Gebruik dit afdrukbare sjabloon voor persoonlijke planning om je te concentreren op zelfverbetering, zodat je zowel fysiek als mentaal gezonder en gelukkiger wordt.

Dit is de planner-sjabloon waarmee je je op jezelf kunt concentreren.

Deze sjabloon gaat niet alleen over het organiseren van je komende week, het is meer ontworpen om je te helpen een aantal doelen te stellen waarmee je jezelf kunt blijven ontwikkelen en verbeteren.

Deze sjabloon helpt je ook bij het plannen van de dingen die je moet doen om jezelf te verbeteren, zoals het stellen van positieve doelen voor de week, herinneringen, het plannen van je wekelijkse ma altijden en het bijhouden van je humeur en gewoonten.

Een unieke planner-sjabloon die speciaal voor jou is ontworpen

Er zijn veel sjablonen voor persoonlijke ontwikkelingsplan, maar deze zijn altijd gericht op zaken die verband houden met het ontwikkelen van uw werkvaardigheden, door u te helpen inzicht te krijgen in uw sterke en zwakke punten op de werkplek.

Maar wat als je vergelijkbare concepten zou nemen, maar dan voor jou als individu, om je te helpen meer op jezelf te focussen - van je stemmingen, gewoonten, je persoonlijke doelen en zelfs een gezondere levensstijl?

Zie dit als iets dat je helpt je te ontwikkelen en te groeien als individu, buiten je werkomgeving.

Dit is voor jou, wie je bent, en helpt je een betere, gezondere jij te worden, zowel fysiek als mentaal.

Deze persoonlijke planningspagina is zonder twijfel geweldig. Het is een ongelooflijke planningspagina voor het vastleggen, volgen en organiseren van je wekelijkse doelen voor zelfverbetering.

Er zijn zoveel verschillende secties op deze persoonlijke planningspagina en ze zijn allemaal super handig en heilzaam.

Secties opgenomen in deze sjabloon:

 • De focus van deze week
 • Belangrijke herinneringen
 • Persoonlijke positiviteitsdoelen
 • Ma altijd plannen
 • Workout-tracker
 • Moodtracker
 • Gewoontetracker

Een sjabloon voor persoonlijke planning gebruiken

De persoonlijke planningspagina is een geweldige manier om zelfverbeteringsdoelen te stellen voor de komende week, terwijl je deze gescheiden houdt van je normale schema en agendapagina's.

Tijd om je op jezelf te concentreren

Begin met het opschrijven van de dingen waarop je je deze week wilt concentreren. Je kunt dit zien als persoonlijke verbeteringen die je wilt aanbrengen, of dat nu meer sporten is, gezonder eten, afvallen of je mentale welzijn verbeteren.

Vergeet niet om positieve keuzes te maken

Schrijf vervolgens alle belangrijke herinneringen op, waarbij je dit weer op jezelf gericht houdt. Moet je bijvoorbeeld je sportschoolabonnement verlengen? Wat dacht je van een paar veganistische receptenboeken? Wat je ook nodig hebt om herinneringen in te stellen, probeer dit gedeelte specifiek te gebruiken voor dingen die voor zelfverbetering zijn.

Stel jezelf een aantal doelen

Het is ook aan te raden om jezelf elke week enkele doelen te stellen. Dit zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft, op het goede spoor blijft en voortdurend stappen zet om verbeteringen in je leven aan te brengen.

Dus misschien wil je een doel stellen om minder stress te hebben, door te mediteren, yoga te doen, meer naar buiten te gaan voor wandelingen of gezelligheid, of zelfs vrijwilligerswerk te doen. Probeer jezelf een aantal persoonlijke verbeteringsdoelen te stellen, zodat je een positievere invloed op je welzijn zult hebben.

Eet gezonder

Volgende tijd om wat ma altijden te plannen. Als u ma altijden van tevoren plant, houdt u zich er meestal aan. Je eet ook veel vaker gezonder en je bespaart zelfs geld door niet spontaan geld uit te geven.

Leef gezonder

Gebruik het trainingsgedeelte om oefeningen op te schrijven die je van plan bent op specifieke dagen te doen, zelfs om je wandelingen te plannen.

Je kunt ook elk van deze secties gebruiken als tracker - houd je ma altijden en trainingen bij terwijl je bezig bent.

Positiviteit begint met de geest

Gebruik de stemmingstracker om je stemmingen bij te houden gedurende de week. Je kunt je stemming koppelen aan specifieke dingen die je in de loop van de week hebt gedaan of niet hebt gedaan om te zien of je gezonde keuzes of ongezonde keuzes kunt koppelen aan specifieke stemmingen.

Maak positieve gewoonten

Ten slotte is het gedeelte voor het volgen van gewoonten perfect om jezelf nieuwe positieve gewoonten aan te leren die je wilt ontwikkelen en die je tegelijkertijd zullen helpen slechte gewoonten te elimineren.

De belangrijkste pagina om in je planner te hebben

Al met al kun je zien dat dit sjabloon voor persoonlijke planning is ontworpen om je te helpen elke week positieve veranderingen in je leven aan te brengen.

Ik definieer dit als een van de belangrijkste pagina's die je in je planner moet hebben.

Tenslotte, wanneer focus jij je ooit echt op jezelf?

Ben jij niet de belangrijkste persoon die je kent?

Want als je gezond bent en een positieve mentale instelling hebt, is de kans veel groter dat je anderen kunt helpen.

Persoonlijk denk ik dat deze planningspagina het beste aan het begin van elke weeksectie staat, zodat je elke week een overzicht hebt.

 • Persoonlijke planning afdrukbaar

Ontvang de gratis sjabloon voor persoonlijke planning

Om de afdrukbare sjabloon voor persoonlijke planning gratis te krijgen, opent u de sjabloonafbeelding hierboven op volledig scherm en slaat u deze vervolgens op uw computer op.

Als alternatief, voor de versie van de hoogste kwaliteit die verkrijgbaar is in vier verschillende thema's, zie de onderstaande knop om onze productpagina te bezoeken. Gebruik de weergegeven kortingscode om deze gratis te krijgen.

KRIJG DE SJABLOONCOUPONCODE: GY24KPZ9

Je kunt deze geweldige printable ook vinden in onze populaire Personal Planner Bundel. Het staat vol met geweldige plannerpagina's om je te helpen focussen op je eigen behoeften en zal je helpen positieve veranderingen in je leven.

Voor elk onderdeel van dit sjabloon voor persoonlijke planning is er een apart volledig afdrukbaar bestand dat klaar is om te worden afgedrukt en gebruikt.

Hoe printables er fantastisch uit laten zien

Druk het af! - Onze sjablonen zien er zo goed uit als ze worden afgedrukt op dit helder papier.

Formaat wijzigen- Deze afdrukbare sjablonen zijn ontworpen als 8,5 x 11 pagina's.

TIP: Als je wilt printen met een ander formaat papier, plaats dit printable dan in Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat, sla het op en print het, makkelijk! Alle stappen in deze handleiding.

Vergeet niet om de rest van onze printables te bekijken.

Als je op zoek bent naar meer geweldige gratis sjablonen, bekijk dan ons enorme aanbod aan afdrukbare sjablonen. We hebben afdrukbare voor elk aspect van je leven!

Meer geweldige printables en sjablonen van World of Printables

We hebben een enorme hoeveelheid sjablonen voor dagelijkse planners en sjablonen voor wekelijkse planners gemaakt waarmee je je dagen en weken beter kunt beheren dan ooit. Zorg ervoor dat je er zoveel mogelijk pakt samen met onze vele andere schemasjablonen terwijl je hier bent.

Vergeet niet om de rest van onze planner-printables te bekijken, we hebben printables om u te helpen elk aspect van uw leven en uw leven te beheren!

We denken dat je deze erg handig zult vinden:

 • Bill Payment Checklist
 • Afdrukbare planner-sjablonen om u te helpen uw leven te organiseren
 • Dagplannersjabloon
 • Weekly Planner-sjabloon
 • Weight Tracker-sjabloon
 • Wachtwoord Tracker
 • Beste budgetsjablonen
 • 30 beste sjablonen voor ma altijdplanner

Meer sjablonen voor planningsplanner

Enkele van onze recente sjablonen voor planningsplanners. Deze helpen je bij het organiseren van je komende week.

Gratis schattige november kalender & planner afdrukbare set
Gratis afdrukbare dagelijkse takenlijstsjabloon
Gratis weekplanner-invoegingen op twee pagina's in formele stijl
Gratis sjabloon voor persoonlijke planning - tijd om op u te focussen

Vind 100 stijlvollere planner-sjablonen waar je dol op zult zijn

Enkele van onze recente planner-sjablonen. Vind nog veel meer Afdrukbare planner-sjablonen die u zullen helpen om met gemak de baas over uw leven te worden. Je zult van ze houden.

Gratis gewoonte-tracker-sjabloon
Free Inspirational Quotes Planner Inserts

Volg World of Printables op Pinterest voor meer

Categorie: