Gebruik deze eenvoudige, gratis afdrukbare sjabloon voor bedrijfsbudget, ook wel een jaarlijkse financiële tracker genoemd, om u te helpen uw zakelijke inkomsten en uitgaven gedurende het jaar bij te houden, zodat u gemakkelijk kunt zien de winst die u elke maand maakt in één oogopslag.

Het kan heel nuttig zijn om uw financiën en hoe deze gedurende het jaar fluctueren goed in de gaten te houden, vooral als het om uw bedrijf gaat.

De sjabloon voor het bedrijfsbudget is een perfecte manier om te zien hoe uw bedrijf het afgelopen jaar financieel presteert en geeft u een goed inzicht in eventuele toekomstige strategieën.

Als je een klein bedrijf hebt of een ondernemer of solopreneur bent, zul je zeker profiteren van deze eenvoudige tracker.

In één oogopslag je financiële voortgang en statistieken kunnen zien, maakt het veel gemakkelijker om observaties te maken over de financiën van het jaar. Het maakt niet uit hoe klein uw bedrijf is, of hoe klein u ook bent, deze tracker is een must-have.

Het runnen van een eigen bedrijf of een bijbaantje gaat niet alleen om de inkomsten die het genereert. Onthoud dat het inkomen er slechts een deel van is, en laat u niet misleiden door te denken dat het inkomen is wat u mee naar huis neemt.

Er zijn ook uitgaven voor elk bedrijf die het inkomen verlagen en het is eigenlijk de winst die hier telt.

De winst is in wezen wat u vóór belastingen mee naar huis neemt. Bedrijfsfinanciën zijn echter veel ingewikkelder, maar ongeacht de complexiteit van bedrijfsfinanciën, is het belangrijkste voor het runnen van een bedrijf dat u elke maand winst kunt maken.

Deze financiële tracker helpt u om uw winst gemakkelijk in één oogopslag te zien, wat geweldig is om u te helpen de voortgang van uw bedrijf elke maand te zien. Zo blijft uw bedrijf groeien en wordt het maand na maand succesvoller.

Een zakelijke budgetsjabloon gebruiken

Deze zakelijke budgetsjabloon is zo eenvoudig en ongecompliceerd in gebruik. Het enige dat u hoeft te doen, is uw cijfers aan het einde van elke maand in te voeren, zodat u kunt zien hoe goed u hebt gepresteerd en waar u het beter kunt doen.

Verzamel uw inkomstenlogboeken en uitgaventrackers en voer het maandelijkse bedrag in uw jaarlijkse financiële tracker in.

Voeg het maandelijks inkomen en de maandelijkse uitgaven toe, bereken de winst door de uitgaven van het inkomen te verminderen en noteer tenslotte het saldo.

Het saldo wordt elke maand opgeteld.

Dus hoe helpt dit u? Bekijk het op deze manier, samen met het bijhouden van uw financiële prestaties elke maand, stuurt het een duidelijk bericht over welke maanden het beste presteerden.

Door in één oogopslag te zien welke maanden het beste presteerden, kunt u uw strategie onder de loep nemen, zodat u financieel vooruitgang kunt blijven boeken. Je zult dan uiteindelijk ook zien hoe je jaar financieel is verlopen.

Deze jaarlijkse financiële tracker is er in vier verschillende stijlen:

 • Klassiek
 • Cursief
 • Botanisch
 • Zacht

Wacht niet om vooruitgang te boeken! Deze eenvoudige tracker is zo'n belangrijke stap bij het loggen van uw maandelijkse en jaarlijkse zakelijke financiën en kan u zoveel inzicht geven met slechts een snelle blik in plaats van een diepe duik in uw zakelijke financiën.

U vindt deze tracker ook in de Small Business Binder die perfect is voor elk klein bedrijf of elke ondernemer.

Ik kan onze zakenmap echt niet sterk genoeg aanbevelen. Geld motiveert en voedt echt een passie in ons en als je ziet dat je harde werk financiële vooruitgang boekt, verandert dat echt dingen.

Deze ringband helpt u efficiënter met uw bedrijf om te gaan en is een geweldige investering, vooral omdat hij zo laag in prijs is!

 • Bedrijfsbudgetsjabloon afdrukbaar

Ontvang de gratis afdrukbare zakelijke budgetsjabloon

Om de afdrukbare budgetsjabloon voor uw bedrijf gratis te krijgen, opent u de sjabloonafbeelding hierboven en slaat u deze op uw computer op.

Als alternatief, voor de versie van de hoogste kwaliteit die verkrijgbaar is in vier verschillende thema's, zie de onderstaande knop om onze productpagina te bezoeken. Gebruik de weergegeven kortingscode om deze gratis te krijgen. Je hebt een pdf-lezer nodig, zoals het gratis Adobe Acrobat, om de pdf-versie te openen en te gebruiken.

KRIJG DE SJABLOONCOUPONCODE: SDNVQKR8

Je kunt vergelijkbare financiële trackers en sjablonen ook vinden in onze Financiële budgetplanner die we hebben gemaakt om je te helpen je geld beter te beheren.Het is ontworpen om u te helpen met uw budgettering, van geld besparen tot het afbetalen van schulden en een betere controle over uw financiën.

Onze voordelige bundels maken het zo gemakkelijk en handig voor u om veel afdrukbare sjablonen van hoge kwaliteit te krijgen, perfect voor planners, zonder dat u ze apart hoeft te zoeken en af te drukken.

Hoe printables er fantastisch uit laten zien

Druk het af! - Onze sjablonen zien er zo goed uit als ze worden afgedrukt op dit helder papier.

Formaat wijzigen - Deze afdrukbare sjablonen zijn ontworpen als 8,5 x 11 pagina's. TIP: Als je op een ander formaat papier wilt printen, plaats dit printable dan in Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat, sla op en print, makkelijk! Alle stappen in deze handleiding.

Vergeet niet om de rest van onze printables te bekijken. Als je op zoek bent naar meer geweldige gratis sjablonen, bekijk dan ons enorme aanbod aan afdrukbare sjablonen. We hebben afdrukbare sjablonen voor elk aspect van je leven!

Meer geweldige printables en sjablonen van World of Printables

We hebben een enorme hoeveelheid sjablonen voor dagelijkse planners en sjablonen voor wekelijkse planners gemaakt waarmee je je dagen en weken beter kunt beheren dan ooit. Zorg ervoor dat je er zoveel mogelijk pakt samen met onze vele andere schemasjablonen terwijl je hier bent.

Vergeet niet om de rest van onze planner-printables te bekijken, we hebben printables om u te helpen elk aspect van uw leven en uw leven te beheren!

We denken dat je deze erg handig zult vinden:

 • Bill Payment Checklist
 • Afdrukbare planner-sjablonen om u te helpen uw leven te organiseren
 • Dagplannersjabloon
 • Weekly Planner-sjabloon
 • Weight Tracker-sjabloon
 • Wachtwoord Tracker
 • Beste budgetsjablonen
 • 30 beste sjablonen voor ma altijdplanner

Meer sjablonen voor planningsplanner

Enkele van onze recente sjablonen voor planningsplanners. Deze helpen je bij het organiseren van je komende week.

Gratis elegante dagplanner invoegen op één pagina in twee stijlen
Hoe krijg je dingen gedaan met deze takenlijstsjablonen
Gratis weekplanner-invoegingen op twee pagina's in formele stijl
Gratis sjablonen voor wekelijkse plannerpagina's

Vind 100 stijlvollere planner-sjablonen waar je dol op zult zijn

Enkele van onze recente planner-sjablonen. Vind nog veel meer Afdrukbare planner-sjablonen die u zullen helpen om met gemak de baas over uw leven te worden. Je zult van ze houden.

Blank receptenboek - Maak gratis je eigen kookboek!
De gratis afdrukbare spaartracker - perfect voor een kleiner budget

Volg World of Printables op Pinterest voor meer

Categorie: