Ontwerp je eigen citaatposter met elke gewenste quote. Laat je inspireren en personaliseer deze met je favoriete woorden.

Kies uit meer dan 100 aangepaste afdrukstijlen voor offertes, honderden verschillende lettertypen en onbeperkte kleuropties.

Deze printables zijn volledig aanpasbaar. Druk deze thuis af of breng ze naar uw plaatselijke drukkerij of stuur ze naar uw favoriete online leverancier.

Deze prints zijn een prachtige aanvulling op je interieur voor thuis of op kantoor.

Gebruik je favoriete citaat, gedicht, songtekst of speciale woorden

Als je een favoriete quote, songtekst of andere woorden hebt die speciaal voor je zijn, gebruik ze dan om je favoriete print aan te passen uit de enorme selectie hier.

Gebruik een aangepaste quote naar keuze om deze prints te personaliseren, van humoristische quotes, inspirerende of motiverende quotes, quotes uit je favoriete boek, een familiequote, songteksten of andere betekenisvolle woorden.

Deze gepersonaliseerde posters met quotes zijn de perfecte manier om elke kamer in je huis een persoonlijk tintje te geven.

Een heel bijzonder cadeau voor een heel speciale vriend

Deze op maat gemaakte quote-posters zijn ook een geweldig uniek cadeau-idee voor een vriend of geliefde. Als je op zoek bent naar een persoonlijk cadeau voor iemand van wie je houdt, dan is dit een geweldige keuze. Het is zo'n geweldige manier om ze je liefde te sturen met deze gepersonaliseerde quoteposter.

Je vriend(in) een gepersonaliseerde print geven is een geweldige manier om ze te laten glimlachen of hun dag op te fleuren en het is zo'n uniek cadeau-idee dat het zo speciaal maakt.

Een print is een geweldig cadeau voor een vriend. Deze gepersonaliseerde prints zijn een geweldig verjaardagscadeau, afstudeercadeau, kerstcadeau of afscheidscadeau.

Als je een vriend of geliefde hebt die een speciaal iemand heeft verloren, zijn deze zo'n speciaal cadeau om ze te geven. Je kunt hun speciale woorden gebruiken, of woorden die ze vaak zouden zeggen.

Neem een citaat en verander het in een kunstwerk in plaats van alleen maar woorden op papier. Er zijn geen grenzen aan wat u kunt doen.

Geef het die perfecte afwerking door je gepersonaliseerde print in te lijsten voor een perfect cadeau.

Voeg je eigen persoonlijke touch toe

Voeg je eigen persoonlijke touch toe aan deze aangepaste quote-posters met elke quote die je leuk vindt.

Als je je wanddecoratie een persoonlijk tintje wilt geven, zijn deze gepersonaliseerde posters met quotes de perfecte optie voor jou. Deze prints zijn perfect voor je woonkamer, slaapkamer, keuken of hal. Deze op maat gemaakte prints zijn absoluut een statement-stuk voor elke kamer en zullen prachtig staan in elk huis.

Kies eenvoudig je favoriete aangepaste citaatafdruk uit de keuzes hier en pas het aan met je citaat, en je kunt zelfs de lettertypen, kleuren of wat dan ook veranderen als je dat wilt, aangezien ze volledig aanpasbaar zijn.

Dit is een uniek ontwerp dat je kunt aanpassen met elke gewenste tekst, kleur of stijl.

Deze zullen je verwachtingen ver overtreffen als ze eenmaal zijn afgedrukt en je zult zo enthousiast zijn om ze op te hangen als je ze eenmaal hebt ingelijst.

Print deze thuis of bij je favoriete drukkerij

Deze gepersonaliseerde aangepaste quote-afdrukken zijn alleen beschikbaar als printables. Maar je kunt deze zelf afdrukken en inlijsten in een lijst naar keuze voor een verbluffende afwerking.

Deze gepersonaliseerde prints zijn ontworpen als US Letter-formaat, maar je kunt ze eenvoudig verkleinen naar A4, A3 of elk ander formaat dat je wilt met de functie Magisch formaat wijzigen. Het is zo makkelijk!

VOOR DE BESTE RESULTATEN: U kunt deze thuis afdrukken op uw kleureninkjet- of laserprinter, ik raad u aan deze af te drukken op glanskaart of kwaliteitsfotopapier. U kunt het bestand ook op uw computer opslaan en naar uw plaatselijke drukkerij brengen, of naar uw favoriete online printerservice sturen.

Voor inlijstideeën, bekijk onze favoriete lijsten op Amazon. U kunt vandaag nog een frame bestellen en deze snel in huis hebben. Wanneer je deze posters inlijst, is het zo'n snel en gemakkelijk cadeau dat zo speciaal is en geliefd zal zijn bij degenen aan wie je ze geeft.

Deze prints hangen in een mum van tijd aan je muur!.

Alle illustraties en prints zijn alleen voor persoonlijk gebruik. U kunt deze prints thuis, op kantoor of in de openbare ruimte weergeven, maar u mag deze niet gebruiken voor commerciële verkoop of reproductie.

Aanpassen

Om een van deze gepersonaliseerde quote-posters te personaliseren, begin je met het kiezen van je favoriete printontwerp uit de onderstaande keuzes.

Hierdoor wordt het afdrukontwerp rechtstreeks in Canva geopend, waar je het ontwerp kunt bewerken om het perfect te maken. U kunt het citaat eenvoudig in uw eigen woorden wijzigen, of u kunt meer doen, zoals het wijzigen van de kleuren, het formaat, de positionering en meer. Alles is aanpasbaar. Je kunt zelfs foto's toevoegen of de achtergrond veranderen in een foto.

Waarom plaats je geen achtergrondfoto van een speciaal iemand en bedek je deze met enkele speciale woorden voor een perfect cadeau voor een geliefde?

Als je tevreden bent met hoe het eruit ziet, kun je het opslaan op je computer, klaar om te printen, of je kunt het direct vanuit Canva professioneel laten afdrukken op een reeks accessoires. Het is zo makkelijk!

Wat is Canva

Ik kan je niet vertellen hoe vaak we het hier op onze website over Canva hebben. Canva is een gebruiksvriendelijke online ontwerper waarmee je echt alles kunt ontwerpen. Het is absoluut verbazingwekkend wat je ermee kunt doen en we gebruiken het de hele tijd.

Je hebt geen ontwerpervaring nodig om dingen te maken met Canva. Je kunt het in slechts 5 minuten leren gebruiken, gewoon door het te gebruiken, zo eenvoudig is het.

Met Canva kun je een enorm scala aan dingen ontwerpen, van kunst aan de muur, verjaardagskaarten, foto's op sociale media, website-afbeeldingen, flyers, presentaties en nog veel meer. Je kunt er letterlijk niets mee doen!

Je kunt Canva gebruiken op je computer, laptop, tablet of telefoon. Het is letterlijk zo gemakkelijk en toegankelijk dat iedereen het kan gebruiken!

Canva komt in twee versies, gratis en Pro. Je kunt de meeste dingen doen met de gratis versie en dat is wat ik persoonlijk een tijdje heb gebruikt. Maar de pro-versie van Canva heeft nog meer functies die je ontwerpen naar een ander niveau tillen.

Wat is Canva Pro

De beste pro-functie is toch wel de enorme hoeveelheid premium sjablonen, stockfoto's en video's die er fantastisch uitzien en je helpen alles te maken wat je maar wilt, en wat je maakt ziet er zo professioneel uit.

Canva pro heeft meer dan 100 miljoen premium stockfoto's, video's, audio en afbeeldingen die er fantastisch uitzien en waarmee je gemakkelijk je ontwerpen er fantastisch uit kunt laten zien.

Canva pro heeft meer dan 600.000 premium en gratis sjablonen met dagelijks nieuwe ontwerpen.

U kunt eenvoudig achtergronden direct van uw foto's verwijderen met Achtergrondverwijderaar.

Al je ontwerpen kunnen eenvoudig worden aangepast naar elk formaat met behulp van de functie Magisch formaat wijzigen. Dit is geweldig om u te helpen dingen af te drukken op verschillende papierformaten. Het is zo'n coole functie.

Vind je perfecte gepersonaliseerde citaatposter om aan te passen

Behalve de prints die je hierboven kunt personaliseren, zie hieronder voor nog meer geweldige prints die je naar wens kunt aanpassen.

Je zult ook zien hoe je al deze gemakkelijk kunt krijgen, zodat je ze nu kunt aanpassen en in een mum van tijd kunt laten afdrukken.

Hoe krijg je deze gepersonaliseerde quote-afdrukken

Als je een van deze prachtige gepersonaliseerde quote-posters wilt personaliseren, zodat je ze kunt afdrukken en inlijsten, of als cadeau aan een vriend kunt geven, dan kun je dat eenvoudig doen door het onderstaande pakket te pakken. Wanneer je het pakket ontvangt, vind je directe links naar elke sjabloon die je kunt aanpassen met Canva. Het is zo makkelijk.

Deze zijn exclusief voor onze Love & Pixels hub-community. Onze Love & Pixels hub is waar je al onze premium printables op één centrale locatie kunt krijgen, die we voortdurend updaten.

Gebruik gewoon je Love & Pixels-code om het onderstaande pakket te krijgen.

Ontvang het Custom Quotes Print Signs Pack

Met meer dan 100 gepersonaliseerde muurkunst om uit te kiezen, hoop ik dat je de perfecte gepersonaliseerde muurkunst hebt gevonden waar je van houdt! Het was zo leuk om deze aangepaste citaten te maken, dus als je er een gebruikt, laat het me weten!

Als je op zoek bent naar meer gratis afdrukbare muurkunst voor je huis, dan hebben we een aantal geweldige opties.

  • 14 gratis en leuke abstracte splatter kunst aan de muur
  • Mijn favoriete gratis afdrukbare muurkunstafdrukken
  • 10+ geheel gratis New York City Wall Art Prints
  • Nursery Wall Art - 47 volledig gratis prints
  • Mijn favoriete Girl Power-citaten als wanddecoratie voor empowerment van vrouwen
  • 44 gratis moderne zwart-witte muurkunst printables
  • 100 gratis afdrukbare bijbelcitaten en versmuurkunst
  • 25 gratis inspirerende citaten voor wanddecoratie

Bekijk onze gratis collectie afdrukbare muurkunst en vind de perfecte prints voor je wanddecoratie. Bekijk zeker ook onze vele andere freebies en ontvang er zoveel als je kunt terwijl je hier bent.

Enkele van onze recente afdrukbare muurkunst die je nu gratis kunt krijgen.

Gratis afdrukbare wanddecoratie - Let It Be
Gratis printbare wanddecoratie - Imperfectie is de nieuwe perfectie
Gratis afdrukbare wanddecoratie - Kinderen die zonder toezicht worden achtergelaten, worden aan het circus verkocht
Gratis printbare wanddecoratie - roze parfumflesje abstracte splatter printbare wanddecoratie

Als je dit bericht en onze gepersonaliseerde quote-printborden leuk vond, deel dit bericht dan of zet het vast om het voor later te bewaren. Voel je vrij om contact met ons op te nemen op Pinterest, Instagram, of onze nieuwsbrief voor regelmatige updates!

Wil je meer geweldige printables?

Blijf op de hoogte van onze aanstaande gratis printables - je zult ze geweldig vinden!

Volg World of Printables op Pinterest

Categorie: