Als je op zoek bent naar een stijlvolle digitale bullet journal met zwarte pagina's dan is dit de perfecte voor jou.

Dit esthetische digitale bullet-dagboek met zwarte pagina's bevat veel blanco pagina's die klaar zijn voor je aantekeningen en ideeën, en bevat ook tabbladen met hyperlinks en een klikbare indexpagina zodat je snel naar de pagina's kunt gaan die je maakt.

Ontvang dit gratis digitale bullet journal met zwarte pagina's voor iPad of Android. Geweldig voor gebruik met de Goodnotes-app of Notability, of Noteshelf als je Android gebruikt.

We hebben ook een klassieke digitale bullet journal gemaakt als je geen fan bent van zwarte pagina's. Als bullet journaling nieuw voor je is, of als je weet wat je kunt doen met een digitale bujo, zorg er dan voor dat je dat eens bekijkt.

Digital Bullet Journal met sjabloon voor zwarte pagina's om te downloaden

Introductie van de Black Page Digital Bullet Journal

Dit bullet-dagboek met donkere pagina's helpt je stijlvolle dubbele pagina's te maken die anders zijn dan alles wat je met een gewoon bullet-dagboek kunt doen.

Je kunt je bujo-ideeën echt tot leven brengen in technicolor!

Elke donkere pagina wordt weergegeven op een dubbele pagina, wat een strak zwart canvas biedt om op te schrijven en te tekenen.

Je kunt de ultieme regenboogesthetiek creëren met felle kleuren die verbazingwekkend afsteken tegen de donkere achtergrond voor een echt esthetische stijl die perfect is om mee te pronken op Instagram.

Kleuren springen echt uit tegen de zwarte pagina's en het is absoluut perfect voor de nachtmodus. Als jij iemand bent die 's nachts aan bullet journaling doet, dan is dit de bullet journal voor jou.

Dit digitale bullet-dagboek met donkere pagina's is ontworpen voor diegenen onder jullie die creatief zijn en met stijl willen ontwerpen, met veel pagina's die klaar staan om ideeën, notities, plannen en doelen op te schrijven.

Je kunt het gebruiken met elke PDF-annotatie-app, zoals Goodnotes, Notability, Noteshelf of Xodo.

Gratis digitale Bullet Journal met zwarte pagina's

Waarom we het gratis weggeven

Je vraagt je misschien af waarom je een premium digitale bujo gratis krijgt. We geven dit, en al onze andere gratis digitale planners, gratis weg, omdat we gewoon dol zijn op ons publiek en graag mooie dingen maken en ze gratis weggeven.

Kom zeker terug voor meer, raad ons aan bij anderen en geniet van wat we maken. Je hoeft nooit meer een andere digitale planner te kopen.

Bekijk wat er in dit digitale bullet journal met zwarte pagina's zit

Dit digitale bullet-dagboek met hyperlinks en zwarte pagina's werkt op je favoriete notebook-app en is gemaakt voor liefhebbers van esthetische bullet-journalen.

Functies omvatten:

 • Hyperlinked tabbladen voor eenvoudige navigatie.
 • Index met hyperlinks - pas het dagboek aan zoals jij dat wilt.
 • Blanco dot grid pagina's voor dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse journaling.
 • Blanco pagina's - voor artistieke spreads of eenvoudig notities maken.

Deze digitale bujo met zwarte pagina's heeft veel pagina's om je te helpen bij het bijhouden van alle dingen die belangrijk voor je zijn, zoals doelen, geld, stemmingen, gewoonten, notities, ideeën, projecten en nog veel meer.

Het heeft alle functies en voordelen van ons klassieke digitale bullet journal, alleen met stijlvolle zwarte pagina's.

Gratis digitale Bullet Journal met zwarte pagina's PDF

Laat je bullet journaling tot leven komen in technicolor!

De donkere pagina's laten je pagina's tot leven komen wanneer je schrijft en tekent met kleur, of stickers toevoegt.

Het ontwerp van het virtuele bullet-journaal, met de kleurrijke tabbladen, het zwarte papier en de achtergrond van de planner, helpt bij het creëren van een visueel aantrekkelijke opstelling voor je bullet-journaal. Zodra je het begint te versieren met je eigen kleurrijke elementen, inclusief tekst en stickers, begint de bullet journal pas echt tot leven te komen!

Je zult versteld staan van wat je in dit gratis bullet journal voor Goodnotes krijgt, vooral wanneer andere digitale bujo's prijzig kunnen zijn, het is een geweldige vondst die je echt niet kunt laten liggen!

We maken het voor iedereen zo gemakkelijk om te beginnen met bullet journaling op hun iPad.

Importeer het gewoon in je favoriete notitie-app en begin het nu te gebruiken!

Als je dit digitale bullet journal leuk vindt, bekijk dan zeker ons enorme assortiment populaire gratis premium Digitale planners voor nog veel meer verschillende stijlen van planners die je gratis digitaal kunt gebruiken.

Dit digitale bullet-dagboek met zwarte pagina's maakt het je zoveel gemakkelijker om georganiseerd te blijven. Het is zo schattig, kleurrijk en gemakkelijk te gebruiken.

Je kunt online rondkijken om te proberen een goede digitale bujo te vinden, maar je zult er geen vinden die er zo schattig uitziet en alles heeft wat je nodig hebt.

Voorbeeld digitale Bullet Journal met zwarte pagina's

Een stijlvolle, gebruiksvriendelijke digitale bullet journal

Het is zo'n schattig digitaal bullet-dagboek dat goed is ontworpen en heel gemakkelijk te achterhalen is.

Als je ervan houdt om creatief of artistiek bezig te zijn, of gewoon volledige controle over je spreads wilt, dan zal dit je gemakkelijk maken.

Het is geweldig om al je spullen bij te houden. Het is een geweldige manier om je te helpen je leven te structureren en te organiseren, en in je eigen tempo.

Je vraagt je misschien af of je dit van een van de vele plaatsen online moet halen die digitale bujo's aanbieden. Het antwoord is simpel. We steken veel tijd in onze digitale planners en zorgen ervoor dat onze creaties alles bieden wat je nodig hebt, met een perfecte mix van functies en esthetiek.

We gebruiken onze eigen digitale planners en we zorgen ervoor dat we ze vrijgeven wanneer ze niet alleen goed genoeg zijn, maar gewoon geweldig. We werken ze ook regelmatig bij, dus kom regelmatig terug voor bijgewerkte versies en meer geweldige digitale planners, stickers en meer.

Waar kun je een digitale bullet journal voor gebruiken

Blijf elke dag georganiseerd met een bullet journal

Je kunt deze digitale bujo voor van alles en nog wat gebruiken. Van het plannen van je dagen met een dagelijkse planner of het maken van maandelijkse spreads met agenda-integratie tot het bijhouden van je gewoonten en stemmingen, trainingen en ma altijden, of zelfs als een eenvoudig notitieboekje.

Veel mensen maken graag toekomstige logs, wat een geweldige manier is om alle leuke en belangrijke gebeurtenissen die je hebt op één plek te loggen, zowel nu als in de toekomst. Dingen zoals verjaardagen, reizen en vakanties, vergaderingen, evenementen en meer kunnen allemaal worden toegevoegd aan uw toekomstige logboek.

Voeg eenvoudig je eigen pagina's toe

Je kunt artistiek worden zoals veel mensen die een bullet journal gebruiken en je eigen pagina's en spreads ontwerpen zodat ze de dingen bevatten die je nodig hebt, of je kunt kant-en-klare bijlagen gebruiken of een combinatie van beide.

Ideeën en kant-en-klare bijlagen zijn:

 • Dagplanner
 • Te doen lijst
 • Schema
 • Weekplanner
 • Weekjournaal
 • Maandelijkse planner
 • Kalender
 • Financiën
 • Rekeningen volgen
 • Besparingen volgen
 • Schulden volgen
 • Ma altijd plannen
 • Receptplanner
 • Keukeninventaris
 • Checklists
 • Slaap bijhouden
 • Vitaminen en supplementen
 • Calorie-inname Tracker
 • Trainingslogboek
 • Gewoontevolger
 • Mood Tracker
 • Doelplanner
 • Projectplanner
 • Wachtwoordtracker
 • Contacten
 • Evenementen en verjaardagen
 • Gelinieerd papier

Bekijk ons volledige aanbod van gratis planner-inzetstukken voor meer ideeën voor dagboekinvoer, met name de zwarte pagina-edities, en bewaar degene die je nodig hebt om te importeren in dit bullet-dagboek om je perfecte pagina's te maken.

Aangepaste digitale Bullet Journal met zwarte pagina's

Dit schattige digitale bullet-dagboek heeft pagina's voor al deze dingen om je te helpen bij het plannen, organiseren, bijhouden en bijhouden van je dagboek.

Om je gratis digitale bullet journal te ontvangen, hoef je alleen maar je e-mail in het vak hieronder te plaatsen om het op te halen en vandaag nog te gebruiken.

TIP: Je vindt ook veel meer plannerpagina's in onze schattige planner Hallo 2023 - het is een enorme bundel van 108 pagina's, vol met nuttige pagina's, inclusief alle maanden van het jaar.

Wat ik gebruik voor digitale bullet journaling

 • iPad Pro - Hoewel elke iPad werkt
 • Apple Pencil: De Apple Pencil is geweldig en zeer aan te bevelen, maar een stylus van goede kwaliteit kan veel voor zijn geld doen.
 • Apple Pencil grip of sleeve: deze zijn echt handig als je veel digitale journaling doet en schrijven zo veel comfortabeler.
 • Papierachtige schermbeschermer: dit beschermt niet alleen je scherm, maar geeft het echt het gevoel dat je op papier schrijft. Gewoon geweldig.
 • Bluetooth-toetsenbord voor typemachine: erg populair binnen de gemeenschap van digitale planners en bullet journals. Deze stijlvolle retro bluetooth-toetsenborden maken het typen gemakkelijk en fungeren ook als standaard voor je iPad.

Hoe deze digitale bujo te gebruiken

Om de digitale bullet journal met zwarte pagina's te gebruiken heb je een tablet en stylus nodig, met een bullet journal app zoals Goodnotes, Notability of een vergelijkbare app.

Zodra je het op je tablet hebt opgeslagen, importeer je het gewoon in je notitie-app en begin je met bullet journaling! Het voelt meteen alsof je een papieren bullet journal gebruikt.

Je kunt dit virtuele bullet-journaal gebruiken terwijl je bezig bent, door de dingen op te schrijven die je moet doen, je dagelijkse planning, boodschappen, enzovoort, of door de dingen die je doet bij te houden, of beide. U kunt uw bullet-journaal van tevoren instellen met alle pagina's die u denkt nodig te hebben, en deze vervolgens elke dag toevoegen met uw plannen, doelen, takenlijst en meer. Het is een geweldige manier om georganiseerd te blijven.

Je kunt ook kant-en-klare planner-inserts gebruiken, of je eigen pagina's helemaal opnieuw tekenen of maken. Het is eigenlijk hetzelfde als een gewone bullet journal.

We hebben ook afdrukbare planners als dat meer jouw ding is, met pagina's voor alles wat je nodig hebt om je dagelijkse leven te plannen en te organiseren.

Digitale Bullet Journal met zwarte pagina's voor iPad

Hoe maak je een geweldige digitale bullet journal op maat

We hebben veel planner-bijlagen ontworpen, van dagelijkse planners, wekelijkse planners, ma altijdplanners en nog veel meer. U kunt door al onze plannerbijlagen bladeren en uw favorieten op uw tablet opslaan.

Importeer ze vervolgens in dit digitale dagboek om je pagina's en dubbele pagina's in te stellen. Zo kun je je eigen gepersonaliseerde digitale bullet journal maken die perfect bij je past.

Hoe geweldig is dat?!

Hoe krijg je dit schattige gratis digitale bullet journal

Je kunt het digitale bullet-dagboek hier downloaden. Voer gewoon je e-mailadres in het vak hieronder in en je ontvangt een code en een link rechtstreeks naar je inbox.

Verkrijgbaar in twee verschillende stijlen

Dit gratis digitale bullet-journaal is verkrijgbaar in twee stijlen: deze versie met donkere pagina's en een klassieke versie die lijkt op een virtueel bullet-journaal. Koop ze allebei of kies en gebruik degene die het beste bij je past.

Goodnotes Bullet Journal met zwarte pagina's

Maak eenvoudig je eigen bujo-pagina's

Je kunt zelfs helemaal je eigen digitale bullet journal-pagina's maken met Canva. Het is zo makkelijk. Met Canva kun je allerlei soorten afbeeldingen maken en er zijn veel sjablonen om je op weg te helpen.

Als je eenmaal je perfecte pagina hebt ontworpen, kun je deze opslaan als pdf en deze vervolgens rechtstreeks importeren in je favoriete app voor het maken van notities, zoals Goodnotes, Notability of Noteshelf, of zelfs rechtstreeks in deze bujo. Het is zo makkelijk. Het moeilijkste is om je fantasie te gebruiken!

Leer hoe je je eigen digitale bullet journal maakt

Als je wilt leren hoe je een digitale bullet journal of planner kunt maken die je met anderen kunt delen of zelfs kunt verkopen, bekijk dan deze Skillshare-cursus over het ontwerpen en maken van een digitale planner/dagboek op je Ipad .

Wat ons publiek zei over deze digitale bullet journal met zwarte pagina's

Hier zijn enkele van de eerste berichten die we van ons publiek hebben ontvangen:

Deze digitale bujo is perfect voor mij. Jullie hebben jezelf echt overtroffen door een digitaal dagboek te maken dat mijn verwachtingen heeft overtroffen. Goed gedaan! - Megan.

Blackout-planners zijn mijn favoriet, ze laten kleuren en stickers er echt uitspringen, en het is minder belastend voor mijn ogen. Ik vond dit digitale bullet journal met zwarte pagina's, het is zo'n life changer! - Lauren.

Digital Bullet Journal met sjabloon voor zwarte pagina's Gratis

Als je een opmerking hebt die je wilt delen, neem dan contact met ons op via , , of TikTok! We horen graag hoe je onze creaties gebruikt!

Pas deze bullet journal aan met je eigen pagina's

Vergeet niet dat we een enorm assortiment handige plannerbijlagen hebben die perfect zijn om te importeren in je digitale planners, om je te helpen je planner echt aan te passen om hem helemaal van jou te maken, perfect voor jou.

Bekijk ons volledige assortiment kalenders, planner-bijlagen, kleurpagina's, pagina's tekenen en meer, allemaal geweldig om toe te voegen aan je favoriete digitale planner of bujo.

Digital Bullet Journal met donkere pagina's

Kijk ook naar onze black page planner inserts, die compatibel zijn met onze zwarte editie digitale planners en bullet journals.

Zorg er ook voor dat je onze blanco digitale planner bekijkt, het is de perfecte planner voor het toevoegen van planner-bijlagen die je hier op World of Printables vindt. Het is klaar voor jou om de pagina's toe te voegen die je nodig hebt met functies zoals tabbladen met hyperlinks, index en meer.

Wil je wat gratis planner stickers? Ze zijn zo schattig dat je ze geweldig zult vinden!

Koop nooit meer een andere planner! We hebben een enorme reeks geweldige premium digitale planners gemaakt en ze zijn allemaal helemaal gratis!

Beste digitale Bullet Journal met zwarte pagina's

Ontvang het gratis digitale bullet journal met zwarte pagina's

Om dit geweldige digitale bullet-dagboek met zwarte pagina's te krijgen, typ je je e-mailadres in het vak hieronder en ontvang je direct de code in je inbox om de freebies van deze maand te pakken!

We houden je ook van tijd tot tijd op de hoogte wanneer we een bijgewerkte versie uitbrengen of meer geweldige gratis digitale planners, stickers en meer hebben om van te genieten.

Elke week maken we een leuke set printables, planners en digitale freebies, allemaal ontworpen om je te helpen het meeste te halen uit de dingen die belangrijk voor je zijn en om je te helpen dingen gedaan te krijgen in stijl terwijl je bezig blijft en gemotiveerd.

Jij zult ook vanhouden

Wist je dat we ook printbare planners maken die je ook gratis kunt gebruiken!

Als je dit gratis digitale bullet-dagboek leuk vindt en je bent op zoek naar meer geweldige gratis geschenken voor je iPad of Android-tablet, neem dan een kijkje in onze verzameling beste gratis digitale plannersof de aanbevelingen hieronder.

We denken dat je deze gratis digitale planners erg leuk zult vinden:

 • Kies je favoriet Digitale planner uit deze geweldige gratis collectie
 • Gratis digitale planner Voor 2023
 • Digitale planner voor iPad - 100 leuke plannerpagina's
 • Beste digitale planner - Gratis planner voor 100 pagina's voor GoodNotes, iPad en Android
 • Digitale Planner PDF | Gratis stijlvolle planner voor 2023
 • Gratis Zwarte digitale planner Voor iPad & GoodNotes
 • Digitale dagplanner - De gratis dagplanner waar iedereen het over heeft
 • Digitale weekplanner - De gratis weekplanner waar mensen geen genoeg van kunnen krijgen
 • Gratis Digitale maandplanner
 • Gratis Digital Bullet Journal
 • GoodNotes Planner
 • Digital Life Planner

Waarom koop je niet een van deze gratis digitale planners?

We hebben nog veel meer gratis digitale planners die je nu kunt gebruiken. Dit is ons nieuwste:

Digitale planner voor iPad | Met meer dan 100 schattige pagina's
Digitale levensplanner en hoe u deze kunt gebruiken om uw leven te organiseren
Digital Day Planner - De gratis dagelijkse planner waar iedereen het over heeft
Digitale weekplanner - De gratis planner waar mensen geen genoeg van kunnen krijgen
Digitale Planner PDF | Gratis stijlvolle planner voor 2023
Beste digitale planner - gratis planner voor 100 pagina's voor GoodNotes, iPad, Android

Word verliefd op onze nieuwe schattige plannerbundel voor 2023

Als je dol bent op deze digitale bujo, dan zul je ook dol zijn op onze schattige plannerbundel voor 2023.

Gratis 108 pagina's Leuke planner voor 2023 zit vol met alles wat je nodig hebt om je komende jaar te plannen en te organiseren.

Vol met schattige kalender- en plannerpagina's om je te helpen bij het plannen, plannen en organiseren van je dagen en weken, ma altijden, gezondheid en geld.

Plan je dagen en weken met behulp van het schema, organiseer de dingen die je moet doen met de leuke takenlijstplannerpagina's. Houd uw conditie en gewicht bij met de gezondheidsplanners. Plan je wekelijkse ma altijden met de ma altijdplanners. Blijf op de hoogte van uw geld met de budgettrackers.

Lees meer over de leukste planner voor 2023 die je ooit zult gebruiken en ontvang nu je exemplaar.

Begin nu met plannen voor volgend jaar met onze volledig gratis 2023 Planner

Waarom zou je van 2023 geen geweldig jaar maken? Stel doelen, plan hoe je ze gaat bereiken en haal het meeste uit de dingen die ertoe doen. Ideaal om te gebruiken als persoonlijke planner of voor op het werk.

Onze planner voor 2023 zit boordevol handige plannerpagina's om je te helpen meer gedaan te krijgen, georganiseerd te blijven en gezonder en gelukkiger te leven.

Ontvang deze geweldige gratis 2023 Planner bundel.

Haal het meeste uit je nieuwe gratis digitale bullet journal!

Ik hoop echt dat je deze gratis digitale bullet journal met zwarte pagina's gebruikt en ervan geniet. Beveel het zeker aan bij je vrienden! Volg ons op of , want dat is een geweldige manier om op de hoogte te blijven van onze nieuwste gratis aanbiedingen.

Volg World of Printables op Pinterest

COPYRIGHTDeze digitale planner is alleen voor persoonlijk gebruik en v alt onder het copyright van World of Printables - u kunt niet herdistribueren, reproduceren of doorverkopen, hoewel u dat wel kunt link terug naar onze website.

Wat doen andere mensen nadat ze dit hebben bekeken?

Gratis digitale planner voor 2023
Digitale levensplanner en hoe u deze kunt gebruiken om uw leven te organiseren
Digitaal dagboek - Gratis dagboek van 100 pagina's voor 2023
Digitaal receptenboek - Organiseer gratis uw favoriete recepten
Gratis digitale Bullet Journal
Digitale planners - 10 van de beste in 2023, allemaal gratis!
Beste digitale planner - gratis planner voor 100 pagina's voor GoodNotes, iPad, Android
Digitale maandplanner - Stijlvol en gratis
Gratis zwarte digitale planner voor iPad & GoodNotes

Categorie: