Ik ben absoluut dol op deze kat om lijststickers te doen omdat ze zo schattig maar ook functioneel zijn! Deze kattenlijststickers geven me ruimte om aanvullende notities of lijsten te schrijven, los van al het andere op mijn pagina.

Je kunt deze kattenstickers gebruiken in je favoriete planner of bullet journal!

Ze zijn perfect voor wanneer je snel een leuke takenlijst aan een plannerpagina moet toevoegen.

Kat takenlijst stickers

Gratis printbare en digitale kattenlijststickers

Deze stickervellen bevatten 8 verschillende soorten lijsten, met verschillende kleuren en katten op elk.

Dit zijn ook schattige kleine stickers voor het schrijven van notities of berichten. Deze hoef je niet alleen voor je planner te gebruiken! Wees creatief en gebruik ze altijd en overal!

Als je deze kattenlijststickers als digitale versie voor je iPad of tablet wilt, bekijk die dan hieronder!

Deze stickers zijn verkrijgbaar als een afdrukbaar pdf-pakket, een vooraf bijgesneden Goodnotes-bestand, of transparante PNG's om te gebruiken met andere journaling-apps.

Transparante PNG Cat List-stickers voor digitale planners

Gebruik deze transparante PNG-kattenlijststickers met je favoriete digitale planner-app. Open de onderstaande afbeeldingen, sla ze op uw tablet op en snijd de gewenste afbeeldingen bij.

Wanneer je deze transparante PNG-afbeeldingen importeert in je dagboek-app zoals GoodNotes, kun je de afbeeldingen bijsnijden die je nodig hebt voor je favoriete digitale planner.

Schattige Kat Takenlijst Stickers-01
Schattige Kat Takenlijst Stickers-02

Print en knip je kattenlijststickers

Deze stickers zijn zo gemakkelijk te gebruiken en je kunt ze thuis printen en knippen! U kunt een gewone printer gebruiken of als u een snijmachine heeft, kunt u die ook gebruiken. Op deze planner stickerpost vind je hoe je onze stickers op verschillende manieren kunt printen en knippen.

Om deze stickers af te drukken, pak je gewoon de pdf-versie hieronder die al deze kattenlijststickers bevat in één gemakkelijk te printen bundel.

Cat To Do List Stickers PDF 1 bestand(en) 0,00 KB

Downloaden

Bekijk hieronder hoe je je code kunt krijgen.

Voorgesneden digitale kattenlijststickers

Als je dol bent op deze kattenlijststickers, maar een digitale versie voor GoodNotes wilt, dan zul je dol zijn op deze verzameling digitale kattenlijststickers! Deze digitale stickers zijn voorgesneden en klaar voor gebruik en je krijgt een Goodnotes-bestand met 2 vellen inbegrepen.

Cat To Do List Stickers Pre-Cropped GoodNotes 1 bestand(en) 0,00 KB

Downloaden

Bekijk hieronder hoe je je code kunt krijgen.

Misschien ook leuk

We hebben ook veel mooie afdrukbare planners en digitale planners gemaakt voor dagelijkse planning en om u te helpen bij het plannen van de dingen die ertoe doen.

Hoe krijg je deze gratis Cat List-stickers

Je kunt deze gratis kattenlijststickers krijgen als transparante png-bestanden voor digitale planners (eerder in dit bericht).

Als je ze liever als een afdrukbare PDF-bundel of als een vooraf bijgesneden Goodnotes-stickerpakket krijgt, kun je ze hier gratis downloaden. Voer gewoon je e-mailadres in het onderstaande vak in en je ontvangt een code en een link om in te pakken.

U kunt ook video's op onze website bekijken om de code te zien om deze freebies te krijgen en uw code hierboven in te voeren.

Als je dol bent op deze kattenlijststickers en meer geweldige plannerstickers wilt, bekijk dan onze nieuwste creaties die je gratis kunt gebruiken.

We denken dat je deze geweldig zult vinden:

Gratis afdrukbare takenplannerstickers
Gratis afdrukbare Bijbel Planner Stickers
Free Printable Today Planner Stickers
Gratis afdrukbare opnieuw geplande planner-stickers
Gratis afdrukbare verjaardagstaartplannerstickers
Leuke zomerstickers | Gratis voor afdrukbare en digitale planners
Free Printable Brushstroke Monthly 2023 Calendar Planner Stickers
Gratis Pennant Flag Banner Planner Stickers

Haal het meeste uit je nieuwe plannerstickers!

Ik hoop echt dat je onze gratis planner-stickers gebruikt en ervan geniet. Beveel deze zeker aan bij je vrienden! Volg ons op of want het is een geweldige manier om je steun te betuigen en op de hoogte te blijven van al onze nieuwste gratis aanbiedingen.

Volg World of Printables op Pinterest

COPYRIGHTOnze creaties zijn alleen voor persoonlijk gebruik en vallen onder het copyright van World of Printables. U kunt niet herdistribueren, reproduceren of doorverkopen, hoewel u wel een link naar onze website kunt maken.

Categorie: