Houd een logboek bij van uw tandartsgegevens en tandheelkundig logboek met deze tandheelkundige dossiersjabloon. Als u uw tandartsbezoeken bijhoudt, kunt u op de hoogte blijven van de controles en kunt u een logboek bijhouden van eventuele behandelingen en problemen die u mogelijk ondervindt.

Plaats dit in je planner, map of waar je ook belangrijke informatie bewaart.

De sjabloon voor tandheelkundige dossiers heeft verschillende secties:

  • Een plaats om uw tandartsgegevens te loggen.
  • Ruimte om de tandartsbezoeken van u of uw gezin bij te houden, inclusief datums, ontvangen behandelingen en andere informatie

Een plek hebben om je tandartsbezoeken te loggen is een geweldige manier om georganiseerd te blijven en is erg handig om in je agenda te hebben.

tandheelkundig dossiersjabloon

Deze plannerpagina voor de sjabloon voor tandheelkundige dossiers is beschikbaar in vier verschillende stijlen: klassiek, cursief, zacht en botanisch. U ontvangt ze alle vier wanneer u deze downloadt.

Combineer dit met onze andere medische plannerpagina's die allemaal te vinden zijn in onze Household Planner die handig is om alles bij te houden dat belangrijk is voor jou en je familie en voor je hulp om je huis schoon en georganiseerd te houden.

Hoe onze afdrukbare planners te gebruiken voor de beste afwerking

Formaat wijzigen - Onze afdrukbare planner-bijlagen zijn gemaakt voor papier van US Letter-formaat. Maar u kunt onze planners eenvoudig aanpassen aan elk papierformaat en elke map. Het is zo eenvoudig om ze groter of kleiner te maken zodat ze in de map van je keuze passen - ontdek hoe hier.

Afdrukken - We raden aan om papier van goede kwaliteit te gebruiken voor het afdrukken van onze planners en plannerpagina's.Dit papier heeft een goed gewicht en werkt met inkjet- en laserprinters, de inkt ziet er helder en helder uit en geeft uw gedrukte planners die winkelgekochte uitstraling. Het papier houdt ook goed stand terwijl je je planner je hele dagelijkse leven gebruikt.

Style it - Style je planner! Stop ze in je favoriete ringband, notitieboekjes of bind ze zelfs in met een papieren ponsband. Versier je agenda met prachtige stickers, unieke paperclips en stijlvolle verdelers en tabbladen Ontdek hoe je afdrukbare agenda's precies bij je stijl kunt laten passen hier!

Snap it - Maak een foto van je planners en tag ons erop! We vinden het leuk om te zien hoe je onze plannerpagina's gebruikt!

  • Gratis afdrukbare tandheelkundige dossiersjabloon

Download de tandheelkundige dossiersjabloon

Klik op de onderstaande knop om onze productpagina te bezoeken om uw sjabloon voor een gebitsdossier gratis te krijgen. Je krijgt het niet alleen in hoge kwaliteit, maar het wordt geleverd met drie andere versies, zodat je de perfecte voor jou kunt vinden.

Gebruik de weergegeven kortingscode om deze gratis te krijgen. Vergeet niet om onze andere populaire plannerpagina's te bekijken om u te helpen bij het plannen en organiseren van de dingen die er toe doen.

DOWNLOADENCOUPONCODE: XUEA4G2F

Categorie: