Januari is de tijd voor een frisse start, een nieuw begin, nieuwe bullet journals, frisse ideeën en inspiratie. Ik hou van frisse start! Raak enthousiast en geïnspireerd voor een nieuw jaar met deze prachtige bullet journal-pagina's voor januari om je te inspireren.

Vergeet niet dat je geen artiest hoeft te zijn om een bullet journal te maken. Er zijn geen regels of criteria! Pak gewoon wat pennen en maak een bullet-dagboek dat bij jou en je behoeften past! Dit is persoonlijk voor jou, dus geniet er gewoon van!

Januari bullet journal Inspiratie

In dit bericht gaan we kijken naar de bullet journal-thema's van januari om je inspiratie te geven voor je eigen bullet journal en om hopelijk die creatieve sappen te laten stromen! Ik heb eigenlijk een hekel aan de uitdrukking creatieve sappen, is er een ander woord dat we kunnen gebruiken?!

Monochrome maandelijkse bijlage - World of Printables

Zoals je weet, houden veel makers van bullet journals ervan om voor elke maand van hun bullet journal een thema te hebben. Het is een manier om hun creativiteit te gebruiken en zich het bullet journal eigen te maken. Anderen houden het graag simpel. Het is allemaal aan jou.

Door een maandelijks voorblad te maken, kun je je maanden in één oogopslag gescheiden houden, zoals een paginaverdeler in een planner. Het is een leuke manier om dingen visueel georganiseerd te houden.

Laten we eens kijken wat andere makers van bujo doen en kijken of we je kunnen inspireren om je eigen geweldige thema's en pagina's te bedenken.

-

Botanisch kader met kalender

worldofprintables.com

Ik hou van deze prachtige maandelijkse tussenschot met botanische lijst. Het heeft een schattige kalender en past ook bij andere inlegvellen. Bekijk de rest hier.

-

Mystieke maan en sterren

@wildeyesbujo

Deze bullet journal-pagina van januari is een mooie, unieke kijk op een sterren- en maanthema. Het is echt een prachtig ontwerp en heeft iets mystieks. Dit thema heeft eenvoudige elementen die er mooi uitzien verspreid over je januari-sectie. Bekijk Andrea's Instagram, je zult versteld staan van haar prachtige ontwerpen.

Pennen in deze afbeelding: Zebra Pen Mildliner Double Ended Brush en Fine Tip Pen + Zensations Technical Pen

-

Gingko-bladeren

@_coffeeandsarcasm_

Hoe delicaat is dit voorblad van januari? Dit verbluffende bullet journal-idee voor januari heeft delicate bladeren in zachte kleuren en is eigenlijk geïnspireerd op haar beddengoed. Cam heeft een aantal serieus goede bullet journal-ideeën op haar Instagram en ze heeft zelfs enkele mislukte bullet journal-ideeën.Een pluim om het echt te houden!

Items gebruikt om dit ontwerp te maken: Leuchtturm1917 + Winsor & Newton Cotman aquarelverf + Tombow 62039 Fudenosuke penseelpennen

-

Bloeiende planten

@littleolivebujo

De eenvoud van deze prachtige bullet journal-pagina van januari is zo mooi. Ik hou van het citaat met de schattige handgetekende planten. Soms is minder meer als het om een bujo-pagina gaat en ik denk dat dit daar een goed voorbeeld van is. Ik zou aanraden om de Instagram-pagina van Viola te bekijken, er zijn een aantal prachtige bullet journal-pagina's te zien.

Pen in deze afbeelding: Muji Gel Ink Ball Point Pen + Crayola Super Tips Marker Set

-

Sterrennachthemel

@bujo_corner

Deze verbluffende bullet journal-pagina van januari concentreert zich op de nachtelijke hemel en wordt de hele maand januari gedragen.Ik ben een sukkel voor alles wat nachtelijke hemel en sterren zijn, dus dit is super mooi voor mij. En als je een fan bent van Disney, dan vind je een aantal geweldige ideeën op haar Instagram-pagina.

-

Snowy City Street

@productivedoodling

Ik ben dol op deze prachtige bullet journal-omslag van januari, ontworpen door Mandy. Er is gewoon iets opwindends aan het kijken naar prachtige architectuur, zacht rokende schoorstenen en subtiele sneeuwvlokken. Mandy heeft echt coole bullet journal-inspiratie op haar Instagram. Ze heeft een geweldige Harry Potter-versie.

Pennen in deze afbeelding: Tombow 56149 Dual Brush Pen Art Markers of voor een veel goedkopere optie Keebor Dual Tip Art Brush Pens + Crayola Super Tips Marker Set

-

Nachttijd sneeuwvlokken

@barbarahaegerart

Ik ben dol op deze bullet journal-spread van januari, hij is zo goed uitgebalanceerd en heeft een prachtig kleurenpalet.Deze besneeuwde bullet journal-spread voor januari biedt alles: een inspirerende quote, gewaagde mooie illustratie, een minikalender, ruimte voor dagelijkse aantekeningen en een takenlijst! Barbara weet echt hoe ze een bullet journal moet ontwerpen.

Pennen in deze afbeelding: Sakura Gelly Roll Pens

-

Winterse boomtoppen

@blushedbujo

Ik hou van deze prachtige bullet journal-pagina van januari. Ik vind het zo'n troost om ernaar te kijken met zijn prachtige boomtoppen in de sterrenhemel. Het is heel mooi ontworpen met verbluffende kleuren en gouden accenten. Jordan heeft een geweldig oog voor mooie bullet journal pagina's.

Notebook in deze afbeelding: Archer & Olive Dot Grid Notebook of goedkoper alternatief (maar zeer vergelijkbaar met A&O) SeQeS Dotted Journal Notebook

-

Fijne handen

@bujoclaire

Deze bullet journal-pagina's van januari zijn een van mijn favorieten. Er is iets zo intiems en delicaats aan dit prachtige ontwerp, het is echt een kunstwerk. Deze bullet journal-pagina maakt gebruik van fijne lijnen en slechts een vleugje kleur waardoor het minimalistisch en effectief is. Ik ben ook dol op de quote onderaan.

Pennen in deze afbeelding: Tombow 56149 Dual Brush Pen Art Markers

-

Aquarel Astronaut

@dutch_dots

Ik hou van de ruimte en alles wat daarmee te maken heeft, inclusief dit prachtige bullet journal van januari! Ik ben dol op de illustraties op deze pagina en de eenvoudige letters eronder. Het werkt allemaal zo mooi samen! Manon heeft zo'n prachtige Instagram met zoveel mooie verschillende ontwerpen. Bekijk haar.

Items in deze afbeelding: Leuchtturm1917 + Tombow 56149 Dual Brush Pen Art Markers

-

Belle in haar bibliotheek

@julia.pezowicz

Als je van Disney houdt, dan is deze bullet journal-omslag van januari perfect! Ik hou van de details in dit ontwerp en ik kan het harde werk dat hierin is gestoken erg waarderen. Ik zou dit graag inkleuren - zeg maar! Julia is een van mijn favoriete bujo-meisjes en haar spullen zijn verbluffend. Bekijk haar.

Pen gebruikt om dit ontwerp te maken: Tombow 62039 Fudenosuke Brush Pens

-

Hangende plantenbakken

@veronicajournals

Deze bullet journal-pagina van hangende plantenbakken in januari is zo prachtig! Het is schoon, natuurlijk en is zo esthetisch! Ik ben ook dol op het natuurlijke kleurenpalet! Als je door Veronica's Instagram scrolt, zie je alle geweldige en inspirerende bullet journal-pagina's die ze heeft gemaakt.

Items gebruikt om dit ontwerp te maken: A5 Dotted Journal van Scribbles That Matter + Faber-Castell Pitt Artist Brush Pen + Tombow 56149 Dual Brush Pen Art Markers + Sakura Pigma 50034 Micron Blister Card Ink Pen Set + Sakura Gelly Roll Pens

-

Donkere maan en sterren

@bulletjournalbymarieke

Dit prachtige bullet journal-thema met donkere nieuwe maan in januari is zo prachtig! Het is zo leuk om iets te zien dat zich richt op een donkerder kleurenpalet en ik ben dol op de hangende sterren en de maan! En hoe goed ziet dat gestempelde schrift er op de zwarte stroken uit? Marieke heeft echt prachtige en unieke ontwerpen op haar Instagram, check haar out!

-

Besneeuwde bergen

@julia.pezowicz

Deze bullet journal-omslag van januari verovert mijn hart. Het is zo prachtig. Ik hou van de eenvoudige bergen, de prachtige blauwe nachtelijke hemel en de witte sterren en schrijven. Alles complimenteert elkaar gewoon om een van de mooiste januari-covers te maken die ik heb gezien.

Pennen gebruikt in deze afbeelding: Pentel Arts Pointliner Drawing Pen

-

Eenvoudige doelen

katelouise.co.uk

Ik ben dol op deze minimalistische mooie bullet journal-pagina van januari. Wat is een betere manier om een nieuwe maand te beginnen met nieuwe doelen? Het is eigenlijk een heel handige manier om een voorblad te gebruiken en deze ziet er zo schoon en mooi uit.

Journal gebruikt in deze afbeelding: Leuchtturm1917

-

Schattige plantenbak

@DeadKings

Ik ben dol op dit natuurlijk ogende idee voor de omslag van een bullet journal in januari. Ik hou van alles, van het hangende kalenderbord tot de mooie planten en schattige kleine bijtjes. Deze bullet journal-pagina van januari is een perfecte manier om een botanisch of groen thema voor je bujo te starten.

-

Tropisch plakboek

@odetostudying

Deze bullet journal spread van januari is heel anders dan de voorbeelden die we tot nu toe hebben gezien en het ziet er geweldig uit! Deze januari-spread gebruikt washi-tape en tropische elementen om iets met een totaal andere sfeer te creëren. Het is zo gaaf.

-

Botanisch plakboek

@enjoylife98

Ik hou van dit Bullet Journal-idee van januari. Het biedt verschillende texturen en materialen waardoor het een echt plakboekgevoel krijgt. Ik hou van de lagen en de mix van gedrukte en handgeschreven elementen.

-

Chinese Lantaarns

@bujoloverr

Deze Bullet Journal-pagina voor Chinees Nieuwjaar in januari is zo delicaat en mooi. Ik ben dol op de handgetekende rode lantaarns en hoe ze prachtig op de pagina zijn samengesteld. Het is zo mooi om naar te kijken.

Pennen gebruikt in deze afbeelding: Crayola Super Tips Marker Set

-

Besneeuwde sneeuwbol

@jrosehunter.creates

Hoe mooi is deze bullet journal cover van januari? Ik hou ervan. Deze sneeuwbol is zo'n prachtig idee en het ziet er zo mooi en vreemd uit. Het feit dat het hoofdkenmerk zich in de sneeuwbol bevindt, voegt een ander element toe aan de hele pagina. Hij is compact en perfect.

Items gebruikt om dit ontwerp te maken: KARIN Mega Box Brush Marker PRO + Archer & Olive Dot Grid Notebook of goedkoper alternatief (maar zeer vergelijkbaar met A&O) SeQeS Dotted Journal Notebook + Sakura Gelly Roll Pens + Pentel Fude Touch Brush Sign Pen + Tombow Waterbrush Set van 3

-

IJsberen knuffelen

@lou.lacoste

Deze bullet journal-omslag van januari is zo minimalistisch en mooi. Ik ben dol op het eenvoudige ontwerp en het prachtige lettertypeduo, maar ik ben echt dol op de Hollandse deur van de ijsbeer. Het voegt iets speciaals toe aan de hele pagina.

-

Start je Bullet Journal Journey van januari

Er is niets beter dan een nieuw bullet journal te beginnen, vooral aan het begin van een nieuw jaar. Hopelijk hebben deze bullet journal-pagina's van januari je geïnspireerd om creatief te worden en iets speciaals te ontwerpen voor je voorblad van januari.

Er zijn hier zoveel ideeën voor dingen die je kunt doen en gebruiken. Van verf tot washi tape, tot aquarellen en scrapbooking. Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, probeer dan eerst wat oefenruns op wat kladpapier!

Een bullet journal starten

Minimalistische maandelijkse scheidingspagina

De kans is groot dat als je naar dit bericht kijkt, je al een bullet journal maker bent en op zoek bent naar je volgende idee. Veel mensen kijken echter graag naar inspiratie die er niet aan hebben gedacht om hun eigen bullet journal te maken of gewoon niet weten hoe.

Als je wilt leren hoe je je eigen bullet journal kunt starten, maar je weet niet zeker hoe je moet beginnen en zelfs als je de mogelijkheden hebt, moet je dit bericht echt lezen - How To Start een Bullet Journal 2023 + gratis Bullet Journal-stickers.

Het neemt alle onzekerheid van het maken van een bullet journal weg en beantwoordt zoveel vragen. Na het lezen zul je merken dat je geïnspireerd en klaar bent om te gaan.

Categorie: