Gebruik deze bible journaling stickers met je favoriete planner. Met meer dan 100 bijbelstickers in verschillende stijlen en kleuren. Verkrijgbaar als printbare en digitale stickers.

Als je op zoek bent naar bijbelstickers voor je planner of bullet journal, dan zul je deze bijbelstickers geweldig vinden.

Kies uit kleurrijke bijbels, bijbelstudiestickers en meer! Deze verzameling bijbelstickers is geweldig!

Deze schattige bijbelstickers zijn een gemakkelijke manier om je eraan te herinneren wanneer je een bijbelstudie, een bijbelgroep of andere evenementen rond de kerk hebt.

Deze stickers zijn verkrijgbaar als afdrukbaar pdf-pakket, vooraf bijgesneden Goodnotes-bestand, of transparante png's om te gebruiken met andere journaling-apps.

100 Leuke Bijbelstickers

100 gratis afdrukbare en digitale bijbelstickers

Hier vind je een selectie van bijbelstickers in verschillende stijlen en kleuren die er geweldig uitzien in elke planner.

Ik ben dol op deze bijbelstickers omdat ze zo schattig zijn en de perfecte maat hebben om in mijn planner te passen. Ze houden me op het goede spoor met de dingen die belangrijk zijn voor mij en mijn gezin.

Deze leuke bijbelstickers zijn perfect voor alle leeftijden! Ze zijn schattig en leuk, en iedereen houdt van ze - vooral kinderen!

Als je deze bijbelstickers als een digitale versie voor je iPad of tablet wilt, bekijk die dan hieronder!

Ontvang de bijbelstickers vandaag gratis!

Bijbelboek planner stickers

Transparante PNG-bijbelstickers voor digitale planners

Gebruik deze transparante PNG-bijbelstickers met je favoriete digitale planner-app. Open de onderstaande afbeeldingen en sla ze op uw tablet op.

Wanneer je deze transparante PNG-afbeeldingen importeert in je dagboek-app zoals GoodNotes, kun je de afbeeldingen bijsnijden die je nodig hebt om te gebruiken met je favoriete digitale planner.

Print en knip je Bijbelstickers

Deze stickers zijn zo gemakkelijk te gebruiken en je kunt ze thuis printen en knippen! U kunt een gewone printer gebruiken of als u een snijmachine heeft, zoals een Cricut of Silhouette, dan kunt u die ook gebruiken.Op deze planner stickerpost vind je hoe je onze stickers op verschillende manieren kunt printen en knippen.

Om deze stickers af te drukken, pak je gewoon de pdf-versie hieronder die al deze bijbelstickers bevat in één gemakkelijk te printen bundel.

Bible Planner Stickers PDF 1 bestand(en) 0,00 KB

Downloaden

Bekijk hieronder hoe je je code kunt krijgen.

Bible study journaling stickers voor planners
Bible journaling stickers in kleur
Bible journaling-stickers in zwart

Voorgesneden digitale bijbelstickers

Als je dol bent op deze bijbeljournaalstickers maar een digitale versie voor GoodNotes wilt, dan zul je deze verzameling digitale bijbelstickers geweldig vinden! Deze digitale stickers zijn voorgesneden en klaar voor gebruik en je krijgt een Goodnotes-bestand met 3 vellen inbegrepen.

Bible Planner Stickers Pre-Cropped GoodNotes 1 bestand(en) 0,00 KB

Downloaden

Bekijk hieronder hoe je je code kunt krijgen.

cute bible journaling stickers

Misschien ook leuk

We hebben ook veel mooie afdrukbare planners en digitale planners gemaakt voor dagelijkse planning en om u te helpen bij het plannen van de dingen die ertoe doen .

Hoe krijg je deze gratis bijbelstickers

Je kunt deze gratis bijbelstickers krijgen als transparante png-bestanden voor digitale planners (eerder in dit bericht).

Als je ze liever als een afdrukbare PDF-bundel of als een vooraf bijgesneden Goodnotes-stickerpakket krijgt, kun je ze hier gratis downloaden. Voer gewoon je e-mailadres in het onderstaande vak in en je ontvangt een code en een link om in te pakken.

Je kunt ook video's op onze website bekijken om de code te zien om deze freebies te krijgen.

Bijbelstickers

We houden je ook van tijd tot tijd op de hoogte wanneer we nog meer geweldige printbare en digitale freebies uitbrengen waarvan je kunt genieten.

Elke week maken we een leuke set printables, planners en digitale freebies om je te helpen het meeste te halen uit de dingen die ertoe doen. Onze creaties zijn geliefd bij velen en je kunt er gratis van genieten.

Als je van deze bijbelstickers houdt en meer geweldige plannerstickers wilt, bekijk dan onze nieuwste creaties die je gratis kunt gebruiken.

We denken dat je deze geweldig zult vinden:

Gratis afdrukbare maandelijkse headerplannerstickers
Gratis afdrukbare Bijbel Planner Stickers
Gratis afdrukbare takenplannerstickers
Prachtige en handige gratis planner-stickers voor je planner of bullet journal
Gratis Pennant Flag Banner Planner Stickers
Gratis afdrukbare hartplannerstickers

Haal het meeste uit je nieuwe plannerstickers!

Ik hoop echt dat je onze gratis planner-stickers gebruikt en ervan geniet. Beveel deze zeker aan bij je vrienden! Volg ons op of want het is een geweldige manier om je steun te betuigen en op de hoogte te blijven van al onze nieuwste gratis aanbiedingen.

Volg World of Printables op Pinterest

COPYRIGHTOnze creaties zijn alleen voor persoonlijk gebruik en vallen onder het copyright van World of Printables. U kunt niet herdistribueren, reproduceren of doorverkopen, hoewel u wel een link naar onze website kunt maken.

Categorie: