Gebruik deze Afdrukbare jaarplannersjabloon om u te helpen bij het plannen of vastleggen van belangrijke of gedenkwaardige momenten en gebeurtenissen gedurende het jaar. U kunt de jaarplanner gebruiken om uw persoonlijke leven en momenten vast te leggen of zelfs om uw bedrijf of werk te plannen.

Ik gebruik de afdrukbare jaarplanner graag voor beide aspecten van mijn leven. Omdat de jaarplanner in vier verschillende stijlen verkrijgbaar is, gebruik ik graag een ander thema voor persoonlijk en zakelijk.

Een idee voor het gebruik van de afdrukbare jaarplanner zou kunnen zijn:

Persoonlijk

  • Baby zette zijn eerste stapjes
  • We zijn verhuisd
  • Zus is getrouwd!

Zakelijk

  • Ik heb een promotie gekregen
  • Bedrijfsstrategie wijzigen
  • Meet & greet met klanten
  • Een heel handig jaaroverzicht gemaakt om af te drukken
afdrukbare sjabloon voor jaarplanner

Aangezien je vier stijlen ontvangt wanneer je downloadt, kun je gemakkelijk verschillende aspecten van je leven vinden om over na te denken en ze allemaal georganiseerd te houden.

Het is zo eenvoudig om de afdrukbare jaarplanner-sjabloon te downloaden en je kunt deze ook vinden in de Small Business Planner-bundel of een deel van onze Ultimate Planner-bundel, die al onze afdrukbare plannerpagina's (meer dan 400) bevat om helpen je je leven te organiseren.

Hoe onze planners te gebruiken voor de beste afwerking

Formaat wijzigen - Onze afdrukbare planner-bijlagen zijn gemaakt voor papier van US Letter-formaat. Maar u kunt onze planners eenvoudig aanpassen aan elk papierformaat en elke map. Het is zo eenvoudig om ze groter of kleiner te maken zodat ze in de map van je keuze passen - ontdek hoe hier.

Afdrukken - We raden aan om papier van goede kwaliteit te gebruiken voor het afdrukken van onze planners en plannerpagina's. Dit papier heeft een goed gewicht en werkt met inkjet- en laserprinters, de inkt ziet er helder en helder uit en geeft je gedrukte planners die winkelgekochte look. Het papier houdt ook goed stand terwijl je je planner in je dagelijkse leven gebruikt.

Style it - Style je planner! Stop ze in je favoriete ringband, notitieboekjes of bind je eigen ringband in een papieren ponsband Versier je agenda met prachtige stickers, unieke paperclips en stijlvolle verdelers en tabbladen Ontdek hoe je afdrukbare planners passen precies bij jouw stijl hier!

Snap it - Maak een foto van je planners en tag ons erop! We vinden het leuk om te zien hoe je onze plannerpagina's gebruikt!

  • Afdrukbare jaarplannersjabloon

Download de gratis sjabloon voor afdrukbare jaarplanner

Om de hoogwaardige afdrukbare jaarplannersjabloon gratis te krijgen, klikt u op de onderstaande knop om onze productpagina te bezoeken. Gebruik de weergegeven kortingscode om deze gratis te krijgen.

Vergeet niet om de rest van onze planner printables te bekijken, we hebben printables voor elk aspect van je leven!

DOWNLOADENCOUPONCODE: XWWTUYSJ

Categorie: