Heb je deze prachtige schattige berenkalender 2023 printables gezien? Krijg ze gratis en hang ze binnen enkele minuten aan je muur! Ze zien er geweldig uit!

Als je op zoek bent naar een leuke en schattige kalender voor een gezinswoning of kind, dan zijn deze schattige berenkalenders een mooie optie.

Bekijk voor onze nieuwste kalenders onze verzameling van de beste 2023 kalenders, waar je bijgewerkte versies van deze kalenders en nog veel meer vindt.

Deze schattige kalender heeft een schattige beer die over de kalenderdata gluurt en is zo'n leuke en lieve kalender. De pastelroze tinten geven deze kalenders echt een schattig gevoel.

Deze kalender is een perfecte keuze voor de koudere wintermaanden, dus overweeg deze te gebruiken voor het winterseizoen en combineer hem met een van onze andere leuke, schattige kalenders voor de zomer. Er zijn zoveel geweldige agenda-opties hier op World of Printables!

We hebben zoveel geweldige illustratieve dierenkalenders om uit te kiezen waar kinderen dol op zullen zijn. Hier zijn een paar van mijn favorieten:

 • Bosbosdieren
 • Schattige winterdieren
 • Hedendaagse glurende dieren
 • Schattige wilde dieren

Deze kalenders waren vorig jaar allemaal erg populair en daarom hebben we ze opnieuw gemaakt voor 2023! Je kunt ons later bedanken!

Je vindt ze allemaal en meer in onze kalendersectie hier op onze website. Dus blader en vind je perfecte kalenders.

Om deze schattige berenkalenders te krijgen, open je de afbeeldingen hieronder voor de maanden die je nodig hebt en sla je ze op je apparaat op.

Open de volgende afbeeldingen om de Schattige Beer Kalender 2023 printables te krijgen

Schattige Beer Kalender Januari 2023

Schattige Beer Kalender februari 2023

Sla gewoon de afdrukbare kalenders op die je nodig hebt van deze afbeeldingen, druk ze af en je bent klaar!

Schattige Beer Kalender Maart 2023

Schattige Beer Kalender april 2023

Schattige Beer Kalender mei 2023

Schattige Beer Kalender juni 2023

Zie hieronder voor instructies en papieren aanbevelingen. Bekijk hieronder ook meer van ons verbluffende assortiment gratis kalenderontwerpen.

Schattige Beer Kalender Juli 2023

Schattige Beer Kalender Augustus 2023

Schattige Beer Kalender September 2023

Schattige Beer Kalender Oktober 2023

Het mooie van onze gratis afdrukbare kalenders is dat je kunt mixen en matchen! Je hebt niet het hele jaar door dezelfde stijl nodig, je kunt gewoon terugkomen en elke maand een andere kalender gebruiken.

Schattige Beer Kalender november 2023

Schattige Beer Kalender December 2023

Hoe print je deze schattige beer kalender 2023 sjablonen voor de beste afwerking

INSTRUCTIES

Krijg deze gratis Cute Bear Calendar-kalenders door de bovenstaande afbeeldingen op te slaan voor de maanden die je nodig hebt. Zorg ervoor dat u elke maand opent om de volledige versie te bekijken, die u de beste resultaten geeft bij het afdrukken.

Druk de kalender af. Deze kalenders zijn ontworpen als printables in US Letter-paginaformaat. U kunt deze ook op andere papierformaten afdrukken door onze onderstaande gids te volgen.

Onze kalenders zien er zo goed uit wanneer ze worden afgedrukt op dit heldere papier wat een van de beste deals is die ik heb gevonden en waardoor de afdruk er helder en duidelijk uitziet. Dit karton is ook een geweldige optie die veel wordt gebruikt in de printbare gemeenschap en zelfs goedkoper is dan ik in winkels heb gevonden.

TIP: Het formaat van onze kalenders is eenvoudig aan te passen aan elk papierformaat. Plaats dit afdrukbare bestand gewoon in Canva, stel de afmetingen in op elk gewenst formaat en sla het vervolgens op uw computer op, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

Bekijk meer ideeën over het stylen van afdrukbare kalendersjablonen die bij je interieur passen!

Maak je eigen printables

Wil je leren hoe je printables kunt maken? We laten je zien hoe gemakkelijk het is om honderden verschillende dingen te maken die je graag zult gebruiken en die anderen ook graag zullen gebruiken.

We hebben een enorm aantal kalenders gemaakt, van lege kalenders tot stijlvolle kalenders.

Onze recente kalenders voor 2023. Veel meer afdrukbare kalenders zijn hier gratis verkrijgbaar.

Kalender in één oogopslag 2023
Gratis Kitten Kalender 2023 Printables
2023 kalender afdrukbare PDF in botanische stijl
Stapel kittens in theekopjes 2023 kalender

Gratis afdrukbare planner-sjablonen

Je vindt er ook een groot aantal van onze gratis afdrukbare planners en sjablonen om je te helpen bij het plannen en organiseren van alle aspecten van je leven.

Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk gratis spullen pakt terwijl je hier bent.

We denken dat je deze erg handig zult vinden:

 • Dagelijkse takenlijstsjabloon
 • Bill Payment Checklist
 • Dagplannersjabloon
 • Weekly Planner-sjabloon
 • Weight Tracker-sjabloon
 • Wachtwoord Tracker
 • Beste budgetsjablonen
 • 30 beste sjablonen voor ma altijdplanner

Enkele van onze recente afdrukbare planner-sjablonen. Er zijn nog veel meer plannersjablonen beschikbaar om op te slaan en gratis af te drukken.

Afdrukbare sjabloon voor volgend jaar in één oogopslag
Gratis jaaroverzicht Plannerpagina

Heel erg bedankt voor je bezoek!

Als je dit bericht en deze Schattige Beer-kalenders leuk vond, ga je gang en druk op de Pin-knop hieronder, want het helpt ons echt op zoveel verschillende manieren en het is een geweldige manier om te sparen voor later.

Als je hier nieuw bent, schrijf je dan hieronder in, want we maken vaak nieuwe printables en we houden je van tijd tot tijd op de hoogte van onze beste nieuwe gratis printables.

Vind je deze gratis geschenken leuk?

Blijf op de hoogte van onze aanstaande gratis printables - je zult ze geweldig vinden!

Volg World of Printables op Pinterest

Categorie: