Laat uw bezoekers weten wat uw openingstijden zijn door een bord met openingstijden op uw terrein te plaatsen.

Gebruik deze borden met openingstijden op uw deuren, ramen of een ander deel van uw winkel of kantoorfront.

Je kunt deze aanpassen en afdrukken op je thuisprinter, of beter nog, als je een vinylsnijmachine hebt zoals Silhouette Cameo of Cricut , je kunt deze knippen met vinyl om op je ramen te plakken voor die professionele afwerking die je op veel winkelpuien ziet.

Waarom een sjabloon voor kantooruren gebruiken

Het is belangrijk om uw bezoekers uw openingstijden te laten weten om uw klanten of bezoekers op de hoogte te houden.Het is niet alleen een goede zakelijke praktijk, maar kan ook onnodige vragen vergemakkelijken. Door open-gesloten borden weer te geven, kunnen uw bezoekers gemakkelijk zien hoe laat uw bedrijf actief is.

Deze borden zijn gratis te gebruiken en ze besparen ook veel tijd. Als u nog geen bord met openingstijden of kantooruren heeft, kunt u deze binnen enkele minuten snel aanpassen.

Zelfs als je van plan bent om ze professioneel gemaakt te kopen, zijn dit perfecte tijdelijke borden die je in de tussentijd kunt gebruiken terwijl je wacht op het ontvangen en installeren van je permanente openingstijdenbord.

Deze borden zijn niet alleen gratis te gebruiken, maar ze zijn ook zeer goedkoop om te maken. U kunt deze eenvoudig op uw printer afdrukken of knippen met uw Cricut voor centen.

Ze zijn ook heel gemakkelijk aan te passen. U kunt uw favoriete ontwerp kiezen, het is gemakkelijk om uw openingstijden te wijzigen en ook andere nuttige informatie toe te voegen.

Deze sjablonen zijn ook geweldig om je openingstijden op elk moment te wijzigen. Dit maakt ze ideaal om uw borden regelmatig bij te werken als uw tijden het hele jaar door veranderen, of voor de feestdagen, aangezien veel winkels en kantoren tijdens de feestmaanden op verschillende tijden werken.

Dit maakt ze erg praktisch en betaalbaar en maakt het overbodig om het hele jaar door voor meerdere borden te betalen.

Hoewel deze borden gratis te gebruiken zijn voor uw bedrijf, zijn ze niet voor commerciële doeleinden - u kunt deze niet verkopen of wijzigen voor wederverkoop zonder licentie - neem contact met ons op als u bent geïnteresseerd in onze commerciële licentie voor onze bedrijfsborden.

Een bedrijfsurenbord aanpassen

Om deze sjablonen voor borden met openingstijden aan te passen, kies je je favoriete bord uit de onderstaande lijst om het te openen in Canva.

Je hebt een Canva-account nodig om deze te bewerken, maar je kunt het gratis krijgen, of upgraden naar Canva Pro om enkele van de professionele sjablonen of functies te gebruiken die het biedt.

Canva is onze favoriete online editor waarmee je alle soorten afbeeldingen kunt maken en het wordt door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt omdat het niet alleen heel gemakkelijk te gebruiken is, maar ook zo snel geweldige professioneel ogende afbeeldingen voor alle soorten gebruik.

Canva Pro is een zeer voordelig maandelijks abonnement, dat je op elk moment kunt opzeggen. Ik raad aan om een Pro-account te gebruiken, zodat je de geweldige pro-functies kunt gebruiken, maar je kunt het ook voor zoveel meer gebruiken en het heeft zoveel geweldige sjablonen voor alle aspecten van je bedrijf.

Veel mensen merken dat Canva hen helpt veel tijd en geld te besparen door eenvoudig promotieartikelen te maken, zoals flyers, visitekaartjes, brochures, berichten op sociale media en nog veel meer.

Wanneer je je favoriete ontwerp kiest uit de lijst met winkeltijdensjablonen hieronder, wordt het in Canva geopend om te worden bewerkt. Wijzig gewoon de informatie die wordt weergegeven om aan uw behoeften te voldoen.

Naast het aanpassen van de weergegeven informatie, kunt u ook elk aspect van de ontwerpen aanpassen aan uw behoeften. Van het veranderen van de lettertypen naar lettertypen die je beter vindt, tot het veranderen van de kleuren, of zelfs het toevoegen van je eigen logo of afbeeldingen.

Als je van plan bent om deze openingstijdenborden op je raam te plakken, dan werkt wit over het algemeen het beste als je deze in vinyl maakt, of als je op papier afdrukt door de achtergrond zwart te maken en alle van de elementen wit.

Het is helemaal aan jou om te doen wat je wilt.

Als je klaar bent, sla je het ontwerp op je computer op, klaar om af te drukken.

Wat moet er op een bedrijfsurenbord staan

Je zou denken dat op borden met openingstijden alleen de tijden staan waarop ze open en dicht gaan, maar je kunt ook zoveel meer nuttige informatie toevoegen.

Naast uw open en gesloten tijden kunt u:

 • Bedrijfsnaam - Het is vaak goed om uw bedrijfsnaam weer te geven om aan te geven dat de bezoeker zich op het juiste adres bevindt.
 • Telefoonnummer - ideaal voor wanneer u gesloten bent, zodat bezoekers nog steeds contact met u kunnen opnemen.
 • Website-adres - Help uw bezoekers of klanten meer informatie te krijgen.
 • Social media-profielen - Vermeld het adres van uw belangrijkste sociale profielen
 • Aanvullende informatie - U kunt ook alle nuttige of belangrijke informatie opnemen, zoals of u gesloten bent voor de lunch, honden toelaat, informatie over sociale afstand en nog veel meer.

Aangezien deze sjablonen voor openingstijdenborden volledig aanpasbaar zijn, kunt u zoveel of zo weinig toevoegen als u wilt of waarvan u denkt dat het nuttig is voor uw bezoekers.

Een bedrijfsbord afdrukken

U kunt dit vervolgens eenvoudig afdrukken op uw printer of snijden met uw vinylsnijmachine. Met Canva kun je je voltooide ontwerpen in verschillende indelingen opslaan. JPG, PNG of PDF's zijn perfect om af te drukken op je printer.

SVG's zijn geweldig om te snijden met je vinylsnijder, zoals een Cricut. Open gewoon uw snijsoftware en laad de SVG om te knippen.

Deze ontwerpen zijn ingesteld op US Letter-formaat, maar u kunt ze eenvoudig naar elk gewenst formaat wijzigen. Dus wil je deze afdrukken op A4-papier, of wil je ze op grote vinylvellen snijden, dan is de keuze aan jou. Het is gemakkelijk om het formaat van ontwerpen aan te passen in Canva. Bekijk onze handleiding over het gebruik van Canva om het formaat van afbeeldingen aan te passen.

Als je deze print met je gewone inkjet- of laserprinter, is het aan te raden om ze door een lamineermachine te halen, zoals deze voor een betere, professionelere afwerking.

Cricut of Silhouette vinyl snijden voor de beste afwerking

Hoe goed de gedrukte versies ook kunnen zijn, de meest professionele afwerking wordt gedaan met behulp van een vinylsnijmachine zoals een Cricut of een Silhouette Cameo . Deze frezen zijn goedkope machines die de beste afwerking bieden en er zeer professioneel uitzien.

Koop een goedkope cutter en maak deze en andere borden voor uw bedrijf.

De professionele borden die je vaak op winkelpuien ziet, zijn gemaakt met een vinylsnijmachine.Voor een relatief kleine investering kunt u op de lange termijn eenvoudig geld besparen door uw eigen borden te maken. U kunt deze borden zowel binnen als buiten uw pand gebruiken en zelfs op uw voertuigen.

Beter nog, je kunt helemaal uit je dak gaan tijdens de feestdagen door je exterieur of interieur te decoreren met feestelijke borden en stickers.

Of wanneer je uitverkoop of speciale aanbiedingen hebt, maak dan gewoon een ontwerp in Canva, sla het op als een SVG en snij het uit met je vinylsnijder. Dit is waarom we zo dol zijn op Canva!

U bespaart zoveel geld en kunt de hele tijd promoties uitvoeren om meer klanten te genereren.

Naast het knippen van uw eigen openingstijdenborden, kunt u nog veel meer handige borden en stickers voor uw bedrijf maken. Deze omvatten uw bedrijfsnaamborden, algemene borden zoals toegang voor gehandicapten, Volg ons op Facebook, gratis wifi en nog veel meer.

We hebben zelfs veel gratis borden ontworpen die je kunt gebruiken, die je ook kunt aanpassen met Canva en kunt printen of knippen.

Kies uw favoriete bedrijfsurenbord

Dus nu je weet hoe je je eigen urenborden kunt maken, kies je gewoon je favoriet uit de lijst met sjabloonontwerpen voor openingstijden hieronder en begin je met aanpassen.

Je hebt in een mum van tijd je eigen borden gemaakt die er zoveel beter uitzien dan de basisborden die je tot nu toe waarschijnlijk hebt gemaakt!

Sjabloon voor bedrijfsuren 1

Sjabloon voor bedrijfsuren 2

Sjabloon voor bedrijfsuren 3

Sjabloon voor bedrijfsuren 4

Sjabloon voor bedrijfsuren 5

Sjabloon voor bedrijfsuren 6

Sjabloon voor bedrijfsuren 7

Sjabloon voor bedrijfsuren 8

Sjabloon voor bedrijfsuren 9

Sjabloon voor bedrijfsuren 10

Sjabloon voor bedrijfsuren 11

Sjabloon voor bedrijfsuren 12

Sjabloon voor bedrijfsuren 13

Afdrukbare borden met openingstijden

Als je de voorkeur geeft aan printbare bedrijfsurenborden die je niet hoeft aan te passen, bekijk dan onze collectie hieronder voor een enorm scala aan geweldige ontwerpen die je meteen kunt gebruiken.

Om deze bedrukbare openingstijdenborden te gebruiken, kiest u gewoon degene die u het beste bev alt uit de onderstaande lijst.

Zodra je het hebt afgedrukt, gebruik je een zwarte markeerstift om de lijnen op het digitale effect in te vullen. Dit creëert een effect waarbij uw openingstijden worden weergegeven.

Het is zo makkelijk om te doen en de resultaten zien er geweldig uit. Voor de beste afwerking raad ik aan om een lamineermachine te gebruiken om ze er professioneler uit te laten zien. Je kunt ze ook verkleinen zodat ze passen op het papierformaat van je voorkeur.

Deze zijn ontworpen met witte tekst op een zwarte achtergrond, omdat ze hierdoor het beste opvallen, vooral wanneer ze aan de binnenkant van een raam worden geplaatst.

Afdrukbaar kantoorurenbord 1

Afdrukbaar kantoorurenbord 2

Afdrukbaar kantoorurenbord 3

Afdrukbare openingstijden teken 4

Afdrukbaar kantoorurenbord 5

Afdrukbare openingstijden teken 6

Afdrukbaar openingstijdenbord 7

Afdrukbaar kantoorurenbord 8

Afdrukbare openingstijden teken 9

Afdrukbare openingstijden teken 10

Afdrukbaar kantoorurenbord 11

Afdrukbaar kantoorurenbord 12

Afdrukbaar kantoorurenbord 13

Afdrukbaar kantoorurenbord 14

Afdrukbaar kantoorurenbord 15

Afdrukbaar kantoorurenbord 16

Afdrukbaar kantoorurenbord 17

Afdrukbaar kantoorurenbord 18

Afdrukbaar kantoorurenbord 19

Afdrukbare openingstijden teken 20

Afdrukbaar kantoorurenbord 21

Afdrukbaar kantoorurenbord 22

Afdrukbaar kantoorurenbord 23

Afdrukbaar kantoorurenbord 24

Afdrukbaar kantoorurenbord 25

Afdrukbaar kantoorurenbord 26

Afdrukbaar kantoorurenbord 27

Afdrukbaar kantoorurenbord 28

Afdrukbaar openingstijdenbord 29

Afdrukbaar kantoorurenbord 30

Maak meer borden voor uw bedrijf

Als je deze sjablonen voor openingstijdenborden leuk vond, bekijk dan onze andere bedrijfsborden. Je zult veel handige borden vinden die je kunt personaliseren en printen, of knippen met je favoriete vinylsnijmachine.

Deze borden helpen uw bezoekers te informeren en helpen de verkoop te stimuleren met eventuele promoties die u in de toekomst uitvoert.

We hebben een groot aantal van deze zakelijke sjablonen gemaakt waarmee u uw bedrijf beter dan ooit kunt beheren. Zorg ervoor dat je er zoveel mogelijk pakt terwijl je hier bent.

Vergeet niet om de rest van onze planner printables te bekijken, we hebben printables voor elk aspect van je bedrijf en je leven!

We denken dat je deze erg handig zult vinden:

 • Bedrijfsbudgetsjabloon
 • Afdrukbare eenvoudige verkooptracker
 • Side Hustle Income Tracker
 • Dagelijkse takenlijstsjabloon
 • Afdrukbare planner-sjablonen om u te helpen uw leven te organiseren
 • Dagplannersjabloon
 • Weekly Planner-sjabloon
 • Wachtwoord Tracker
 • Beste budgetsjablonen

Meer afdrukbare zakelijke sjablonen

Enkele van onze recente zakelijke sjablonen. Vind nog veel meer zakelijke sjablonen afdrukbare sjablonen die u gratis zult waarderen.

Sjabloon voor leverancierscontactlijst
6 maandelijkse uitdagingen om je doelen te helpen bereiken + 4 gratis afdrukbare trackers
Afdrukbare inkoopordersjabloon
Afdrukbare campagneplanner voor sociale media

Vind 100 stijlvollere planner-sjablonen waar je dol op zult zijn

Enkele van onze recente planner-sjablonen. Vind nog veel meer Afdrukbare planner-sjablonen die u zullen helpen om met gemak de baas over uw leven te worden. Je zult van ze houden.

Leuke afdrukbare takenlijst
Gratis bijvoegsel voor weekplanner voor prioriteiten op één pagina

Als je deze tekens leuk vond, deel ze dan alsjeblieft, want het helpt ons echt. Als je een van deze borden maakt, tag ons dan zodat we kunnen zien hoe ze eruit zien.

Volg World of Printables op Pinterest voor meer

Categorie: