Als u van plan bent om af te vallen en op zoek bent naar een gemakkelijke manier om uw gewichtsverlies in de loop van de tijd bij te houden, dan zult u dol zijn op deze sjablonenset voor het bijhouden van gewichtsverlies.

Met deze tracker voor gewichtsverlies kun je je huidige gewicht en je ideale streefgewicht instellen. Je kunt ook mijlpalen instellen om je stappen te geven om naar je algemene doel toe te werken.

Met deze gewichtstracker kunt u uw gewicht zo vaak volgen als u wilt en uw gewicht elke keer eenvoudig vastleggen.

Bewaar dit in je agenda, map of waar je maar wilt - ik bewaar het mijne op mijn koelkast en gebruik het om je gewichtsverlies bij te houden, gemotiveerd te blijven en je streefgewicht te bereiken.

Hoe deze sjabloon voor het bijhouden van gewichten te gebruiken

Ik gebruik dit zeer afdrukbare wanneer ik een paar kilo wil verliezen, wat ik moet toegeven, is iets dat me van tijd tot tijd altijd bekruipt als het leven in de weg staat. Maar dit helpt me om nieuwe doelen te stellen en gefocust te blijven, en ik moet toegeven dat ik altijd gemotiveerd en op schema blijf wanneer ik deze afdrukbare sjabloon voor het bijhouden van gewichten gebruik.

Delen van de sjabloon voor het bijhouden van gewichten:

  • Startgewicht
  • Doelgewicht
  • Mijlpaal 1 - 4
  • Datums
  • Gewichtslog
  • Verloren bedrag
  • Gewonnen bedrag
  • Notities
  • Voortgangstracker

Ik ben vooral dol op het deel van deze sjabloon dat de voortgang bijhoudt, omdat ik om de paar wegingen kleine prestaties kan afstrepen, wat me echt helpt om gemotiveerd en op het goede spoor te blijven.

Het is ook geweldig om aantekeningen te maken bij elke weging, omdat ik kan zien wat heeft bijgedragen aan gewichtsverlies of gewichtstoename en dienovereenkomstig kan aanpassen of die ondeugende dingen kan vermijden die een negatief effect hebben op mijn doelen.

Zorg ervoor dat je een goede weegschaal gebruikt om jezelf mee te wegen. Ik ben dol op deze weegschalen van Amazon omdat ze zo nauwkeurig zijn en zelfs draadloos, dus ze werken met je telefoon en hebben een app die je weergeeft gewicht.

sjabloon voor gewichtsverliestracker gratis

Ik raad aan om eenmalig af te drukken en je gewichtsdoelen en mijlpalen te plannen, wat je motivatie een kickstart geeft en je een solide startdatum geeft om vanaf te werken.

Er is zelfs deze Awesome Diet and Exercise Tracker op Amazon die is ontworpen om meer dan 90 dagen te werken en is een zeer humoristische stoere liefdesdieet- en trainingsplanner die is ontworpen om je te ondersteunen in uw doelstellingen voor gewichtsverlies!

Als je net als ik bent en graag thuis traint, zijn er veel geweldige YouTube-oefeningskanalen zoals Blogilates die je gratis lessen geven waarmee je thuis kunt oefenen. Wissel gewoon af, blijf gemotiveerd en blijf volhouden!

Start vandaag nog met het bijhouden van uw gewichtsverlies

Ik hoop echt dat je deze gratis afdrukbare gewichtstracker krijgt en gebruikt en als het je helpt met je gewichtsdoelen, laat het me dan weten, ik vind het leuk om te horen hoe onze printables mensen op een positieve manier helpen met hun leven.

Deze sjabloon voor het volgen van gewichtsverlies is er in vier verschillende stijlen: botanisch, cursief, zacht en klassiek en jij ontvangt ze alle vier wanneer je het pakket ontvangt.

Je kunt ook de gewichtstracker vinden in onze onmisbare Ultimate Life Planner-bundel met meer dan 400 sjablonen die zijn ontworpen om je te helpen je leven te organiseren. Als u uw ma altijden wilt beheren, uw financiƫn onder controle wilt houden, gewicht wilt verliezen, fit wilt worden en nog veel meer, dan zult u zeker profiteren van onze ultieme plannerbundel.

  • Tracker-sjabloon voor gewichtsverlies

Ontvang het gratis afdrukbare sjabloon voor het volgen van gewichtsverlies

Om de gratis afdrukbare sjabloon voor het volgen van gewichtsverlies te krijgen, opent u de afbeelding hierboven en slaat u deze op uw computer op.

U kunt ook voor de versie met de hoogste kwaliteit de onderstaande knop gebruiken om onze productpagina te bezoeken. Gebruik de weergegeven kortingscode om deze gratis te krijgen.

Vergeet niet om de rest van onze planner printables te bekijken, we hebben printables voor elk aspect van je leven!

KRIJG DEZE SJABLOONCOUPONCODE: UG5EMMV9

Meer geweldige printables en sjablonen van World of Printables

We hebben een enorme hoeveelheid sjablonen voor dagelijkse planners en sjablonen voor wekelijkse planners gemaakt waarmee je je dagen en weken beter kunt beheren dan ooit. Zorg ervoor dat je er zoveel mogelijk pakt samen met onze vele andere schemasjablonen terwijl je hier bent.

Vergeet niet om de rest van onze planner-printables te bekijken, we hebben printables om u te helpen elk aspect van uw leven en uw leven te beheren!

Vind 100 stijlvollere planner-sjablonen waar je dol op zult zijn

Enkele van onze recente planner-sjablonen. Vind nog veel meer Afdrukbare planner-sjablonen die u zullen helpen om met gemak de baas over uw leven te worden. Je zult van ze houden.

Bucket List-sjabloon - 16 inspirerende stijlen
Leuke juni 2023 Kalender & Planner Set
Afdrukbare tracker voor bezoeken aan opticiens
Maandelijkse planner afdrukbaar

Volg World of Printables op Pinterest voor meer

Categorie: