Een van de gemakkelijkste manieren om uw uitgaven in de gaten te houden, is door een afdrukbare uitgaventracker te gebruiken. Je kunt zien wat je uitgeeft, hoeveel en hoe je ervoor hebt betaald.

Onze financiën kunnen gemakkelijk uit de hand lopen als we niet in de gaten houden wat we met ons geld doen. Het is zo makkelijk om hier en daar wat uit te geven, heel vaak aan onbelangrijke dingen.

Maar door te weten wat u uitgeeft en wat u koopt, kunt u in de toekomst betere financiële beslissingen nemen.

Het zal je misschien verbazen hoeveel geld je elke maand verspilt, of hoeveel je had kunnen besparen als je die dingen niet had gekocht!

Bekijk hoeveel geld u kunt besparen

Wist je dat als je stopt met het kopen van dingen die je niet nodig hebt en geen $ 27 per dag uitgeeft aan onnodige dingen, je $ 10.000 per jaar zou besparen!

Stel je voor wat je zou kunnen doen met $ 10.000! Je zou een auto kunnen kopen, gaan reizen, die nieuwe telefoon krijgen die je zo graag wilde hebben, of zelfs trouwen!

Bekijk waar $10.000 in jouw valuta omgerekend wordt.

Gebruik onze gratis afdrukbare uitgaventracker en kijk wat u kunt doen om uw financiën te organiseren. Het is simpelweg de gemakkelijkste manier om inzicht te krijgen in uw uitgaven en het zal u helpen om in de toekomst geweldige besparingsplannen te maken.

Onderdelen van de afdrukbare uitgaventracker:

  • Maand
  • Datum
  • Beschrijving van de gekochte items
  • Het bedrag dat is uitgegeven
  • Hoe je betaald hebt (Cash of Card)
  • Totale uitgaven - tel alles op wat je in de maand hebt uitgegeven en kijk waar je geld naartoe gaat.

Deze uitgaven-tracker heeft genoeg ruimte om de uitgaven van een maand bij te houden, maar als je gedurende de maand vaker uitgeeft, kun je ook meer afdrukken als je nodig hebt, want ze zijn helemaal gratis!

afdrukbare uitgaventracker

Beheer uw geld beter

U kunt ook de uitgaventracker vinden in onze onmisbare goedkope financiële budgetplanner die is ontworpen om u te helpen uw financiën te organiseren, van uw schulden, uitgaven, rekeningen, spaargelden, doelen en meer. Deze bundel heeft het allemaal en zal je echt helpen controle over je geld te krijgen.

De afdrukbare uitgaventracker is er in vier verschillende stijlen: botanisch, cursief, zacht en klassiek en je ontvangt ze alle vier wanneer je downloadt.

  • Afdrukbare sjabloon voor het bijhouden van uitgaven

Download de gratis afdrukbare uitgaventracker

Om de afdrukbare uitgaventracker gratis te krijgen, klik je op de afbeelding hierboven en sla je deze op je computer op.

U kunt ook op de onderstaande knop klikken om onze productpagina te bezoeken en de versie met de hoogste kwaliteit te krijgen. Gebruik de weergegeven kortingscode om deze gratis te krijgen.

Vergeet niet om de rest van onze planner printables te bekijken, we hebben printables voor elk aspect van je leven!

DOWNLOADENCOUPONCODE: 6QWXZK34

Categorie: