • Dagplannersjabloon
 • Weekly Planner-sjabloon
 • Weight Tracker-sjabloon
 • Wachtwoord Tracker
 • Beste budgetsjablonen
 • 30 beste sjablonen voor ma altijdplanner

Enkele van onze recente afdrukbare planner-sjablonen. Er zijn nog veel meer plannersjablonen beschikbaar om gratis te gebruiken en af te drukken.

Savings Tracker-sjabloon
Afdrukbare kortings- en coupontracker

Heel erg bedankt voor je bezoek!

Als je dit bericht en deze gratis afdrukbare kalender 2023 sjablonen leuk vond, deel deze dan door op de Pin-knop hieronder te drukken. Delen op Pinterest is een geweldige manier om te sparen voor later, en het helpt ons echt.

Als je hier nieuw bent, schrijf je dan hieronder in, want we maken vaak nieuwe printables en we houden je van tijd tot tijd op de hoogte van onze beste nieuwe gratis printables.

Vind je deze gratis geschenken leuk?

Blijf op de hoogte van onze aanstaande gratis printables - je zult ze geweldig vinden!

Volg World of Printables op Pinterest

Categorie: