Als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke eenvoudige gewoonte-tracker voor je planner of bullet journal, dan is dit een geweldige optie.

Deze gratis afdrukbare gewoonte-tracker dekt elke dag van de maand, met een tracker-sleutel zodat je hem volledig kunt aanpassen om bij te houden wat je nodig hebt. Er is ook ruimte voor aanvullende notities.

Hoe gebruik ik een gewoonte-tracker?

Als je nog nooit een gewoonte-tracker hebt gebruikt, ben je misschien een beetje in de war als je begint.

Je hebt ze waarschijnlijk gezien in bullet journals of planners van andere mensen en ze zien eruit als een hoop vierkanten gekleurd in verschillende kleuren.

Maak je geen zorgen, het zal logisch zijn en je zult de jouwe binnenkort ook inkleuren.

  • Omcirkel, markeer of onderstreep de maand waarin je het gebruikt
  • Schrijf maximaal 12 gewoonten die je wilt volgen in de toets voor het bijhouden van gewoonten en kies een kleur voor elke gewoonte - kleur het vierkant in aan het einde van waar je je gewoonte opschrijft.
  • De grafiek van de gewoontetracker heeft elke dag van de maand aan de linkerkant en het nummer van de gewoonte bovenaan.
  • Laten we zeggen dat 4 van je gewoonten zijn: 1. yoga 2. studeren 3. schilderen 4. dansen en op de eerste dag studeer, schilder en dans je. Je kleurt vierkanten 2, 3 en 4 in langs de 1e lijn.
  • Als je op dag twee yoga doet, schildert en danst, kleur je op de tweede rij vierkanten 1, 3 en 4 in.

Zo werkt een gewoonte-tracker en het is heel eenvoudig en handig. Veel mensen gebruiken gewoonte-trackers omdat ze merken dat het hen ten goede komt en hen helpt vooruitgang te boeken.

Als je denkt dat het voor jou zou kunnen werken, waarom probeer je het dan niet?

  • Simple Habit Tracker afdrukbaar

Open de afbeelding hierboven om het gewoonte-tracker-sjabloon te bekijken en af te drukken.

De afdrukbare gewoonte-tracker is er in vier verschillende stijlen - Cursief, Klassiek, Zacht en Botanisch, die je apart kunt vinden samen met meer gratis afdrukbare gewoonte-tracker sjablonen of samen in één PDF van hoge kwaliteit in onze winkel.

Je kunt ook de eenvoudige gewoonte-tracker vinden in de ongelooflijke Household Planner-bundel die ook een heleboel geweldige en handige planners en printables bevat om je te helpen je leven en huis te organiseren .

Als je van geweldige gratis printables houdt, dan zul je blij zijn dat je World of Printables bent tegengekomen. Blader door ons enorme aanbod aan gratis afdrukbare sjablonen voor nog veel meer geweldige gratis sjablonen zoals deze.

Meer sjablonen voor het bijhouden van gewoontes

Enkele van onze recente gewoonte-tracker-sjablonen. Deze helpen je nieuwe gewoontedoelen te stellen en je voortgang bij te houden.

Gratis Simple Habit Tracker afdrukbaar
Gratis gewoonte-tracker-sjabloon
Gratis afdrukbare gewoonte-tracker voor krachttraining
Gratis afdrukbare Cardio Habit Tracker

Vind 100 stijlvollere planner-sjablonen waar je dol op zult zijn

Enkele van onze recente planner-sjablonen. Vind nog veel meer Afdrukbare planner-sjablonen die u zullen helpen om met gemak de baas over uw leven te worden. Je zult van ze houden.

Lege sjabloon voor wekelijks gewichtsverliestracker
Gratis printbare receptenpagina's PDF

Volg World of Printables op Pinterest voor meer

Categorie: