Hulp nodig om je schulden af te lossen? Gebruik deze gratis afdrukbare schuldtracker om u te helpen bij het plannen van uw doelstellingen voor het betalen van schulden en om gemotiveerd en op schema te blijven om ze te bereiken.

Naar mijn persoonlijke mening kun je het beste beginnen met een plan en dat is niet anders als het gaat om het betalen van schulden.

We hebben een schuldvolger gemaakt om u te helpen bij het uitzoeken van uw schuld en het maken van een plan om deze op een beheersbare manier af te betalen.

Er zijn verschillende secties voor deze schuldvolger, waaronder:

 • Naam schuld
 • Creditor
 • Beginsaldo
 • Rentepercentage
 • Vervaldatum
 • Minimum betalingsbedrag
 • Doel maandelijkse terugbetaling
 • Uitbetalingsdatum doelpunt
 • Datums van eventuele betalingen
 • Bedrag van elke gedane betaling
 • Huidig saldo na elke betaling
 • Opmerkingen betreffende verrichte betalingen
 • Voortgangstracker

Een schuldvolger gebruiken

Om een schuldvolger te gebruiken, begin je met één pagina per schuld, zodat je elke individuele schuld kunt ordenen en begrijpen, alle schulden zijn immers anders.

Eerst moet u uw schuld en de schuldeiser opschrijven, zodat u weet van wie deze schuld is.

Vervolgens moet je je volgende stappen plannen om je schuld te betalen. Wat is uw beoogde uitbetalingsdatum? Dus hoeveel wil je elke maand betalen? Realistisch gezien, wat is het minimum dat u kunt betalen zonder dat u om geld wordt gedwongen?

Dan moet je onderweg inloggen.

Noteer de datum van elke betaling, het bedrag dat je hebt betaald, het saldo en eventuele aanvullende aantekeningen.

Er is ook een voortgangsbalk onderaan de pagina, zodat u elk percentage kunt markeren naarmate u vordert in de richting van het volledig afbetalen van uw schuld. Het is een geweldige manier om uw voortgang te zien bij het bereiken van het schuldenvrije doel.

Door deze schuldvolger te gebruiken, kunt u bij elke betaling zien welke impact u heeft op uw schuld. Het zou je moeten motiveren en inspireren om je schulden onder ogen te zien, maar doe het op een manier die zo stressvrij mogelijk is.

De Debt Tracker is ook opgenomen in onze Financial Budgeting Planner die is gemaakt om onze lezers te helpen hun geld te beheren en voor eens en voor altijd controle over hun financiën te krijgen.

Download de gratis afdrukbare schuldtracker

Om de gratis schuldvolger gratis te printen, klik je op de afbeelding hierboven en bewaar je deze op je computer.

Als je op zoek bent naar meer, bekijk dan ons enorme assortiment geweldige afdrukbare sjablonen en vind de sjablonen die je nodig hebt.

U kunt ook op de onderstaande knop klikken om onze productpagina te bezoeken voor de versie van de hoogste kwaliteit die beschikbaar is in vier verschillende thema's. Gebruik de weergegeven kortingscode om deze gratis te krijgen.

Druk het af! - Onze sjablonen zien er zo goed uit wanneer ze worden afgedrukt op dit heldere papier. Als je graag een planner bijhoudt, vooral een die je thuis afdrukt, zorg er dan voor dat je pagina's er fantastisch uitzien door het beste papier voor plannerpagina's te gebruiken.

Vergeet niet om de rest van onze afdrukbare sjablonen te bekijken, we hebben alles wat je nodig hebt voor elk aspect van je leven!

DOWNLOADENCOUPONCODE: BFEJKX8K

Categorie: