Breng opwinding in huis en geef je kind deze kerst een leuk lijstcertificaat van de Kerstman. Deze certificaten zijn gratis printables die je kunt personaliseren met hun naam en thuis kunt printen.

Laat je kinderen weten hoe goed ze dit jaar zijn geweest met een mooi lijstcertificaat rechtstreeks van de Kerstman!

Kinderen houden van lof en aanmoediging als ze braaf zijn geweest, maar er gaat niets boven erkenning van de kerstman! Onze gratis personaliseerbare Sinterklaascertificaten zijn een leuke en opwindende manier om uw kind te laten weten dat hun goede gedrag en vriendelijkheid worden gewaardeerd - zelfs door de grote man!

Waarom combineer je een mooi lijstcertificaat niet met een bijpassende gepersonaliseerde brief van de Kerstman? Onze bijpassende kerstprintables zijn de perfecte manier om feestelijke spanning en vrolijkheid te brengen aan alle kinderen deze kerst en zijn zo leuk.

Onze goede lijstcertificaten kunnen digitaal worden gepersonaliseerd met Canva of kunnen eenvoudig direct vanaf hier worden opgeslagen. Klik gewoon op de afbeelding en sla deze op uw apparaat op om direct af te drukken, schrijf vervolgens de naam van het kind met de hand of klik op de links om naar Canva te gaan en de afdrukbare certificaatsjablonen voor mooie lijsten digitaal te personaliseren.

Op de digitaal bewerkte Nice List-certificaten staat het webadres niet onderaan. Alle certificaten hebben het formaat 11″ x 8″, wat betekent dat u deze kunt afdrukken op US Letter-papier. Ze printen ook op A4-papier.

Kerst printables voor kinderen om van te genieten

We hebben ook veel gratis sjablonen voor brieven van de Kerstman gemaakt die je kunt afdrukken of personaliseren om deze kerst aan je kind te geven.

Geef je kinderen leuke activiteiten deze feestdagen met deze gratis afdrukbare I Spy Christmas kleurplaat game of bekijk onze enorme collectie Kerst kleurplatenvoor kinderen en volwassenen.

Gratis Nice List-certificaten

Santa Certificaat

Print en schrijf op | Personaliseren en afdrukken

Pretty Nice List-certificaat

Print en schrijf op | Personaliseren en afdrukken

Nice List Certificaat

Print en schrijf op | Personaliseren en afdrukken

Nice List-certificaatsjabloon

Print en schrijf op | Personaliseren en afdrukken

Good List-certificaat

Print en schrijf op | Personaliseren en afdrukken

Fun Nice List-certificaat

Print en schrijf op | Personaliseren en afdrukken

Leuk leuk lijstcertificaat

Print en schrijf op | Personaliseren en afdrukken

Kerstcertificaat

Print en schrijf op | Personaliseren en afdrukken

Blank Nice List-certificaat

Print en schrijf op | Personaliseren en afdrukken

Santa Good List-certificaat

Print en schrijf op | Personaliseren en afdrukken

Wat is een mooi lijstcertificaat?

Een certificaat van een mooie lijst is iets dat u aan uw kind geeft in de buurt van Kerstmis en dat rechtstreeks van de kerstman komt. Het is een gedrukt certificaat dat is gepersonaliseerd met de naam van het kind, als erkenning voor goed gedrag en vriendelijkheid.

Het certificaat laat het kind weten dat ze op de goede lijst van de kerstman staan, wat betekent dat ze deze kerst cadeautjes krijgen. Als het kind niet op de goede lijst van de kerstman staat, krijgen ze geen certificaat van de mooie lijst, maar krijgen ze nog steeds cadeautjes, maar ze moeten wel harder hun best doen met hun gedrag en vriendelijkheid.

Hoe kom je op de leuke lijst van de kerstman?

Om op de leuke lijst van de kerstman te komen, moet een kind streven naar:

  • Gedraag je zo goed mogelijk.
  • Wees aardig voor anderen.
  • Helpen in en om het huis.
  • Schrijf een brief aan de Kerstman om hen te vertellen over de positieve dingen die ze voor zichzelf en voor anderen hebben gedaan.
  • Raak niet boos of boos als ze niet krijgen wat ze willen.
  • Knuffel hun dierbaren vaak.
  • Vertel mensen van wie je houdt waarom je ze waardeert.
  • Maak iemands dag gemakkelijker.
  • Help je kleine broertje of zusje met hun huiswerk.
  • Schep je eigen trottoir en dat van je buren als er sneeuw ligt.

Gratis afdrukbare Nice List-certificaten

Ik hoop dat je het perfecte kerstcertificaat voor je kind hebt gevonden en ik hoop dat het hen vreugde schenkt, wetende dat hun harde werk en goed gedrag worden gewaardeerd door de kerstman!

Als je van onze gratis printables houdt, bewaar deze pin dan voor later en deel hem met je vrienden en familie, zodat zij ook hun kinderen kerstvreugde kunnen brengen!

Wat printen andere mensen nadat ze dit hebben bekeken?

18 verbluffende kerstfreebies om je dit jaar goed voor te bereiden
Vrolijke kerstbanners - 18 geweldige stijlen om gratis af te drukken en te versieren
Mooie en chique Free Joy Christmas Wall Art Print
Certificaat Kerstlijstje van de kerstman - gratis afdrukbaar
100+ kerstbehangachtergronden perfect voor de feestdagen!
Gratis kerstprintables

Haal wat van de stress en kosten uit Kerstmis met onze gratis kerstprintables. Ze zijn een gratis en eenvoudige optie voor iedereen en je kunt ze zelfs combineren met veel van onze andere gratis kerstversieringen!

We hebben nog veel meer Printables voor Kerstmis die je gratis kunt printen en gebruiken.

We hebben nog veel meer handige printables voor je gemaakt voor het plezier tot Kerstmis en je kunt ze hier allemaal gratis krijgen.

Printables om u te helpen bij het plannen van een geweldige kerst

Gratis 60 pagina's Kerstplanner die boordevol zit met alles wat je nodig hebt om Kerstmis te plannen en te organiseren, van cadeaus om te kopen, dingen om te doen, tot decoraties, ma altijdplanning en meer .

Printables om je te helpen deze kerst te versieren

Kom in de feeststemming met onze enorme collectie van meer dan 100 Kerstachtergronden die je deze feestdagen aan je telefoon kunt toevoegen. Bovendien kun je ook onze gratis bedrukbare kerstmuurkunst prints gebruiken om dit jaar een perfecte feestelijke look te creëren.

Versier elke kamer met onze Merry Christmas banners, met 18 stijlen om uit te kiezen om gratis te versieren.

Begin met het plannen van de cadeaus die je voor Kerstmis moet kopen met deze gratis afdrukbare sjablonen voor cadeaulijsten om ervoor te zorgen dat je alles wat je nodig hebt op tijd krijgt voor de mensen van wie je houdt. Wanneer je de kerstcadeaus inpakt, zorg er dan voor dat je onze gratis bedrukbare kerstcadeaulabels gebruikt voor een leuk feestelijk tintje.

Veel meer printables om van te genieten deze kerst

Bekijk bovendien deze lijst met 18 verbluffende kerstcadeaus die je kunt gebruiken om je voor te bereiden op de feestdagen nu we dichter bij Kerstmis komen.

Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk printables pakt terwijl je hier bent en print ze uit wanneer je activiteiten voor je kinderen nodig hebt.

Fijne kerst!

Als je dit bericht en onze gratis brief van de kerstman-sjablonen leuk vond, deel het dan en spel het vast voor later! Als je deze kerst een van onze gratis printables gebruikt, tag ons dan alsjeblieft op Instagram! We zouden graag zien hoe je onze freebies hebt gebruikt!

We hebben ook een enorm aanbod aan printables voor volwassenen hier op World of Printables. Je vindt er printables en sjablonen om je te helpen bij het plannen en organiseren van alle aspecten van je leven.

Categorie: