Deze gratis sjabloon voor een wekelijkse takenlijst is perfect om je komende week te plannen. Download en print dit om te beginnen met het organiseren van uw week.

Je kunt deze sjabloon voor een wekelijkse takenlijst gebruiken om de dingen op te schrijven die je deze week moet doen en alle notities die daarmee verband houden.

Krijg deze geweldige wekelijkse takenlijst die kan worden afgedrukt en neem de controle over dagen. Download het nu gratis!

Onderdelen en functies in deze wekelijkse takenlijst:

  • Dagen van de week (maandag t/m zondag).
  • Notitiesectie.
  • Beschikbaar in 4 thema's
  • Direct downloaden

Je kunt gemakkelijk in één oogopslag zien wat je moet doen, zodat je weet wat er gaat gebeuren en wanneer je het moet doen.

We hebben ook een sjabloon voor dagelijkse takenlijsten en meer lijstsjablonen in onze sectie Takenlijst. Dus als je een lijstmaker bent (wat ik ben), dan zul je deze geweldig vinden.

sjabloon voor wekelijkse takenlijst

Het sjabloon voor de wekelijkse takenlijst is zo gemakkelijk te gebruiken (download hieronder) en je kunt het gebruiken met veel van onze andere afdrukbare planners, zodat je een volledige organisatie hebt van jouw leven.

Oh en raad eens? Je vindt al deze printables in onze ongelooflijke Ultimate Planner Superbundel!

Deze planner heeft meer dan 400 planner-sjablonen en is de perfecte manier om alles in je leven te beheren, van je huis, ma altijden, gewoontes, geld, werk en zo veel meer!

Hoe onze planners te gebruiken voor de beste afwerking

Formaat wijzigen - Onze afdrukbare planner-bijlagen zijn gemaakt voor papier van US Letter-formaat. Maar u kunt onze planners eenvoudig aanpassen aan elk papierformaat en elke map. Het is zo eenvoudig om ze groter of kleiner te maken zodat ze in de map van je keuze passen - ontdek hoe hier.

Afdrukken - We raden aan om papier van goede kwaliteit te gebruiken voor het afdrukken van onze planners en plannerpagina's. Dit papier heeft een goed gewicht en werkt met inkjet- en laserprinters, de inkt ziet er helder en helder uit en geeft je gedrukte planners die winkelgekochte look. Het papier houdt ook goed stand terwijl je je planner in je dagelijkse leven gebruikt.

Style it - Style je planner! Stop ze in je favoriete ringband, notitieboekjes of bind je eigen ringband in een papieren ponsband Versier je agenda met prachtige stickers, unieke paperclips en stijlvolle verdelers en tabbladen Ontdek hoe je afdrukbare planners passen precies bij jouw stijl hier!

Snap it - Maak een foto van je planners en tag ons erop! We vinden het leuk om te zien hoe je onze plannerpagina's gebruikt!

  • Wekelijkse takenlijstsjabloon

Download de gratis wekelijkse takenlijstsjabloon

Om de sjabloon voor de wekelijkse takenlijst gratis te krijgen, klik je op de afbeelding hierboven en sla je deze op op je computer.

U kunt ook op de onderstaande knop klikken om onze productpagina te bezoeken en de versie met de hoogste kwaliteit te krijgen. Gebruik de weergegeven kortingscode om deze gratis te krijgen.

Vergeet niet om de rest van onze planner printables te bekijken, we hebben printables voor elk aspect van je leven!

DOWNLOADENCOUPONCODE: AJHCZ53V

Categorie: