Ik ben dol op deze botanische familiegeheime receptenkaart! Deze prachtige receptenkaart heeft een achtergrond van prachtige bladeren met ruimte om ingrediënten en de methode op te schrijven.

Als je een recept hebt dat je na aan het hart ligt, schrijf het dan op deze kaart. Je zou het zelfs aan een vriend kunnen geven als onderdeel van een geschenkdoos.

Waarom maakt u ze niet hun favoriete lekkernij en schrijft u het recept op deze botanische familiegeheime receptenkaart en geeft u ze die?

Oh en als je dit leuk vindt, deel het dan op Pinterest - het zou ons echt helpen!

https://worldofprintables.com/download/botanical-family-secret-recipe-card/?wpdmdl=8074&refresh=63ffab17d10ed1677699863 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis afdrukbare botanische familiegeheime receptenkaart

Print de gratis afdrukbare botanische familiegeheime receptenkaart De pagina's zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier en lijsten we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

Voor reguliere kranten vind ik dat de bestverkochte krant van Amazon zo'n goede deal is en heel veel goede recensies heeft (meer dan 10.000!).

Cardstock

Cardstock is dikker, duurzamer dan gewoon papier en is geweldig als je afdrukken van topkwaliteit wilt, vooral als je ze wilt inlijsten. Als je op cardstock wilt printen, vind ik Amazon's Choice of cardstock-papier erg leuk, wat geweldig is voor prints.

Categorie: