Kies uit meer dan 100 afdrukbare aquarel bladwijzers om een vleugje schoonheid en elegantie toe te voegen aan je favoriete boek.

Als je op zoek bent naar een mooie aquarelbladwijzer voor je favoriete boek, dan hebben wij jou gedekt! Hier vindt u een verbazingwekkende reeks unieke bladwijzers die geschikt zijn voor elke boekenliefhebber! Elk van hen ziet er absoluut schattig uit en ze zijn ook geweldige cadeaus - je hoeft geen dure aankopen op Etsy te doen!

Als je iemand bent die van handgemaakt handwerk houdt, dan zul je deze geweldig vinden.

Lees verder om veel ideeën te zien en pak je favoriete bladwijzers. Leer ook hoe je je eigen persoonlijke touch kunt toevoegen als je er zelf een wilt creëren.

TIP: Deze bladwijzers zijn ook geweldig met onze afdrukbare planners.

Leer hoe je je eigen doe-het-zelf-bladwijzers kunt maken onderaan dit bericht!

Voorbeeld van veren aquarel bladwijzers

We hebben verschillende stijlen waterverfbladwijzers waaruit je kunt kiezen, dus voel je vrij om te bladeren of direct naar je favoriete sectie te gaan:

 • Citaat aquarel bladwijzers
 • Veer aquarel bladwijzers
 • Paint aquarel bladwijzers
 • Creatieve aquarel bladwijzers
 • Bloemenwaterverf Bladwijzers

Aquarel bladwijzerideeën

In deze collectie vindt u veel prachtige ideeën voor waterverfbladwijzers. Er zijn verschillende ontwerpen die verschillende stijlen van aquarelborstels en verfkleuren gebruiken, waardoor je een unieke individuele bladwijzer krijgt.

Om uw favoriete bladwijzerblad af te drukken, klikt u op een afdrukbare afbeelding en slaat u deze eerst op uw computer op.

Citaat aquarel bladwijzers

Fleur je dag op met een prachtige citaat aquarel bladwijzer!

Bekijk ook onze quote bladwijzers om in te kleuren.

Inspirerende aquarel
Aquarel Citaten

Veer aquarel bladwijzers

Aquarel en veren zijn slechts een van die dingen die zo mooi samengaan! Kies je favoriete vetgedrukte of pastelkleurige boekenlegger!

Aesthetic Feather bladwijzers
Veren aquarel bladwijzers
Aquarelveren
Pastel veren

Paint aquarel bladwijzers

Deze bladwijzers in verfstijl bevatten aquarellen en penseelstreken in verschillende stijlen, waardoor je een mooie en eenvoudige bladwijzer krijgt.

Eenvoudige aquarelstijl
Esthetische aquarelstijl
Mooie aquarelstijl
Heldere aquarelstijl
Schattige aquarelstijl
Paint aquarelstijl

Creatieve aquarel bladwijzers

Deze bladwijzers zijn zo creatief en esthetisch. Ik vind het heerlijk om een set bladwijzers te hebben die een voltooide foto vormen. Deze zouden geweldig zijn voor een kleine boekenclub of een groep besties.

Strand aquarelstijl
Landschap aquarelstijl
Heteluchtballonnen Aquarelstijl Bladwijzers

Bloemenwaterverf Bladwijzers

Als je net als ik van bloemen en planten houdt, dan zul je deze bladwijzers in een bloemenwaterverfstijl geweldig vinden! Je vindt gewaagde, pastelkleurige en delicate opties voor iedereen.

Pastel bloemen aquarel
Mooie botanische stijl
Gedurfde aquarelstijl
Blauwe aquarelstijl
Botanische Esthetische Waterverf Bladwijzers
Bloemenbladwijzers
Delicate stijl bladwijzers
Floral Esthetische Waterverf Bladwijzers
Bloemenwaterverfstijl
Paarse aquarelstijl
Rose aquarelstijl

Maak je eigen afdrukbare bladwijzers

Wist je dat het belachelijk eenvoudig is om je eigen bladwijzers te maken? Mijn favoriete ding om te gebruiken voor het ontwerpen van bladwijzers heet Canva. Het heeft honderden bladwijzersjablonen die u kunt personaliseren om uw eigen bladwijzersjablonen te maken. Het beste van alles is dat het zo gemakkelijk te gebruiken is en de resultaten verbluffend zijn, je zult het geweldig vinden!

Voorbeeld van inspirerende aquarel bladwijzers

Bladwijzers afdrukken

Al deze printables zijn gratis voor persoonlijk gebruik, dus voel je vrij om je favorieten te pakken en te lezen!

Deze bladwijzers hebben elk een afmeting van 2×6″ als een individuele bladwijzer zodra ze zijn uitgesneden bij gebruik van gewoon papier van Letter-formaat. Op elk blad vind je 4 bladwijzers. Klik op de afdrukbare afbeeldingen om elk volledig blad met bladwijzers op uw computer op te slaan voordat u gaat afdrukken.

Zodra je je favoriete bladwijzer hebt afgedrukt, knip je gewoon rond de omtrek. Je kunt je bladwijzer ook lamineren voor duurzaamheid, hem perforeren en lint, garen of een kwastje toevoegen voor een persoonlijk tintje.

Aanbevelingen op papier

In het ideale geval drukt u deze bladwijzers af met karton van goede kwaliteit, omdat dit dikker en duurzamer is dan gewoon papier en het lijkt op de bladwijzers die u in winkels koopt. Ik vind de keuze van Amazon voor kartonpapier erg goed, omdat de resultaten veel beter zijn dan gewoon printerpapier.

Voorbeeld van pastel veer aquarel bladwijzers

Wat ik gebruik om printables te maken

Ik ben dol op het maken van printables en sjablonen, het is zowel leuk als een geweldige manier om een extra bijverdienste te verdienen. Als je je eigen ontwerpen wilt maken voor de lol of voor extra geld, zijn hier enkele van mijn aanbevelingen:

 • Canva - Simpelweg de gemakkelijkste en beste ontwerptool om binnen enkele minuten verbluffende ontwerpen te maken op basis van duizenden sjablonen. Vraag een gratis proefversie aan en begin met creëren!
 • Creative Market - Fantastische afbeeldingen en lettertypen om te gebruiken in je ontwerpen.
 • Ontwerpbundels - Aanbiedingen voor premium ontwerpen van hoge kwaliteit om te gebruiken in uw digitale producten.
 • Placeit - Modellen, ontwerpsjablonen, video's en meer - 15% korting!
 • Sellfy - Het is gemakkelijk om je printables en sjablonen te verkopen met Sellfy en veel goedkoper en minder complex dan Shopify. Maak een lijst van uw digitale producten, begin met verkopen, verdien geld! Gratis proefversie beschikbaar.
 • Printful - Verkoop print-on-demand producten (jij ontwerpt, zij maken en versturen!). Meld u gratis aan en start een online winkel zonder inventaris.
 • Skillshare - Een geweldige manier om te leren printables, sjablonen te maken, Canva te gebruiken en alles wat creatief is. Duizenden lessen laten je zien hoe je digitale producten ontwerpt, verkoopt en meer. Krijg een gratis proefperiode van 1 maand en begin nu met leren!

PS Ben je op zoek naar extra bijverdienste? Ik verdien een volledig inkomen door parttime te bloggen. Bekijk hoe ik deze blog ben begonnen, waarin ook mijn eenvoudige stapsgewijze tutorial staat over hoe jij ook een blog kunt starten.

DIY aquarel bladwijzers

Als je op zoek bent naar een leuk project en je creativiteit wilt ontdekken, waarom probeer je dan niet je eigen aquarelbladwijzers met de hand te maken?

Mijn go-to voor het leren van een nieuwe vaardigheid is natuurlijk skillshare en er zijn een paar aquarellessen die ik leuk vind.

Deze aquarelles voor beginners omvat alles van benodigdheden tot technieken en hoe je bepaalde objecten schildert - inclusief veren!

Yasmina laat je zien hoe je plezier kunt hebben met verschillende aquarelprojecten en laat je eenvoudige technieken zien die je kunt gebruiken voor verschillende knutselwerkjes, waaronder handgemaakte aquarelbladwijzers.

Kijk eens rond in Skillshare. Ik beloof je dat je versteld zult staan van het talent en de vaardigheden die je samen met verschillende technieken kunt leren.

Voorbeeld van botanische waterverf bladwijzers

Meer gratis printables om van te genieten

Deze gratis aquarel-bladwijzerprints zijn een prachtige optie voor elke boekenliefhebber!

Als je op zoek bent naar meer bladwijzers, bekijk dan onze verzameling bladwijzers.

Bekijk meer dan 500 gratis afdrukbare bladwijzers + bekijk deze:

 • Bladwijzers om in te kleuren
 • Esthetische bladwijzers
 • Bladwijzer Quotes
 • Schattige bladwijzers
 • Coole bladwijzers

Meer geweldige freebies van World of Printables

We hebben een enorme hoeveelheid handige gratis printables gemaakt waar je van kunt genieten. Je vindt er handige printables en sjablonen voor alle aspecten van je leven.

Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk freebies pakt terwijl je hier bent. Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief, zodat u van tijd tot tijd op de hoogte wordt gehouden van onze nieuwste printables.

Wat printen andere mensen nadat ze dit hebben bekeken?

Afdrukbare bladwijzers om in te kleuren | 120 voor volwassenen en kinderen
50 coole bladwijzers om gratis af te drukken
Esthetische bladwijzers | 120+ prachtige stijlen gratis
500 gratis afdrukbare bladwijzers + hoe te personaliseren
100 beste bladwijzercitaten in 2023
Aquarel Bladwijzers | 120+ ideeën om gratis af te drukken

Blijf op de hoogte van onze aanstaande gratis printables - je zult ze geweldig vinden!

? KOM MIJ HALLO ZEGGEN!

Als je deze printables leuk vindt, zouden we het geweldig vinden als je ze aan anderen zou kunnen aanbevelen, of volg ons op:

?
? ? TIKTOK

Volg World of Printables op Pinterest

COPYRIGHT

De printables die je hier aantreft vallen onder het copyright van World of Printables - je mag deze printables of sjablonen niet herdistribueren of verkopen, hoewel je wel een link naar onze website kunt maken.

Categorie: