Gebruik deze gratis template voor het volgen van gewoontes om een dagelijks logboek bij te houden van de gewoontes die je elke dag ontwikkelt in de loop van een maand.

Secties beschikbaar in deze sjabloon:

  • Dagen van de maand
  • Habit tracker (ruimte voor maximaal 12 gewoontes)
  • Maand
  • Gewoonte / Sleutel
  • Notities

Deze sjabloon voor het bijhouden van gewoontes heeft alles wat je nodig hebt om nieuwe gewoonten aan te leren en door te zetten totdat ze gevormd zijn.

Blijf deze gewoonte-tracker gebruiken totdat de gewoonte een automatisme wordt, wat gemiddeld ongeveer 2 maanden duurt om een gewoonte te vormen, maar kan zo kort zijn als 18 dagen.

Deze sjabloon voor het bijhouden van gewoontes helpt je om elke maand tot 12 gewoonten bij te houden.

Schrijf gewoon de gewoonten die je wilt volgen onder het gedeelte Sleutel, waar je hun relevante nummer ziet. Zorg ervoor dat je voor elke gewoonte een andere kleur gebruikt en gebruik vervolgens de grafiek aan de rechterkant om de gewoonten een kleur te geven voor elke dag dat je ze bijhoudt.

Je kunt dit gratis gewoonte-tracker-sjabloon krijgen door de onderstaande afbeelding te openen, dit toont het op volledig scherm. Sla het vervolgens op uw computer op om af te drukken.

We hebben ook verschillende stijlen van deze gewoonte-tracker, dus als roze niet jouw ding is, kun je hem ook in een minimalistisch klassiek thema krijgen, of ook in een aantrekkelijke botanische stijl. Deze en meer zijn allemaal beschikbaar in onze habit tracker sectie.

  • Gewoontevolger afdrukbaar

Open de afbeelding hierboven om de gratis afdrukbare gewoonte-tracker-sjabloon te bekijken en af te drukken. Bekijk onze andere habit tracker sjablonen voor verschillende stijlen en thema's.

Blader door ons enorme aanbod aan gratis afdrukbare sjablonen voor nog veel meer zoals deze.

We hebben meer dan 1000 gratis printables voor alle aspecten van je leven, allemaal geweldig en helemaal gratis.

Meer sjablonen voor planningsplanner

Enkele van onze recente gewoonte-tracker-sjablonen. Deze zullen je helpen je te concentreren op het aanleren van gewoontes voor de lange termijn

Afdrukbare sjabloon voor persoonlijk groeiplan - dit heb je nodig in je leven!
Gratis afdrukbare gewoonte-tracker PDF
6 maandelijkse uitdagingen om je doelen te helpen bereiken + 4 gratis afdrukbare trackers
Gratis Simple Habit Tracker afdrukbaar

Vind 100 stijlvollere planner-sjablonen waar je dol op zult zijn

Enkele van onze recente planner-sjablonen. Vind nog veel meer Afdrukbare planner-sjablonen die u zullen helpen om met gemak de baas over uw leven te worden. Je zult van ze houden.

Idee├źn voor uitdagingen voor gewichtsverlies
Bloeddrukmeter

Volg World of Printables op Pinterest voor meer

Categorie: