Als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om je spaargeld bij te houden, dan is deze gratis printbare spaartracker sjabloon perfect voor jou.

Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om ergens voor te sparen en je er ook daadwerkelijk aan te houden. Een van de gemakkelijkste manieren om ergens aan vast te houden, is door te zien welke vooruitgang wordt geboekt, maar eerst moet je voorbij de eerste stap komen.

Als je dit jaar ergens voor wilt sparen, moet je deze spaartracker gebruiken om je te helpen beginnen.

Een spaartracker gebruiken

Met de afdrukbare spaarsjabloon kun je een doel stellen met mijlpalen die je moet bereiken, zodat je aangemoedigd en gemotiveerd blijft.

De spaartracker heeft verschillende secties waar je kunt:

  • Schrijf uw startsaldo op
  • Bepaal waarvoor je spaart
  • Noteer hoeveel u wilt besparen
  • Bepaal het minimumbedrag dat je elke keer wilt sparen
  • Schrijf uw doel op voor hoeveel u elke maand wilt sparen
  • Noteer de datum waarop u uw spaardoel wilt hebben bereikt

U kunt vervolgens de tabel gebruiken om de informatie op te schrijven voor elke keer dat u opslaat, zoals de datum, het gespaarde bedrag, het saldo en eventuele notities.

Er is ook een voortgangsbalk onderaan om te zien hoe ver je bent gekomen.

Zoals je kunt zien, heeft deze spaarsjabloon alles wat je nodig hebt om te beginnen met het bijhouden van je spaargeld en het zien van de voortgang die je maakt in de richting van je spaardoelen.

Je zult veel gemotiveerder zijn om je aan je spaardoelen te houden met deze sjabloon. Het is gewoon de gemakkelijkste manier om uw spaargeld bij te houden.

Zorg ervoor dat u een paar van deze spaartracker-sjablonen afdrukt, zodat u elke maand op de hoogte blijft van uw spaargeld.

Nu je toch hier bent, waarom pak je niet een paar van onze financiële sjablonen? Als u uw geld serieus neemt, zullen onze sjablonen voor geldbeheer u echt ten goede komen.

  • Gratis afdrukbare spaartracker

Over deze spaartracker-template

Deze spaartracker is verkrijgbaar in vier stijlen: Botanisch, Cursief, Klassiek en Zacht. Je ontvangt ze alle vier als je het onderstaande sjabloonpakket ontvangt.

U kunt ook de spaartracker vinden die is opgenomen in de Financial Budgeting Planner-bundel samen met andere geweldige financiële printables om u te helpen uw financiën te organiseren.

Onze bundels zijn goedkoop en maken het gemakkelijk voor u om een hele reeks planner-sjablonen te krijgen zonder dat u tijd hoeft te besteden aan het afzonderlijk afdrukken van elke sjabloon.

Als je een planner of dagboek hebt, zijn onze gratis afdrukbare sjablonen de perfecte aanvullingen. We hebben zoveel gratis sjablonen dat je nooit meer een andere planner hoeft te kopen. Ooit!

Hoe printables er fantastisch uit laten zien

INSTRUCTIES

Ontvang de gratis spaartracker-sjabloon. Als je op zoek bent naar meer geweldige gratis sjablonen, bekijk dan ons enorme aanbod aan afdrukbare sjablonen.

Druk het af! - Onze sjablonen zien er zo goed uit als ze worden afgedrukt op dit helder papier.

Deze afdrukbare sjablonen zijn ontworpen als 8,5 x 11 pagina's. TIP: Als je op een ander formaat papier wilt printen, plaats dit printable dan in Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat, sla op en print, makkelijk! Alle stappen in deze handleiding.

Ontvang de gratis spaartracker-sjabloon

Om de afdrukbare spaartracker-sjabloon gratis te krijgen, zie de sjabloonafbeelding hierboven en sla deze op uw computer op.

Als alternatief kun je voor de versie van de hoogste kwaliteit die beschikbaar is in vier verschillende thema's de onderstaande knop gebruiken om naar onze productpagina te gaan. Gebruik de weergegeven kortingscode om deze gratis te krijgen.

Vergeet niet om de rest van onze printbare sjablonen te bekijken, we hebben printables voor elk aspect van je leven!

KRIJG DE SJABLOONCOUPONCODE: B3WENVCY

Vind 100 stijlvollere planner-sjablonen waar je dol op zult zijn

Enkele van onze recente planner-sjablonen. Vind nog veel meer Afdrukbare planner-sjablonen die u zullen helpen om met gemak de baas over uw leven te worden. Je zult van ze houden.

Afdrukbare trackersjabloon voor vitamines en supplementen
Activiteitenplanner - Plan dingen om te doen
Symptom Tracker afdrukbaar
Gratis calorieënteller

Volg World of Printables op Pinterest voor meer

Categorie: