Houd een lijst bij van uw leveranciers samen met hun contactgegevens met deze gratis afdrukbare sjabloon voor een leverancierscontactlijst.

Als u een bedrijf runt, zult u waarschijnlijk verschillende leveranciers gebruiken voor verschillende zaken, zoals de producten of diensten die u gebruikt. Het is belangrijk om een lijst te hebben met leveranciers die u deze dingen leveren, omdat u snel hun gegevens kunt controleren of en wanneer u ze moet bereiken voor de dingen die u nodig heeft.

Wat is een leverancier?

Een verkoper (ook wel leverancier genoemd) is een bedrijf of persoon die goederen of diensten aan anderen levert. Doorgaans worden leveranciers gevolgd met behulp van financiƫle of magazijnbeheersystemen, maar veel kleine bedrijven houden gewoon een lijst met leverancierscontacten bij, zoals deze afdrukbare sjabloon, om alle leveranciers bij te houden die ze gebruiken.

Secties van de sjabloon voor de lijst met leverancierscontacten:

  • Product/dienst die zij leveren die jij gebruikt.
  • Beschrijving - Nuttige informatie over de verkoper.
  • Leverancier - De naam van de leverancier.
  • Telefoonnummer.
  • E-mailadres.
  • Website.

Deze leverancierslijstsjabloon heeft genoeg ruimte om de informatie van maximaal tien leveranciers te loggen en als je het eenmaal hebt gedownload, kun je zoveel exemplaren afdrukken als je nodig hebt.

Druk onze lijst met leverancierscontacten af en bewaar deze veilig in uw planner of map en houd uw leverancierslijst altijd bij de hand.

sjabloon voor leverancierscontactlijst

De leverancierssjabloon is er in vier verschillende stijlen - botanisch, cursief, zacht en klassiek en je ontvangt ze alle vier wanneer je downloadt.

U kunt deze lijst met contactpersonen ook vinden in onze must-have Small Business Planner wat een goedkope sjabloonbundel is met veel handige sjablonen om u te helpen bij het beheren en organiseren uw bedrijf.

Download de gratis sjabloon voor de lijst met leverancierscontacten

Om deze contactsjabloon voor leveranciers gratis te krijgen, klikt u op de onderstaande knop om onze productpagina te bezoeken. Gebruik de weergegeven kortingscode om deze gratis te krijgen.

Vergeet niet om de rest van onze zakelijke sjablonen te bekijken, we hebben printables voor elk aspect van uw bedrijf!

DOWNLOADENCOUPONCODE: 73CCVNNC

Categorie: