Gebruik deze nummer tracering printables om uw kinderen of studenten te helpen bij het oefenen van het schrijven van nummers. Meer dan 165 gratis afdrukbare werkbladen, perfect voor kleuters en kleuters.

We hebben een enorme reeks werkbladen voor het oefenen van getallen gemaakt die zijn ontworpen om kinderen te helpen getallen op een eenvoudige en leuke manier te leren.

volg de cijfers 1 tot 5
volg de nummers 6 tot 10
 • Nummer traceren
 • Bronnen om kinderen te leren nummertraceren
 • Toptips om uw kinderen getallen te leren traceren

Nummer traceren

Traceer de nummers
nummer traceren werkblad 1-20
Nummers 1 tot 5 volgen
Letter en nummer traceren
Tel en traceer de getallen

Bronnen om kinderen te leren nummertraceren

Onze gebruiksvriendelijke werkbladen zijn niet alleen leerzaam, maar ook vermakelijk. Ze zijn geweldig voor hands-on nummeroefeningen en ze zijn erg boeiend. We hebben ze gedetailleerd gemaakt met eenvoudige objecten om ze te helpen getallen te herkennen, door de getallen te tellen die ze gaan oefenen met schrijven, wat echt helpt om deze werkbladen interactief te maken.

Als je je kinderen thuisonderwijs geeft of als een leraar in de klas getalvorming onderwijst, zijn deze rekenbladen een leuke manier voor

De kinderen trekken gewoon de punten over met een potlood of pen, peuters thuis, kleuterscholen of kleuters kunnen deze gratis afdrukbare werkbladen gebruiken als een leuke manier om een inleiding tot wiskunde te krijgen via nummerherkenning.

Sommige kinderen houden niet van schrijven, maar ze vinden het vaak leuk om getallen te leren en te schrijven wanneer de activiteit leuk wordt gemaakt, bijvoorbeeld door er een spel van te maken.

Toptips om uw kinderen getallen te leren traceren

 • Druk de gratis werkbladen voor nummertracering af die je nodig hebt. Deze werkbladen met schrijfnummers bevatten traceerbare nummers van 1 tot 20.
 • Ik raad je aan deze werkbladen af te drukken en te lamineren, omdat je ze zo vaak als nodig kunt hergebruiken.
 • Kinderen kunnen zelfs kleurpotloden gebruiken om de cijfers over te trekken en vervolgens de cijfers inkleuren voor nog meer plezier. Onze printables voor het traceren van cijfers zijn ook een geweldige manier om kinderen te helpen hun fijne motoriek te verbeteren.
 • Deze afdrukbare werkbladen kunnen vele malen worden hergebruikt met markeringen en kunnen daarna eenvoudig worden schoongeveegd.
 • We hebben ook gebieden op deze werkbladen opgenomen waar getallen ontbreken, zodat kinderen de getallen uit het hoofd kunnen opschrijven die ze hebben geoefend. Dit is een geweldige manier om hun geheugen te stimuleren en hen te helpen sneller te leren.

Ik hoop dat je deze werkbladen met schrijfnummers erg handig vindt. We hebben meer gratis activiteiten voor het traceren van nummers voor peuters en kleuters. We zijn van plan om al onze pagina's over nummertracering te combineren tot een handig afdrukbaar boek voor nummertracering, dus kom daar later op terug of meld u aan voor onze nieuwsbrief voor nieuws en onze nieuwste leermiddelen en freebies.

Over deze werkbladen voor nummertracering

Hier bij World of Printables maken we veel verschillende printables, werkbladen, sjablonen en freebies die geweldig zijn voor thuisonderwijs. Onze printables zijn nuttig voor kinderen van alle leeftijden, om hen te helpen bij hun opleiding of om nuttige dingen te leren die ze in hun dagelijks leven zullen gebruiken.

Je vindt hier nog veel meer handige afdrukbare materialen, zoals ons assortiment afdrukbare ma altafels of onze leuke afdrukbare kinderactiviteiten om je kinderen te helpen leren, of om de tijd op een plezierige manier door te brengen zonder dat je een scherm nodig hebt.

Deze werkbladen vallen onder het copyright van World of Printables en mogen niet worden doorverkocht of gedistribueerd. Gelieve terug te linken naar deze pagina als u een van deze functies heeft

De beste afdrukbare leermiddelen

We hopen dat je deze gratis printables voor nummertracering nuttig vindt! Er zijn zoveel leuke manieren om deze werkbladen te gebruiken om je kinderen en leerlingen te helpen leren.

 • Afdrukbare letters en alfabetletters
 • KWL-kaart voor onderwijsonderwerpen
 • Gratis printbare vermenigvuldigingstabel
 • Alles over mij-werkbladen

Wat printen andere mensen nadat ze dit hebben bekeken?

Nummers traceren van 1 tot 20 afdrukbare werkbladen
Afdrukbare liniaal - Gratis nauwkeurige liniaal inch, CM, MM
Nummer traceren van 1 tot 10 activiteiten
Communicatielogboek
Gratis printbare vermenigvuldigingstabel
Afdrukbare gradenboog

Last but not least, meld je aan voor de nieuwsbrief voor updates over onze nieuwste gratis printables!

Als je dol bent op deze werkbladen voor het traceren van nummers, zet dit bericht vast en deel het met je vrienden en familie! Laat ons ook zien hoe u onze sjablonen gebruikt door ons te taggen op Instagram! We vinden het leuk om te zien hoe onze community onze gratis printables gebruikt.

Categorie: