Valentijnsdag kan zo spannend zijn voor zoveel verschillende mensen! Het is een vakantie waar iedereen van elke leeftijd van kan genieten en je hoeft niet eens verliefd te zijn! Daarom hebben we de beste afdrukbare Valentijnsgeschenken voor je op een rijtje gezet die je thuis kunt afdrukken.

Je denkt waarschijnlijk "als je niet verliefd bent, waarom zou je het dan vieren"? Mijn antwoord daarop is dit: je hoeft niet verliefd te zijn om Valentijnsdag te vieren, je kunt gewoon liefhebben.

Dit bericht bevat een heleboel prachtige, gratis afdrukbare Valentijnskaarten die je kunt downloaden en gebruiken op Valentijnsdag. Je kunt deze ideeën zelfs opnieuw maken als je iets handgemaakts wilt maken.

Ik ga dit jaar zeker deze gratis afdrukbare Valentijnskaarten gebruiken. Er is zoveel om uit te kiezen.

Wat je in dit bericht vindt:

  • 13 Fantastische afdrukbare wenskaarten, perfect voor Valentijnsdag
  • 22 Beste gratis afdrukbare Valentijnskaarten voor kinderen

Als je deze pin voor later wilt bewaren, gebruik dan gerust onze pins hieronder of onderaan de pagina!

13 Fantastische afdrukbare wenskaarten, perfect voor Valentijnsdag

Deze Valentijnsdag wenskaarten zijn zo geweldig. Het kan moeilijk zijn om een Valentijnswenskaart te vinden die niet algemeen is en dat is het moment waarop we naar het internet gaan om te zoeken naar geweldige ideeën of gratis printables om ons te helpen.

Hieronder vind je een verzameling gratis afdrukbare Valentijnsdagwenskaarten voor elke leeftijd. Ze zijn perfect voor je partner, vriend en kinderen.

-

Gratis afdrukbare Happy Together Valentines-kaart

Deze schattige happy together valentijnskaart is geweldig voor degenen die niet van papperige, romantische uitwisselingen houden. Deze kaart is eenvoudig en zegt het zoals het is - gelukkig samen. Je zou dit zelfs aan je bestie kunnen geven.

Gelukkig samen afdrukbare valentijnskaart

Gevonden op: World of Printables (dat is hier!)

-

Gratis afdrukbare Valentijnsdag I Heart U-kaart

Deze prachtige Valentijnsdag-wenskaart is zo mooi en zou perfect zijn voor iedereen van wie je houdt. Als je dit niet als kaart wilt gebruiken, is het ook verkrijgbaar als wanddecoratie in veel verschillende kleuren.

Gevonden op: The Craft Patch

-

Grappige afdrukbare Valentijnsdagkaarten

Je vindt een coole verzameling grappige gratis Valentijnsdagkaarten op Landeelu. Wat maakt deze kaarten zo grappig? Het feit dat ze ZO RELAATBAAR zijn. Dit zou een geweldige kaartkeuze zijn voor jonge volwassenen of tieners.

Gevonden op: Landeelu

-

Eigenzinnige liefdeskaarten Valentijnsdag afdrukbaar

Ik vind het altijd leuk om eigenzinnige kaarten te vinden, omdat ik graag de creativiteit en humor van iemand zie. Bovendien zijn ze altijd leuk! Je vindt een heel mooie verzameling eigenzinnige kaarten bij My Someday in May.

Gevonden op: My Someday In May

-

Gratis afdrukbare pinguïn Valentijnsdagkaart

Dit is zo'n schattige handgetekende kaart en er zit een mooie betekenis achter. Als je het nog niet wist, pinguïns paren voor het leven. Dit is een schattige kaart voor je enige ware liefde. Het is verkrijgbaar met het woord Valentijn of zonder.

Gevonden op: Liz on Call

-

Gratis afdrukbare Harry Potter Valentijnsdagkaarten

Deze Harry Potter Valentijnsdagkaarten zijn zo schattig! Er is een verzameling van vier - Harry, Ron, Hermelien en Perkamentus - met voor elk een ander citaat. Deze zijn perfect voor elke Harry Potter-fan!

Gevonden op: The Cottage Market

-

Gratis Valentijnsdag afdrukbare kaarten

Ik ben helemaal weg van deze Valentijnsdagkaart in Scandinavische stijl en vind hem zo schattig! Deze illustratieve kaart is perfect voor iedereen van wie je houdt. Ik weet dat mijn dochter het geweldig zou vinden.

Gevonden op: Kelly Sugar Crafts

-

Gratis afdrukbare Latte Valentijnskaart

Deze superleuke Valentijnsdagkaart is perfect voor elke koffieliefhebber - zoals ik! Deze kaart is zo'n schattig woordspel en zal je Valentijn gemakkelijk laten glimlachen. Voeg er een Starbucks-kaart aan toe en misschien krijg je meer dan een glimlach!

Gevonden op: The Cottage Market

-

Drie typografische Valentijnsdagkaarten

Als je de voorkeur geeft aan typografie boven afbeeldingen, dan zijn deze drie kaarten zo'n stijlvolle optie. De typografie hier is zo prachtig en de kaarten zijn zo eenvoudig maar effectief. Design Coral heeft ook veel meer opties voor verschillende stijlen.

Gevonden op: Design Coral

-

Afdrukbare Donut Valentijnskaarten voor kinderen

Je kunt niet fout gaan met een donutkaart! Deze zijn zo leuk en schattig dat ik zeker weet dat vrienden en familie ze geweldig zullen vinden. Geef deze kaart een doos donuts cadeau en je bent klaar!

Gevonden op: Mom on the Side

-

The Avengers Super Hero Valentijnsdagkaarten voor kinderen

Deze Avenger Super Hero Valentijnsdagkaarten zijn zo cool! Dit zou een geweldige keuze zijn voor iemand die van de Avengers houdt en kinderen zouden ze zo leuk vinden! Ik weet dat mijn kleine neefje gek zou worden van die van Hulk en Spiderman.

Gevonden op: Our Handcrafted Life

-

Gratis afdrukbare Valentijnsdag wenskaarten

Deze kaart is zo cool en is een perfecte mannelijke kaart. Het ziet er geweldig uit en ik weet zeker dat een vriend of man het geweldig zou vinden, of wie dan ook!

Gevonden op: Ik zou de vloer moeten dweilen

-

Gratis afdrukbare lama-valentijnskaarten

Deze Llama Valentine-kaarten zijn belachelijk schattig en leuk! Deze kaarten zouden geweldig zijn voor een vriendin, vriend of zelfs voor een kind. Ze zijn zo lief en kleurrijk!

Gevonden op: Artsy-Fartsy Mama

-

Cactus Valentijnsdag afdrukbaar

Ik heb deze uitdrukking nog nooit eerder gehoord en ik vind het zo schattig en leuk! Ik vind deze leuke kaart erg leuk en denk dat het een geweldige keuze zou zijn voor iedereen met een schattig gevoel voor humor!

Gevonden op: Happy Go Lucky

-

22 Beste gratis afdrukbare Valentijnskaarten voor kinderen

Valentijnsdag is zo'n leuke vakantie voor kinderen. Het is opwindend en zo schattig om te zien hoe ze hun kaarten en cadeaus aan hun vrienden of verliefdheid geven.

Kent je kind je elke Valentijnsdag op zoek naar de volgende coole valentijnskaart die ze aan hun klasgenoten kunnen geven? In plaats van geld en tijd te besteden aan het kopen van in de winkel gekochte kaarten en cadeaus of zelfs maar het internet af te speuren naar inspiratie, kun je gewoon onze favoriete opties hieronder bekijken.

-

Leuke afdrukbare liefdeshartstickers

Je kunt deze afdrukbare liefdeshartstickers overal voor gebruiken! Laat je kind ze gebruiken om een schattige valentijnskaart te maken of om ze gewoon op de persoon te plakken die ze leuk vinden! Veel plezier.

Gevonden op: World of Printables

-

Afdrukbare Arrow Valentines

Deze schattige pijl-valentijnskaarten zijn zo mooi en kleurrijk en ook zo'n geweldige manier om iets lekkers toe te voegen.

Gevonden op: Lisa Storms

-

Boys Shark Valentines

Ik ben helemaal weg van deze haaienkaart! Het is gedurfd, leuk en perfect voor elke kleine jongen! Je kunt ook een snoepje in de bek van de haai doen.

Gevonden op: Love the Day

-

Our Future's So Bright Valentine

Deze printable voor Valentijnsdag is zo mooi en het idee is zo leuk en schattig. Dit zou een geweldige valentijnskaart zijn van een leraar voor hun leerlingen.

Gevonden op: My 3 Monsters

-

Squishy Valentijnskaarten

Deze schattige valentijnskaarten zijn perfect voor degenen die van schattig zacht speelgoed houden, zoals mijn dochter! Ze zal gek worden van deze schattige en kleurrijke kaarten.

Gevonden op: Paper Heart Family

-

Gratis afdrukbare ruimtevalentijnskaarten voor kinderen

Oh, ik vind deze helemaal geweldig! Deze valentijnskaarten met ruimtethema zijn zo schattig en perfect voor elk kind dat van de ruimte houdt!

Gevonden op: Real Life at Home

-

Valentijnsdag Tic Tac Toe Board & Bag Topper

Geef in februari chocolade en boter-kaas-en-eieren cadeau! Dit schattige cadeau is zo makkelijk te maken, zo lekker en zo leuk! Waar moet je niet van houden?

Gevonden op: Passion For Savings

-

Starburst Valentijnsdagkaart

Ik ben dol op deze kaart omdat hij zo kleurrijk is en er mooi uitziet. De ster is met de hand bedrukt met een aardappelstempel, wat zo leuk is en voeg dan gewoon een starburst-snoepje toe!

Gevonden op: It's Always Autumn

-

“You're Exstraw Special” Eenvoudig afdrukbare Valentijnsdagkaart

Ik ben helemaal weg van dit stro-idee. Ik heb er een paar zien schoppen waarvoor je moet betalen, maar deze is gratis en prachtig! Grijp het!

Gevonden op: It's Always Autumn

-

Valentijns afdrukbare Cootie Catchers

Dit is zo schattig en leuk! Wat een geweldige gratis printable! Ik was dol op deze toen ik op school zat, maar ik wist eigenlijk nooit hoe ze heetten. Ik weet zeker dat mijn dochter dit geweldig zou vinden.

Gevonden op: The Crafting Chicks

-

Starburst Valentijnsdagkaart

Het is geweldig om opties te hebben, dus hier is nog een geweldige Starburst-valentijnskaart! Ik hou ervan hoe mooi deze printables eruit zien. Ze zijn zo leuk!

Gevonden op: Making of a Mom

-

Manicure en pedicure Valentijnsdag afdrukbaar

Hier is er een voor de oudere meiden! Gebruik deze schattige printable om te gebruiken met schattige manicure- en pedicuregeschenken. Het is schattig.

Gevonden op: Moms & Munchkins

-

Valentijnsdagcouponboek voor kinderen

Valentijnsbonnen zijn zo populair bij volwassenen, maar hoe zit het met de kinderen? Deze prachtige coupons zijn zo geweldig en super leuk. Klik door voor stap voor stap hoe je deze print en in elkaar zet.

Gevonden op: I Can Teach My Child

-

Afdrukbare dinosauruskaarten voor Valentijnsdag voor kinderen

Deze dinosaurusvalentijnskaarten zijn super schattig en perfect voor kleine jongens. Mijn zoontje zou deze helemaal geweldig vinden! Misschien moet ik dit doen voor zijn Valentijn.

Gevonden op: See Vanessa Craft

-

Frozen Olaf Valentines

Dit is zo'n leuk en creatief idee! Iedereen houdt van Olaf en wat is een betere Valentijn dan je eigen eetbare Olaf te maken!

Gevonden op: One Creative Mommy

-

“Zoo Wil je mijn Valentijn zijn?” Gratis afdrukbare Valentijnsdagkaart

Minifiguurtjes zijn altijd een hit en deze bedrukbare Zoo Valentine is zo'n prachtig, leuk en leerzaam idee! De glanzende tape voegt ook iets extra's toe!

Gevonden op: Surviving a Teachers Salary

-

Minecraft Valentijnshandouts

Deze Minecraft Valentijn is zo'n cool idee en perfect voor degenen die geobsedeerd zijn door Minecraft! Het is perfect voor oudere kinderen en kleine gamers in overvloed! Er is ook een roze afdrukbare versie beschikbaar.

Gevonden op: Over The Big Moon

-

Gratis afdrukbare Star Wars Valentines

OMG. Star Wars-valentijnskaarten!! Ik ga niet liegen, ik ben een totale sukkel voor de duistere kant - Hallo Kylo Ren. Hoe dan ook, deze afdrukbare valentijnskaarten zijn zo cool en leuk!

Gevonden op: Simple Everyday Mom

-

Snoepketting Afdrukbaar voor Valentijnsdag

Aw, kijk eens naar deze schattige prinsessen en kettingen! Wat een leuk idee en een idee waar de meisjes dol op zouden zijn!

Gevonden op: Five Marigolds

-

Snor Valentijnskaarten gratis afdrukbaar

Op zoek naar een andere kijk op een Valentijnskaart? Deze superleuke snorkaart is zo leuk! Kun je je voorstellen deze uit te delen en alle kleintjes met hun snorren te zien? Het zou helemaal schattig zijn.

Gevonden op: Finding Zest

-

Hoe leuk zijn deze Harry Potter Valentijnskaarten? Ik hou van de creatieve zinnen, ze zijn zo geweldig. Deze kaarten zijn perfect voor alle Potter-fans.

Afdrukbare Harry Potter Valentijnskaarten

Gevonden op: The Quiet Grove

-

Raceauto Valentijnsdagkaarten

Deze Race Car Valentines zijn zo'n leuke manier om Valentijnsdag met je vrienden te vieren. Deel deze auto's uit en beleef een epische race!

Gevonden op: Where The Smiles Have Been

-

Rugzak Charms Valentines Printable

Deze schattige printables voor rugzakken zijn echt cool en een geweldige optie voor zowel jongere als oudere kinderen. Ik denk dat tieners deze geweldig zouden vinden, omdat ze eenvoudig en cool zijn zonder overdreven te zijn.

Gevonden op: Five Marigolds

-

Wat denk jij? Is er een favoriet onder deze geweldige gratis Valentijnsdag-printables waar je van houdt? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Als je dit bericht leuk vond en denkt dat het je deze Valentijnsdag heeft geholpen, ga je gang en druk je op de Pin-knop hieronder, want het helpt ons echt op zoveel verschillende manieren en het is een geweldige manier om te sparen voor later.

Als je nieuw bent hier, schrijf je dan in, want we plaatsen geweldige inhoud en we houden je van tijd tot tijd op de hoogte van onze beste nieuwe gratis printables.

Heel erg bedankt voor je bezoek!

Categorie: