Een afdrukbare ringmeter is uiterst handig als u uw ringmaat of die van iemand anders moet vinden door de afdrukbare ringmaat te gebruiken om uw vinger te meten.

Je kunt ook onze ringmaattabel gebruiken om in het geheim elke ringmaat te meten voor een speciale gelegenheid of zelfs een aanzoek.

Zie hoe ringmaat te meten hieronder voor hulp bij het opmeten van de ringmaat van een vinger, of het opmeten van een ring waarvan je de maat al moet weten.

Afdrukbare ringmaattabel

Je vindt twee verschillende printbare ringmaten waaruit je kunt kiezen. De ene is ontworpen voor Amerikaanse ringmaten en de andere voor Britse ringmaten.

U zult merken dat in de VS en Canada de Amerikaanse ringmaat standaard is voor beide landen. Dus als je Canadees bent, dan zal onze Amerikaanse ringmaattabel ook voor jou werken.

Afdrukbare ringmeter UK

PDF

Afdrukbare ringmaattabel

PDF

Afdrukbare Ring Sizer USA (A4-papier)

PDF

Om onze ringmeter-tool afdrukbaar op te slaan, klikt u eenvoudig op de afbeelding of pdf-link en slaat u deze op uw computer op. Print het vervolgens uit door onze onderstaande gids te volgen.

Ringmaat meten

Je kunt deze printables gebruiken om de ringmaat van een vrouw of een man te meten.

Om je ringmaat thuis te meten, kun je ofwel je ring nemen en deze vergelijken met de ringgeleiders, waarbij je ervoor zorgt dat de diameters overeenkomen. Je kunt ook de ringmeter gebruiken voor de door jou gekozen vinger.

Elke printable heeft twee eenvoudige stappen om je ringmaat te bepalen. Het eerste deel helpt je om je ringmaat te bepalen en het andere deel helpt je om de ringmaat te controleren.

  1. Ringmaatsjabloon: Het gebruik van de ringmaattabel is een gemakkelijke manier om stiekem de ringmaat van iemand anders te meten, zoals die van uw partner. U kunt hun ring lenen en deze snel meten aan de hand van de hulplijnen op de sjabloon om een idee te krijgen van de maat. Beter nog, als ze niet merken dat hun ring ontbreekt, raad ik aan om deze rechtstreeks naar een juwelier te brengen om professioneel te laten meten.
  2. Ring Sizer Strip: Om de ring sizer strip te gebruiken, knip je gewoon de sizer uit, knip je voorzichtig de gleuf door en wikkel je de sizer strip om je vinger. Schuif het uiteinde van de ringmeterstrip in de gleuf en trek hem voorzichtig strak totdat hij goed om uw vinger past. Laat daarna wat ruimte over zodat je je ring aan en uit kunt doen. De letter of het cijfer dat je ziet is je ringmaat.

Let op: dit is slechts een richtlijn. Bovenal raden we altijd aan om je ringmaat professioneel te laten opmeten bij een juwelier voor een nauwkeurige maatvoering.

BELANGRIJKE OPMERKINGEN:

Zorg er bij het afdrukken van de afdrukbare ringmeter voor dat u het juiste papierformaat kiest. Gebruik A4- of US Letter-papier en zorg ervoor dat u met de juiste papierinstelling afdrukt. NIET ‘passen op pagina’ of ‘schalen’.

Als je je afdrukbare ringmeter hebt afgedrukt, meet je het sjabloon met je liniaal om er zeker van te zijn dat de maten exact overeenkomen Dit zal je vertellen of de pagina correct is afgedrukt en de metingen zijn nauwkeuriger. Als u dit correct doet, kunt u zien hoe u de ringmaat nauwkeurig kunt bepalen.

Hopelijk heeft onze afdrukbare ringmaatgids je geholpen bij het bepalen van je ringmaat. We raden echter ten zeerste aan om correct gemeten te worden bij een juwelier voor nauwkeurigheid.

Wat printen andere mensen na het bekijken hiervan?

  • Afdrukbare liniaal
  • Afdrukbare gradenboog
Afdrukbare gradenboog
Afdrukbare liniaal - Gratis nauwkeurige liniaal inch, CM, MM

Blijf op de hoogte van onze aanstaande gratis printables - je zult ze geweldig vinden!

Als je dit bericht leuk vindt, deel het dan met je vrienden en familie, pin het op Pinterest en laat ons je creaties zien op Instagram.

Volg World of Printables op Pinterest

COPYRIGHT

De printables die je hier aantreft vallen onder het copyright van World of Printables - je mag deze printables of sjablonen niet herdistribueren of verkopen, hoewel je wel een link naar onze website kunt maken.

Categorie: