gedachtenregistratie

Heeft u extra ruimte nodig in uw agenda om uw gedachten en notities op te schrijven? Welnu, deze sjabloon voor het vastleggen van gedachten zal extra handig zijn!

We moeten allemaal van tijd tot tijd onze ideeën, gedachten en notities opschrijven. Maar gewoon blanco gelinieerd papier gebruiken is niet bepaald inspirerend, toch?

Daarom raden we aan om speciaal ontworpen pagina's te gebruiken, zoals deze gratis afdrukbare sjabloon voor het vastleggen van gedachten, om te gebruiken in je planner.

Een sjabloon voor het vastleggen van gedachten gebruiken

Ik heb deze pagina's ontworpen om extra ruimte te bieden en een plek om gedachten, notities, krabbels, dagdromen of gedichten op te schrijven.

Alles wat je uit je hoofd wilt hebben, kan op de gedachten- en notitiepagina's worden geschreven zonder af te leiden van je andere georganiseerde en specifieke plannersecties.

Ik vind dat planners niet genoeg extra pagina's hebben voor dit soort dingen.

Daarom ontwerp ik mijn eigen planners, want dan heb ik precies wat ik nodig heb, inclusief pagina's met gedachten en notities!

  • Afdrukbare sjabloon voor het vastleggen van gedachten

De pagina's met gedachten en notities zijn er in vier verschillende stijlen en je kunt ze allemaal hieronder vinden, of je kunt de pagina hierboven pakken als dat alles is wat je nodig hebt. Dit is geweldig als je een specifieke planneresthetiek hebt waaraan je je wilt houden.

De pagina's met gedachten en notities zijn ook beschikbaar in de Personal Planner-bundel die een heleboel andere geweldige pagina's bevat en ook verkrijgbaar is in vier stijlen!

Bekijk onze vele andere gratis afdrukbare sjablonen, perfect voor planners.

Hoe printables er fantastisch uit laten zien

INSTRUCTIES

Download de sjabloon voor het opnemen van gedachten. Als je op zoek bent naar meer geweldige gratis sjablonen, bekijk dan ons enorme aanbod aan afdrukbare sjablonen.

Druk het af! - Onze sjablonen zien er zo goed uit als ze worden afgedrukt op dit helder papier.

Deze afdrukbare sjablonen zijn ontworpen als 8,5 x 11 pagina's. TIP: Als je op een ander formaat papier wilt printen, plaats je dit printable in Canva, stel je de afmetingen in op elk gewenst formaat, sla het op en print het, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

Pak de gratis afdrukbare sjabloon voor het vastleggen van gedachten

Om het gedachteverslag gratis af te drukken, opent u de sjabloonafbeelding hierboven en slaat u deze op uw computer op.

Als alternatief kun je voor de versie van de hoogste kwaliteit die beschikbaar is in vier verschillende thema's de onderstaande knop gebruiken om naar onze productpagina te gaan. Gebruik de weergegeven kortingscode om deze gratis te krijgen.

Vergeet niet om de rest van onze printbare sjablonen te bekijken, we hebben printables voor elk aspect van je leven!

KRIJG DE SJABLOONCOUPONCODE: UUJJ2ZRW

Vind 100 stijlvollere planner-sjablonen waar je dol op zult zijn

Enkele van onze recente planner-sjablonen. Vind nog veel meer Afdrukbare planner-sjablonen die u zullen helpen om met gemak de baas over uw leven te worden. Je zult van ze houden.

Gratis Bullet Journal Day Planner Insert
Printable Physical Exam Tracker - Blijf op de hoogte en blijf gezond
Gratis afdrukbare schuldvolger
Afdrukbare vakantiepaklijst

Volg World of Printables op Pinterest voor meer

Categorie: