Als je iemand bent die vaak geld doneert aan een goed doel of organisatie, dan is het een goed idee om bij te houden aan wie je doneert, hoeveel en wanneer. Dit is precies waarom je deze afdrukbare sjabloon voor het bijhouden van donaties echt nodig hebt.

Het is zo gemakkelijk om deze donaties over het hoofd te zien als het gaat om budgettering of om elke dollar te laten tellen. Je zou hier of daar kunnen doneren en het dan in je achterhoofd houden, wat betekent dat wanneer je je financiën komt doen, je een beetje verdwaald lijkt over waar bepaald geld naartoe ging.

Je kunt dit eenvoudig voorkomen door onze donatietracker te gebruiken om elke donatie die je doet bij te houden.

De afdrukbare sjabloon voor het bijhouden van donaties biedt ruimte voor jou om:

  • Noteer de datum van de donatie.
  • Log in aan wie de donatie was.
  • Schrijf een beschrijving van je donatie.
  • Volg de waarde van de donatie.
  • Voeg je bon toe.
Afdrukbare sjabloon voor het bijhouden van donaties

De afdrukbare template voor het bijhouden van donaties is er in vier verschillende stijlen: Botanisch, Zacht, Cursief en Klassiek. Je ontvangt ze alle vier als je het downloadt.

Je kunt ook de donatie-tracker-pdf vinden die is opgenomen in onze bundel Afdrukbare financiële planner. Het is perfect om u te helpen uw financiën te organiseren en uw geld bij te houden en bevat tientallen printables om u te helpen sparen, schulden af te betalen en uw geld te beheren.

Hoe onze planners te gebruiken voor de beste afwerking

Formaat wijzigen - Onze afdrukbare planner-bijlagen zijn gemaakt voor papier van US Letter-formaat. Maar u kunt onze planners eenvoudig aanpassen aan elk papierformaat en elke map. Het is zo eenvoudig om ze groter of kleiner te maken zodat ze in de map van je keuze passen - ontdek hoe hier.

Afdrukken - We raden aan om papier van goede kwaliteit te gebruiken voor het afdrukken van onze planners en plannerpagina's. Dit papier heeft een goed gewicht en werkt met inkjet- en laserprinters, de inkt ziet er helder en helder uit en geeft uw gedrukte planners die winkelgekochte uitstraling. Het papier houdt ook goed stand terwijl je je planner je hele dagelijkse leven gebruikt.

Style it - Style je planner! Stop ze in je favoriete ringband, notitieboekjes of bind ze zelfs in met een papieren ponsband. Versier je agenda met prachtige stickers, unieke paperclips en stijlvolle verdelers en tabbladen Ontdek hoe je afdrukbare agenda's precies bij je stijl kunt laten passen hier!

Snap it - Maak een foto van je planners en tag ons erop! We vinden het leuk om te zien hoe je onze plannerpagina's gebruikt!

  • Afdrukbare sjabloon voor het bijhouden van donaties

Download gratis afdrukbare sjabloon voor het bijhouden van donaties

Om uw afdrukbare sjabloon voor het volgen van donaties gratis en in hoge kwaliteit te krijgen, klikt u op de onderstaande knop om onze productpagina te bezoeken. Gebruik de weergegeven kortingscode om deze gratis te krijgen.

DOWNLOADENCOUPONCODE: HXV347N3

Categorie: