Maak je eigen Thanksgiving-menu. Kies uit deze gratis Thanksgiving-menusjablonen om aan te passen. Druk dan af voor uw Thanksgiving-dinertafel.

Je hebt je Thanksgiving tot in de puntjes gepland en nu is het tijd om de tafel te dekken. Een van mijn favoriete manieren om iets toe te voegen aan het decor van de Thanksgiving-tafel, is door mijn Thanksgiving-menu af te drukken en te gebruiken als decoratie voor het bord.

Het afdrukken van uw Thanksgiving-menu is een geweldige manier om uw gasten eraan te herinneren wat het Thanksgiving-feest inhoudt en met onze aanpasbare Thanksgiving-menusjablonen kunt u dit gemakkelijk en in stijl doen!

Pro-tip: we hebben ook een enorme Thanksgiving-planner van 60 pagina's gemaakt om je te helpen alles met Thanksgiving te plannen en te organiseren. Van plannen, organiseren en zelfs decoreren. Het beste van alles is dat het helemaal gratis is en je zal helpen om van deze Thanksgiving de beste tot nu toe te maken.

Aanpasbaar Thanksgiving-menu

Onze gratis aanpasbare bedrukkingen van het Thanksgiving-menu zijn de perfecte manier om uw gasten te laten weten wat u te wachten staat. We hebben een prachtige verzameling gratis aanpasbare Thanksgiving-menusjablonen gemaakt om uit te kiezen, elk in een andere stijl om aan je behoeften te voldoen.

Bekijk zeker ook onze gratis printbare sjablonen voor Thanksgiving-uitnodigingen en gebruik ze om je gasten per post of e-mail uit te nodigen. Ze zien er geweldig uit!

Onze Thanksgiving-menusjablonen zijn gewoonweg verbluffend, ik weet niet hoe je maar één stijl gaat kiezen! Elk Thanksgiving-menu heeft prachtige letters, mooie afbeeldingen en een eenvoudige, gemakkelijk te bekijken lay-out.

Kies uit pompoenen, herfstlandschappen, bladeren, kransen en herfstbloemen. Er is iets voor iedereen. Maar het beste aan hen? Ze zijn volledig aanpasbaar! Je kunt alles veranderen als je wilt.

U kunt onze Thanksgiving-menusjablonen eenvoudig binnen enkele minuten aanpassen. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om ze aan te passen met de eenvoudige maar krachtige gratis online software voor slepen en neerzetten.

Een Thanksgiving-menu maken

Je kunt zo snel een Thanksgiving-menu maken met onze gratis printbare Thanksgiving-menu's en het is zo gemakkelijk om er je eigen unieke touch aan te geven.

Wanneer je de Thanksgiving-menusjabloon kiest die je het leukst vindt, word je doorverwezen naar Canva (wat gratis en geweldig is) om onze originele sjabloon te bewerken. Je kunt dan eenvoudig de editor voor slepen en neerzetten gebruiken om je eigen geweldige Thanksgiving-menu te maken.

Wat u kunt aanpassen

  • Achtergrondkleur - klik gewoon op de achtergrond en bewerk de kleur in het kleine vierkantje in de bovenste balk
  • Positie-elementen - klik en sleep afbeeldingen, tekst of iets anders om uw lay-out te herschikken.
  • Elementen vervangen - vervang alle elementen door ze te verwijderen en vervolgens op het tabblad Elementen in de zijbalk te klikken en te zoeken naar wat je nodig hebt. Klik op het element om het in je menu te plaatsen
  • Tekst - Klik op de tekst om deze te bewerken. Je kunt zelfs het lettertype wijzigen in de bovenste balk, de kleur en de grootte.
  • Size - Wil je dat je menu een bepaalde grootte heeft? Klik op de knop Formaat wijzigen en voer uw aangepaste afmetingen in! Onze menusjablonen worden automatisch aangepast naar 4×9".

Als je eenmaal tevreden bent met je definitieve ontwerp, kun je het gewoon opslaan in het formaat dat het beste is. Canva stelt automatisch het beste formaat voor, afhankelijk van je ontwerp, maar er zijn opties waaruit je kunt kiezen.Uw aangepaste Thanksgiving-menu wordt vervolgens op uw apparaat opgeslagen en van daaruit kunt u het afdrukken.

Voor het afdrukken van je Thanksgiving-menu raden we echt aan om mooie kaartkarton, mooie servetten en misschien een paar decoraties te gebruiken om het allemaal samen te binden voor een werkelijk verbluffende afwerking.

Deze Thanksgiving-menu's zijn ontworpen als 4 inch bij 9 inch, dus je kunt er meerdere op één vel papier afdrukken en ze vervolgens op maat knippen zodat ze eruitzien als de onderstaande voorbeelden voor een elegante stijl die je gewoon hebt gewonnen' nergens anders te vinden.

De beste Thanksgiving-menusjablonen

Laten we dus eens kijken naar deze verzameling Thanksgiving-menusjablonen die u nu kunt aanpassen en afdrukken. Kies je favoriet uit de onderstaande selectie en begin met personaliseren.

Je kunt er meer dan één kiezen, dus als je verschillende Thanksgiving-ma altijden aan verschillende gasten serveert, kun je er gemakkelijk meer dan één aanpassen, in dezelfde of verschillende stijlen. Het is helemaal aan jou!

Kies je favoriet en begin nu met aanpassen!

Thanksgiving feestmenu sjabloon
Thanksgiving-menusjablonen
Thanksgiving-menusjabloon
Thanksgiving-menusjabloon met pompoenen
Thanksgiving menusjabloonontwerp
Thanksgiving-menu afdrukbaar
Thanksgiving menuplanner sjabloon
Thanksgiving diner menusjabloon
Thanksgiving diner menu sjabloonontwerp
Thanksgiving-dinermenu afdrukbaar
Thanksgiving Diner Menu Canva
Menusjabloon voor Thanksgiving Day
Stijlvol Thanksgiving-menusjabloon
Canva Thanksgiving-menusjabloon
Simple Thanksgiving-menusjabloon afdrukbaar
Pumpkin Thanksgiving-menusjabloon
Afdrukbaar Thanksgiving-menu
Afdrukbare Thanksgiving-menusjabloon
Leaves Thanksgiving-dinermenu
Handgetekende Thanksgiving-menusjabloon
Gratis Thanksgiving-menusjabloon
Gratis Thanksgiving-dinermenusjabloon
Elegant Thanksgiving-menusjabloon
Elegant Thanksgiving-dinermenusjabloon
Kleurrijke Thanksgiving-menusjabloon
Bewerkbaar gratis afdrukbaar Thanksgiving-menu
Canva Thanksgiving-menu
Canva Thanksgiving-menusjabloon

Vergeet niet dat je deze Thanksgiving-menu's kunt afdrukken op US Letter- of A4-papier, met meerdere op elk vel.

Nogmaals, ik raad karton echt aan voor deze menu's omdat het een sterker, steviger papier is dat perfect is voor menu's, in plaats van normaal kopieerpapier.

Word een World of Printables insider

Blijf op de hoogte van onze aanstaande gratis printables - je zult ze geweldig vinden!

Word lid van onze insider-groep om onze geweldige printables te ontvangen zodra ze worden uitgebracht, zodat je kunt beginnen met plannen en georganiseerd kunt blijven voordat de rest.

Word lid van onze insider-groep en ontvang elke maand als eerste speciale printables.

JE KAN OOK LEZEN:

Bekijk onze Thanksgiving-uitnodigingen, eenvoudig aan te passen sjablonen om af te drukken en te verzenden, of te e-mailen naar iedereen die je dit jaar wilt uitnodigen voor je Thanksgiving-diner.

Bekijk ook onze bedrukbare Thanksgiving-plaatskaarten - voeg gewoon je namen toe en druk ze af voor geweldige tafeldecoraties voor het Thanksgiving-diner.

We hebben ook een enorme Thanksgiving-planner van 60 pagina's gemaakt waarmee je alles met betrekking tot Thanksgiving kunt plannen en organiseren, van plannen, organiseren en zelfs decoreren.

Het beste van alles is dat het helemaal gratis is en je zal helpen om van deze Thanksgiving de beste tot nu toe te maken.

Gratis afdrukbaar Thanksgiving-plan van 60 pagina'ser

Bekijk zeker onze Thanksgiving-kleurplaten en onze Thanksgiving-voedselchecklist met veel ideeën voor Thanksgiving-eten.

Bonus: bekijk onze activiteitenpagina's voor Thanksgiving voor kinderen, woordzoekers, decoratie-ideeën en meer om er een leuke Thanksgiving van te maken en je gezin bezig te houden.

Heel erg bedankt voor je bezoek!

Als je dit bericht en deze afdrukbare Thanksgiving-uitnodiging-sjablonen leuk vond, ga je gang en druk je op de Pin-knop hieronder, want het helpt ons echt op zoveel verschillende manieren en is een geweldige manier om te sparen voor later.

Volg World of Printables op Pinterest

Categorie: