Gebruik deze gratis sjabloon voor het bijhouden van wachtwoorden om de wachtwoorden voor de websites en services die u gebruikt veilig in uw huis te bewaren.

Niet iedereen bewaart graag zijn wachtwoord op zijn computer of apparaat. Om de zaken veilig te houden, kunt u uw inloggegevens noteren en dit blad veilig in uw huis bewaren.

Secties beschikbaar in deze sjabloon:

  • Website
  • Gebruikersnaam
  • Wachtwoord
  • Notities
  • Ruimte voor 12 inloggegevens

Je kunt voor verschillende dingen een aparte wachtwoordtracker gebruiken. Bewaar uw eigen persoonlijke wachtwoorden veilig, maar u kunt er ook een gebruiken als een gedeelde wachtwoordtracker om uw Netflix, Disney+, WiFi, Spotify of andere wachtwoorden die gedeeld worden met het gezin te delen.

Ik heb er een voor elk aspect van mijn leven. Een persoonlijke wachtwoordtracker voor mijn bankieren, online accounts, enzovoort. Een aparte voor mijn bedrijf, een voor delen met het gezin en een andere voor werkgerelateerde wachtwoorden.

Dit is een geweldige manier om ze veilig en gescheiden van elkaar te houden, zodat ik niet verdwaal wanneer ik snel een wachtwoord probeer te vinden.

Download de gratis sjabloon voor het bijhouden van wachtwoorden door de onderstaande afbeelding te openen.

  • Wachtwoordtracker afdrukbaar

Ontvang de gratis afdrukbare sjabloon voor het bijhouden van wachtwoorden

Open de afbeelding hierboven om de gratis sjabloon voor het bijhouden van wachtwoorden te bekijken en af te drukken.

Druk het af! - Onze sjablonen zien er zo goed uit als ze worden afgedrukt op dit helder papier.

Deze afdrukbare sjablonen zijn ontworpen als 8,5 x 11 pagina's. TIP: Als je op een ander formaat papier wilt printen, plaats je dit printable in Canva, stel je de afmetingen in op elk gewenst formaat, sla het op en print het, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

Deze bedrukbare wachtwoordtracker is ook verkrijgbaar in vier verschillende stijlen die je kunt vinden in onze must-have Household Binder-bundel die wordt geleverd met een enorme bundel handige hoogwaardige printables voor je huis.

Als je op zoek bent naar meer geweldige gratis sjablonen, blader dan door ons enorme aanbod aan afdrukbare sjablonen voor nog veel meer geweldige gratis afdrukbare zoals deze.

Meer sjablonen voor het bijhouden van wachtwoorden

Enkele van onze recente sjablonen voor het bijhouden van wachtwoorden. Je vindt de perfecte voor jou en je kunt aparte hebben voor jezelf, familie, bedrijf, werk en meer.

Gratis afdrukbaar gouden frame wachtwoordbeheer
Gratis afdrukbare Color Me Floral Password Keeper
Gratis afdrukbare Galaxy Password Keeper
Gratis afdrukbare vrouwelijke wachtwoordbewaarder

Vind 100 stijlvollere planner-sjablonen waar je dol op zult zijn

Enkele van onze recente planner-sjablonen. Vind nog veel meer Afdrukbare planner-sjablonen die u zullen helpen om met gemak de baas over uw leven te worden. Je zult van ze houden.

Zakelijke doelen sjabloon
Dinerma altijdplannersjabloon

Volg World of Printables op Pinterest voor meer

Categorie: