Heeft u ergens uw trainingen nodig? Deze gratis printbare trainingslogboeken zijn de perfecte printables om je cardio- en krachtoefeningen allemaal op één plek te loggen. Het trainingslogboek is ontworpen voor gemak, dus het maakt niet uit in welke volgorde u uw training uitvoert, u kunt het loggen zonder het apart te hoeven noteren.

Het trainingslogboek heeft ruimte om te loggen:

  • De datum
  • De trainingsactiviteit
  • Sets
  • Reps
  • Tijd
  • Afstand

Ik ben dol op het gebruik van deze trainingslogboeken, vooral als ik zoiets als crossfit doe, waarbij ik mijn cardio en kracht dagelijks mix. Het maakt het zo veel gemakkelijker om in te loggen en snel de juiste informatie toe te voegen.

Het mooie van dit trainingslogboek is dat je, zodra je het hebt gedownload, zoveel exemplaren kunt afdrukken als je nodig hebt, dus als er een een beetje in de sportschool wordt weggegooid, kun je het herschrijven op een nieuw logboek als je thuiskomt.

gratis afdrukbare trainingslogboeken

De gratis afdrukbare trainingslogboeken zijn er in vier verschillende stijlen: Cursief, Zacht, Botanisch en Klassiek, en je ontvangt ze alle vier wanneer je ze downloadt. Je kunt een van de meer vrouwelijke stijlen voor jezelf gebruiken en de klassieke voor je partner als je dat wilt.

Je kunt ook het trainingslogboek vinden dat is opgenomen in de Household Planner-bundel waar je ook veel andere handige printables kunt vinden met betrekking tot gezondheid en fitness.

Hoe onze planners te gebruiken voor de beste afwerking

Formaat wijzigen - Onze afdrukbare planner-bijlagen zijn gemaakt voor papier van US Letter-formaat. Maar u kunt onze planners eenvoudig aanpassen aan elk papierformaat en elke map. Het is zo eenvoudig om ze groter of kleiner te maken zodat ze in de map van je keuze passen - ontdek hoe hier.

Afdrukken - We raden aan om papier van goede kwaliteit te gebruiken voor het afdrukken van onze planners en plannerpagina's. Dit papier heeft een goed gewicht en werkt met inkjet- en laserprinters, de inkt ziet er helder en helder uit en geeft je gedrukte planners die winkelgekochte look. Het papier houdt ook goed stand terwijl je je planner in je dagelijkse leven gebruikt.

Style it - Style je planner! Stop ze in je favoriete ringband, notitieboekjes of bind je eigen ringband in een papieren ponsband Versier je agenda met prachtige stickers, unieke paperclips en stijlvolle verdelers en tabbladen Ontdek hoe je afdrukbare planners passen precies bij jouw stijl hier!

Snap it - Maak een foto van je planners en tag ons erop! We vinden het leuk om te zien hoe je onze plannerpagina's gebruikt!

  • Gratis afdrukbare sjabloon voor trainingslogboeken

Download de gratis afdrukbare trainingslogboeken

Klik op de onderstaande knop om onze productpagina te bezoeken om de gratis afdrukbare trainingslogbladen van hoge kwaliteit gratis te krijgen. Gebruik de weergegeven kortingscode om deze gratis te krijgen.

Vergeet niet om de rest van onze planner printables te bekijken, we hebben printables voor elk aspect van je leven!

DOWNLOADENCOUPONCODE: KXY8TYFH

Categorie: