Bullet Journal Maandelijkse logboekideeën

Voor het begin van elke maand is je belangrijkste prioriteit het vinden van de beste maandelijkse lay-out voor bullet journals.

Er is zoveel inspiratie op Pinterest te vinden dat je je al snel een beetje overweldigd zult voelen. Daarom deel ik een aantal geweldige ideeën voor de maandelijkse lay-out van je bullet journal met je die gemakkelijk te maken zijn.

Openbaarmaking: dit bericht kan gelieerde links bevatten. Zie mijn volledige openbaarmakingsbeleid voor details.

Laat je inspireren en onthoud dat het beste bullet journal degene is die voor jou werkt, past bij jouw behoeften en past bij jouw levensstijl.Er is geen goede of foute manier om maandelijks een bullet journal op te zetten. Dit is de reden waarom zovelen van ons verliefd worden op dit systeem. Honderd procent maatwerk en personalisatie - dit is het geheim van het succes van een bullet journal.

Simple Bullet Journal Monthly Log Layout

Laten we beginnen met iets heel eenvoudigs. U schrijft eenvoudig de dagen en datums van de maand in twee parallelle lijnen. En dan voegt u gewoon uw maandelijkse evenementen, afspraken of vervaldatums toe aan elke dag. Bovendien, als je een Nederlandse deur gebruikt, heb je op de volgende pagina genoeg ruimte voor je maandelijkse doelen, to-do lijst, notities of wat je maar wilt.

Eenvoudige Bullet Journal-indelingen

Een andere eenvoudige manier om een maandelijkse bujo-spread te maken, is door bullet journal-stencils te gebruiken. Deze maken het zo gemakkelijk om elke vorm te maken. Het enige wat je hoeft te doen is een superfijne pen of marker pakken en beginnen met het ontwerpen van de maandelijkse pagina's.

Vertical Bullet Journal Maandelijks logboek

Voor minder drukke maanden kun je een verticale bullet journal maandelijkse lay-out maken. Het ziet er zo cool en uniek uit, maar nog steeds functioneel. Heb altijd plezier met bullet journaling en probeer iets nieuws.

Trouwens, ik hou van deze minimalistische look - vooral de zwarte doos met witte letters.

One Page Monthly Layout

Dit soort bullet journal-spreads is perfect voor mensen die gewoon een gemakkelijke en snelle manier willen hebben om een hele maand naar te kijken. Bovendien is het gebruik van de kleurcode een geweldige manier om georganiseerd te blijven. Kies verschillende kleuren voor projecten, familie, evenementen, verjaardagen, enz.

Minimalistische Bullet Journal Maandelijkse verspreiding

Als je weg wilt blijven van kleuren, lijken de minimalistische bujo-maandlay-outs perfect voor jou. Ze hoeven echter niet saai te zijn. Hoewel je geen mooie kleuren gebruikt, kunnen deze er nog steeds geweldig uitzien. Het goede nieuws: je hebt alleen een pen en een liniaal nodig.

Bullet Journal Maandelijkse lay-out afdrukbaar

Om je leven nog gemakkelijker te maken, delen veel bullet-journalisten instant bujo-downloads met je. Je hoeft ze alleen maar te downloaden en af te drukken.

Deze geweldige (gratis!) printable vond ik hier.

Bullet Journal Monthly Spread Ideas - Laatste gedachten

Het maakt niet uit of je kiest voor een verticale maandelijkse lay-out, wat kleuren toevoegt of juist het tegenovergestelde: je houdt het bij een minimalistisch ontwerp, het maandlogboek van Bullet Journal is een geweldige pagina om je aankomende evenementen, deadlines en verjaardagen op één plek bij te houden .

Ontdek meer bullet journal-ideeën:

Een Bullet Journal starten (editie 2019)

150+ ideeën voor Bullet Jornal-pagina's (MET VOORBEELDEN IN HET ECHTE LEVEN)

20 ideeën voor een dagboek om gewicht te verliezen om je lichaam weer gezond te krijgen

(links)

Vind je mijn bericht nuttig? Voel je vrij om de (de beste) Bullet Journal maandelijkse lay-outideeën met je publiek te delen.

(/links)

(rechts)(/rechts)

Bullet Journal Maandelijkse lay-out

Categorie: