Laat uw kind dit jaar een brief schrijven aan de kerstman met onze gratis letter to Santa-sjablonen! Kies uit meer dan 20 stijlen!

Een van de spannendste kerstactiviteiten voor kinderen is het schrijven van een brief aan de kerstman! Als een kind een brief aan de Kerstman schrijft, reikt het uit naar een magisch en betekenisvol iemand - vooral met Kerstmis.

Onze gratis afdrukbare letter to Santa-sjablonen zijn perfect voor kinderen van alle leeftijden en zijn er in veel verschillende stijlen. U kunt kiezen uit een blanco sjabloon of een sjabloon met aanwijzingen.

Breng een rustige avond door met je kinderen en help ze hun beste brief tot nu toe aan de kerstman te schrijven. Je kunt ook onze brief van de kerstman-sjablonen gebruiken om een persoonlijk antwoord te schrijven met een bijpassende kerstman mooi lijstcertificaat!

Maak Kerstmis dit jaar extra speciaal door een persoonlijke band te creëren tussen uw kind en de kerstman. Ze zullen genieten van de ervaring en zullen zeker onthouden om het hele jaar goed te zijn!

Brief aan de kerstman sjabloon

Gebruik een van onze brief aan de kerstman-sjablonen voor persoonlijk gebruik. Open gewoon de gewenste sjabloon en sla deze op uw apparaat op.

We hebben zo'n leuke verzameling sjablonen voor brieven aan de kerstman in verschillende stijlen, waaronder sjablonen voor blanco brieven.

Al onze brief aan de kerstman-sjablonen zijn van US Letter-formaat (8,5″ x 11″) en kunnen ook goed worden afgedrukt op A4-papier.

Printable Dear Santa Letter
Schattige brief aan de kerstman
Leuke brief aan de kerstman sjabloon
Afdrukbare brief aan de kerstman sjabloon
Free Dear Santa Letter
Elf Brief aan de Kerstman Sjabloon
Afdrukbare kerstmanbrief
Brief aan de kerstman
Lieve Kerstman Brief
Brief aan de kerstman
Brief aan de kerstman sjabloon
Gratis Brief aan de Kerstman Sjabloon

Lege kerstmanbriefsjabloon

Deze blanco sjablonen voor de kerstman zijn perfect om je kinderen de vrijheid te geven om te schrijven, tekenen en krabbelen zoals ze willen.Kies je favoriet uit de keuzes hier en print voor je kind. Druk er een af voor elk kind en zorg ervoor dat je er een paar afdrukt, want je hebt ze bij de hand als je kind een fout maakt.

Blanco brief aan de kerstman sjabloon
Lege lieve kerstman brief
Sneeuwman Brief aan de Kerstman Sjabloon
Gratis Brief aan de Kerstman Sjabloon
Lieve Kerstman Brief gratis afdrukbaar
Leuke afdrukbare brief aan de kerstman sjabloon
Gratis afdrukbare blanco kerstmanbriefsjabloon
Gratis afdrukbare brief aan de kerstman sjabloon
Gratis Santa Letter-sjablonen
Afdrukbare blanco briefsjabloon
Afdrukbare gratis kerstman-briefsjablonen

Hoe schrijf je een brief aan de kerstman?

Het is gemakkelijk om een brief aan de kerstman te schrijven! Begin met het kiezen van je favoriete sjabloon voor de brief aan de kerstman, druk deze af, zoek je favoriete pen en help je kind om de brief in zijn beste handschrift te schrijven. Houd in gedachten waar uw kind om vraagt als u deze brief naar de Noordpool stuurt!

Ik raad aan om een foto te maken van de voltooide brief, zodat je ze de komende jaren kunt laten zien waar ze om vroegen en hoe ze hun kerstbrief schreven.

Hier zijn enkele details voor het verzenden van de brief van uw kind aan de kerstman vanuit verschillende landen, maar als u het niet wilt verzenden, doe dan alsof en bewaar het veilig en verborgen. U kunt uw kind antwoorden met behulp van een van onze brief van de kerstman-sjablonen en leuke certificaten

Stuur een brief naar de kerstman vanuit de VS

Als je in de Verenigde Staten van Amerika woont, moet je je brief aan de Kerstman naar dit adres sturen:

Santa Claus, 123 Elf Road, Noordpool, 88888

Bekijk USPS Operation Santa voor meer informatie.

Stuur een brief naar de kerstman vanuit het VK

Als je in het Verenigd Koninkrijk woont, moet je je brief aan de Kerstman naar dit adres sturen:

Santa/Kerstman, Santa's Grotto, Rendierland, XM4 5HQ

Bekijk Royal Mail voor meer informatie.

Stuur een brief naar de Kerstman vanuit Canada

Als je in Canada woont, kun je je brieven naar dit adres sturen:

Santa Claus, Noordpool, H0H 0H0, Canada

Canada accepteert ook brieven van internationale gezinnen en kinderen, zorg er wel voor dat je internationale postzegels toevoegt!

Bekijk Canada Post voor meer informatie.

Gratis afdrukbare brief aan de kerstman-sjablonen

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een brief aan de kerstman te schrijven en het is een taak waar je kinderen dol op zullen zijn! Breng de magie naar huis met onze gratis afdrukbare sjablonen voor brieven van de kerstman met bijpassende goede lijstcertificaten zodat uw kind weet dat de kerstman zijn brief heeft gelezen en heeft bewaard oog voor goed gedrag!

Als je nu geen tijd hebt om je brief aan de kerstman te maken, pin dit bericht dan voor later! En deel het alsjeblieft met je vrienden en familie, zodat iedereen kan genieten van onze brief aan de kerstman-sjablonen.

Wat printen andere mensen nadat ze dit hebben bekeken?

Elegante en mooie Stille Nacht Heilige Nacht Gratis Kerst Wall Art Print
Wish List-sjablonen - voor Kerstmis, Amazon en universeel
Gratis lijst met elegante kerstcadeaus
Gratis stijlvolle en leuke ondeugende en leuke kerstmuurkunstdruk
Mooie en chique Free Joy Christmas Wall Art Print
Gratis stijlvolle en mooie Ho Ho Ho feestelijke muurkunstprint

We hebben nog veel meer Printables voor Kerstmis die je gratis kunt printen en gebruiken.

We hebben nog veel meer handige printables voor je gemaakt voor het plezier tot Kerstmis en je kunt ze hier allemaal gratis krijgen.

Kerst printables voor kinderen om van te genieten

Geef je kinderen leuke activiteiten deze feestdagen met deze gratis afdrukbare I Spy Christmas kleurplaat game of bekijk onze enorme collectie Kerst kleurplatenvoor kinderen en volwassenen.

Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk printables pakt terwijl je hier bent en print ze uit wanneer je activiteiten voor je kinderen nodig hebt.

Printables om u te helpen bij het plannen van een geweldige kerst

Gratis 60 pagina's Kerstplanner die boordevol zit met alles wat je nodig hebt om Kerstmis te plannen en te organiseren, van cadeaus om te kopen, dingen om te doen, tot decoraties, ma altijdplanning en meer .

Printables om je te helpen deze kerst te versieren

Kom in de feeststemming met onze enorme collectie van meer dan 100 Kerstachtergronden die je deze feestdagen aan je telefoon kunt toevoegen.

Versier elke kamer met onze Merry Christmas banners, met 18 stijlen om uit te kiezen om gratis te versieren.

Begin met het plannen van de cadeaus die je voor Kerstmis moet kopen met deze gratis afdrukbare sjablonen voor cadeaulijsten om ervoor te zorgen dat je alles wat je nodig hebt op tijd krijgt voor de mensen van wie je houdt. Gebruik bij het inpakken van de kerstcadeaus onze gratis bedrukbare kerstcadeaulabels voor een leuk feestelijk tintje.

Fijne kerst!

Als je dit bericht en onze gratis brief aan de kerstman-sjablonen leuk vond, deel het dan en spel het vast voor later! Als je deze kerst een van onze gratis printables gebruikt, tag ons dan alsjeblieft op Instagram! We zouden graag zien hoe je onze freebies hebt gebruikt!

We hebben ook een enorm aanbod aan printables voor volwassenen hier op World of Printables. Je vindt er printables en sjablonen om je te helpen bij het plannen en organiseren van alle aspecten van je leven.

Categorie: