Gebruik deze sjabloon voor het bijhouden van calorieën om bij te houden hoeveel calorieën je verbruikt, zodat je je streefgewicht kunt bereiken.

Mensen tellen om verschillende redenen calorieën. Misschien willen ze afvallen, misschien doen ze het om medische redenen, misschien willen ze gewoon de manier waarop ze eten veranderen.

Je kunt de calorie-inname-tracker gebruiken om je te helpen je calorie-inname gedurende de week bij te houden, gericht op elke dag zoals die komt.

Er is ruimte om de ma altijden die je 's ochtends, 's middags en 's avonds eet op te schrijven in plaats van alleen te focussen op ontbijt, lunch en diner.

De calorie-inname-tracker is zo eenvoudig te gebruiken en wordt geleverd in vier verschillende stijlen. Je kunt dit gemakkelijk mixen en matchen met al onze andere printables!

Je kunt de calorie-inname-tracker zelf uitproberen en hieronder downloaden. Je ontvangt alle vier de stijlen wanneer je downloadt en je kunt ook de calorie-inname-tracker vinden in onze Meal Planner-bundel die een groot aantal handige sjablonen bevat om je te helpen bij het plannen van je ma altijden en eten gezond.

Download de gratis afdrukbare calorietracker

Om het afdrukbare calorieteller-sjabloon gratis te krijgen, klik je op de afbeelding hierboven en bewaar je deze op je computer.

U kunt ook op de onderstaande knop klikken om onze productpagina te bezoeken voor de versie van de hoogste kwaliteit die beschikbaar is in vier verschillende thema's. Gebruik de weergegeven kortingscode om deze gratis te krijgen.

Druk het af! - Onze sjablonen zien er zo goed uit wanneer ze worden afgedrukt op dit heldere papier. Als je graag een planner bijhoudt, vooral een die je thuis afdrukt, zorg er dan voor dat je pagina's er fantastisch uitzien door het beste papier voor plannerpagina's te gebruiken.

Vergeet niet om de rest van onze afdrukbare sjablonen te bekijken, we hebben alles wat je nodig hebt voor elk aspect van je leven!

DOWNLOADENCOUPONCODE: 226TGE2Y

Categorie: