Deze unieke en leuke en gratis afdrukbare keukenkalender 2023 is geweldig om in je keuken te hangen of voor iedereen die van bakken of koken houdt.

Deze kalender is speciaal ontworpen voor trots en plaats in de keuken! Het is een geweldige kalender als je het grootste deel van je tijd in de keuken doorbrengt en het is ook een geweldige optie voor horecazaken.

Deze schortkalender zou geweldig staan in de keuken van een bakkerij, café of andere foodservice omdat het ontwerp precies goed past.

Bekijk voor onze nieuwste kalenders onze verzameling van de beste kalenders van 2023, waar je bijgewerkte versies van deze kalenders vindt en nog veel meer.

Je kunt deze kalender gebruiken om snel de dagen van de maand te zien en er is voldoende ruimte om notities rond het schortontwerp te schrijven. Je kunt alles schrijven wat met de keuken te maken heeft, zoals de bezorgdatum van eten, wanneer het tijd is om de keuken op te ruimen of zelfs wanneer je vrienden hebt voor het avondeten.

Om de kalender te krijgen, open je de maanden die je nodig hebt hieronder en sla je ze op je computer op.

Samen met deze coole keukenkalender voor 2023 kun je ook al het andere bekijken dat we aanbieden om je keuken op te fleuren, zoals onze:

 • My kitchen is made for dancing wall art print
 • Keukeninventarisbundel
 • Ma altijdplannerbundel

Deze zijn perfect om je te helpen in de keuken. Je kunt zelfs alle vier de items samen gebruiken als cadeau voor een vriend.

Open de printables van de volgende maand om deze keukenkalender 2023-sjablonen te krijgen.

Keukenkalender januari 2023

Keukenkalender februari 2023

Pak gewoon je afdrukbare kalender hieronder, print hem uit en je bent klaar!

Keukenkalender maart 2023

Keukenkalender april 2023

Hieronder vind je hulp bij print- en papieraanbevelingen.

Als je van deze keukenkalenders houdt, dan zul je ook onze andere kalenderontwerpen geweldig vinden. We hebben honderden kalenders in veel verschillende stijlen en formaten gratis beschikbaar. Zie hieronder voor details.

Keukenkalender mei 2023

Keukenkalender juni 2023

Het mooie van onze gratis afdrukbare kalenders is dat je kunt mixen en matchen! Je hebt niet het hele jaar door dezelfde stijl nodig, kom gewoon terug wanneer je maar wilt en krijg elke maand een andere kalender.

Keukenkalender juli 2023

Keukenkalender augustus 2023

Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk van deze agenda's krijgt terwijl je hier bent. Zo kun je ze tegelijk printen en bij de hand houden voor als je ze nodig hebt.

Keukenkalender september 2023

Keukenkalender oktober 2023

Keukenkalender november 2023

Keukenkalender December 2023

Ik hoop dat je deze gratis keukenkalenders leuk vindt, ze zijn leuk om naar te kijken en zo uniek dat je nergens een kalender vindt die er zo uitziet!

Hoe je deze afdrukbare keukenkalenders er geweldig uit kunt laten zien wanneer ze worden afgedrukt

INSTRUCTIES

Krijg deze gratis afdrukbare keukenkalender 2023 door de maanden die je nodig hebt op te slaan uit de kalenders die hier worden weergegeven.

Druk de kalender af. Deze kalenders kunnen worden afgedrukt op US Letter-papier of A4-papier of worden geschaald zodat ze op A5-papier passen. U kunt deze ook eenvoudig verkleinen met behulp van onze onderstaande gids.

TIP: Het formaat van onze agenda's is eenvoudig aan te passen aan elk papierformaat met behulp van onze favoriete online ontwerper, Canva. Upload deze kalender eenvoudig naar je Canva en kies elk gewenst papierformaat. Het is heel gemakkelijk en leuk! Alle stappen in deze handleiding.

Onze kalenders zien er zo goed uit wanneer ze worden afgedrukt op dit heldere papier wat een van de beste deals is die ik heb gevonden en waardoor de afdruk er helder en duidelijk uitziet. Dit karton is ook een geweldige optie die veel wordt gebruikt in de printbare gemeenschap en zelfs goedkoper is dan ik in winkels heb gevonden.

Bekijk meer ideeën over het stylen van afdrukbare kalendersjablonen die bij je interieur passen!

Maak je eigen printables

Wil je leren hoe je printables kunt maken? We laten je zien hoe gemakkelijk het is om met Canva honderden verschillende dingen te maken die je graag zult gebruiken en die anderen ook graag zullen gebruiken.

We hebben een enorm aantal kalenders gemaakt, van lege kalenders tot stijlvolle kalenders.

Onze recente kalenders voor 2023. Er zijn nog veel meer afdrukbare kalenders beschikbaar om te gebruiken en gratis af te drukken.

Gratis premium afdrukbare jaarkalender 2023
Keukenkalender 2023 Afdrukbaar

Bekijk voor onze nieuwste kalenders onze verzameling van de beste kalenders van 2023, waar je bijgewerkte versies van deze kalenders vindt en nog veel meer.

Gratis afdrukbare planner-sjablonen

Je vindt er ook een groot aantal van onze gratis afdrukbare planners en sjablonen om je te helpen bij het plannen en organiseren van alle aspecten van je leven.

Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk gratis spullen pakt terwijl je hier bent.

We denken dat je deze erg handig zult vinden:

 • Dagelijkse takenlijstsjabloon
 • Bill Payment Checklist
 • Dagplannersjabloon
 • Weekly Planner-sjabloon
 • Weight Tracker-sjabloon
 • Wachtwoord Tracker
 • Beste budgetsjablonen
 • 30 beste sjablonen voor ma altijdplanner

Enkele van onze recente afdrukbare planner-sjablonen. Er zijn nog veel meer plannersjablonen beschikbaar om gratis te gebruiken en af te drukken.

Afdrukbare inkoopordersjabloon
Afdrukbare sjabloon voor het bijhouden van donaties

Heel erg bedankt voor je bezoek!

Als je dit bericht en deze gratis afdrukbare keukenkalenders leuk vond, ga je gang en klik op de Pin-knop hieronder, want het helpt ons echt op zoveel verschillende manieren en het is een geweldige manier om te sparen voor later.

Als je hier nieuw bent, schrijf je dan hieronder in, want we maken vaak nieuwe printables en we houden je van tijd tot tijd op de hoogte van onze beste nieuwe gratis printables.

Vind je deze gratis geschenken leuk?

Blijf op de hoogte van onze aanstaande gratis printables - je zult ze geweldig vinden!

Volg World of Printables op Pinterest

Categorie: