Kies uit meer dan 100 citaten met afdrukbare bladwijzers om u te informeren, te inspireren en aan te moedigen.

Als je op zoek bent naar inspirerende bladwijzers, dan is deze collectie iets voor jou.

Waarom trakteer je jezelf niet op een set bladwijzers voor je nieuwe boek? We hebben heel veel citaatbladwijzers met prachtige typografie en ze zien er fantastisch uit.

Deze bladwijzers bevatten citaten over avonturen, passie, moed, en soms levenslessen.

Je kunt ook je eigen bladwijzercitaten maken voor jezelf en voor anderen.

Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor je bestie of iemand van wie je houdt, dan zijn deze bladwijzers een geweldige optie. Deze verzameling bladwijzers is geweldig en vormt een geweldige stimulans om te beginnen met lezen. Je zou deze zelfs aan je boekengroep kunnen geven!

Dus vertrouw niet op oude parkeerkaarten, bonnen van aankopen of een stukje papier om uw pagina te markeren, maar pak een gratis afdrukbare bladwijzercitaat!

Voorbeeld van inspirerende bladwijzercitaten

Inspirerende afdrukbare bladwijzers

Een goed boek heeft een goede bladwijzer nodig, dus kies uit onze hoogwaardige bladwijzers!

Deze bladwijzers bevatten inspirerende citaten, dus ze zijn geweldig om je een positief en hoopvol gevoel te geven.

Om een bladwijzerblad op te slaan, klikt u gewoon op een afdrukbare afbeelding en slaat u deze op uw computer op voordat u gaat afdrukken.

Happy Quotes
Mooie Citaten
Korte citaten
Mooie Citaten
Esthetische citaten
Geluk Citaten

Inspirerende citaten over bladwijzers

Misschien vind je hier enkele favoriete citaten om je geïnspireerd te houden terwijl je je boeken leest. Print een paar van deze citaten uit, zodat je altijd een verzameling inspirerende bladwijzers hebt die je kunt verwisselen om dat inspirerende gevoel te behouden.

Leuke Citaten
citaten over zelfliefde
Inspirerende citaten
Bemoedigende citaten
Motiverende citaten
Pastel Bookmark Quotes
Positiviteitscitaten
Positieve Quotes
Opbeurende Quotes
Leuke Quotes
Penseelstreekstijl
Schoonheidscitaten
Coole stijl
Reiscitaten
Stijlvolle bladwijzercitaten
Afdrukbare bladwijzercitaten
Floral Bookmark Quotes
Koffie Bladwijzers
Unieke bladwijzercitaten
Rustieke bladwijzercitaten
Coffee Bookmark Quotes

Maak je eigen afdrukbare bladwijzers

Wist je dat het heel gemakkelijk is om bladwijzers te maken? Mijn favoriete ding om te gebruiken voor het ontwerpen van bladwijzers heet Canva Het heeft honderden bladwijzersjablonen die je kunt personaliseren om je eigen bladwijzersjablonen te maken. Het beste van alles is dat het zo gemakkelijk te gebruiken is en de resultaten verbluffend zijn, je zult het geweldig vinden!

Bladwijzers afdrukken

Onze bladwijzers hebben elk een afmeting van 2×6″ als een individuele bladwijzer, maar u vindt 4 bladwijzers op één vel papier van US Letter-formaat. Klik op de afdrukbare afbeeldingen om elk volledig blad met bladwijzers op uw computer op te slaan voordat u gaat afdrukken.

Zodra je je favoriete bladwijzer hebt afgedrukt, knip je gewoon rond de omtrek. Je kunt je boekenlegger ook lamineren (zoals echte boekenleggers), hem perforeren en er wat lint, garen of een kwastje doorheen rijgen voor een persoonlijk tintje.

Al onze bladwijzercitaten zijn gratis voor persoonlijk gebruik, dus voel je vrij om je favorieten te pakken en te lezen!

Aanbevelingen op papier

In het ideale geval drukt u deze bladwijzers af met karton van goede kwaliteit, omdat dit dikker en duurzamer is dan gewoon papier en het lijkt op de bladwijzers die u in winkels koopt. Ik vind de keuze van Amazon voor kartonpapier erg goed, omdat de resultaten veel beter zijn dan gewoon printerpapier.

Voorbeeld van bladwijzercitaten

Wat ik gebruik om printables te maken

Ik ben dol op het maken van printables en sjablonen, het is zowel leuk als een geweldige manier om een extra bijverdienste te verdienen. Als je je eigen ontwerpen wilt maken voor de lol of voor extra geld, zijn hier enkele van mijn aanbevelingen:

 • Canva - Simpelweg de gemakkelijkste en beste ontwerptool om binnen enkele minuten verbluffende ontwerpen te maken op basis van duizenden sjablonen. Vraag een gratis proefversie aan en begin met creëren!
 • Creative Market - Fantastische afbeeldingen en lettertypen om te gebruiken in je ontwerpen.
 • Ontwerpbundels - Aanbiedingen voor premium ontwerpen van hoge kwaliteit om te gebruiken in uw digitale producten.
 • Placeit - Modellen, ontwerpsjablonen, video's en meer - 15% korting!
 • Sellfy - Het is gemakkelijk om je printables en sjablonen te verkopen met Sellfy en veel goedkoper en minder complex dan Shopify. Maak een lijst van uw digitale producten, begin met verkopen, verdien geld! Gratis proefversie beschikbaar.
 • Printful - Verkoop print-on-demand producten (jij ontwerpt, zij maken en versturen!). Meld u gratis aan en start een online winkel zonder inventaris.
 • Skillshare - Een geweldige manier om te leren printables, sjablonen te maken, Canva te gebruiken en alles wat creatief is. Duizenden lessen laten je zien hoe je digitale producten ontwerpt, verkoopt en meer. Krijg een gratis proefperiode van 1 maand en begin nu met leren!

Als je geïnteresseerd bent in het maken van printables, lees dan hoe ik digitale producten ontwerp en verkoop voor mijn tips en advies.

PS Ben je op zoek naar extra bijverdienste? Ik verdien een volledig inkomen door parttime te bloggen. Bekijk hoe ik deze blog ben begonnen, waarin ook mijn eenvoudige stapsgewijze tutorial staat over hoe jij ook een blog kunt starten.

Conclusie

In dit artikel heb je meer dan 100 van de beste bladwijzercitaten gezien (in willekeurige volgorde).

De categorieën omvatten inspirerend, motiverend, grappig, kort, eenvoudig, en meer.

Is er een bladwijzer die ik heb gemist? Of heb je een bladwijzersuggestie die je wilt dat ik toevoeg?

Laat het me weten door me te pingen op @worldofprintables op Instagram, Pinterest of TikTok!

Ik hoop dat je deze bladwijzers leuk vindt en een paar favorieten hebt gevonden! Ik ben absoluut dol op deze collectie en hou van deze bijpassende inspirational quote prints die we ook voor jou hebben gemaakt.

Meer geweldige freebies van World of Printables

Als je op zoek bent naar meer bladwijzers, bekijk dan onze verzameling bladwijzers.

Bekijk meer dan 500 gratis afdrukbare bladwijzers + bekijk deze:

 • Bladwijzers om in te kleuren
 • Aquarelbladwijzers
 • Esthetische bladwijzers
 • Schattige bladwijzers
 • Coole bladwijzers

We hebben een enorme hoeveelheid handige gratis printables gemaakt waar je van kunt genieten. Je vindt er handige printables en sjablonen voor alle aspecten van je leven.

Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk freebies pakt terwijl je hier bent. Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief, zodat u van tijd tot tijd op de hoogte wordt gehouden van onze nieuwste printables.

Wat printen andere mensen nadat ze dit hebben bekeken?

100 beste bladwijzercitaten in 2023
Aquarel Bladwijzers | 120+ ideeën om gratis af te drukken
500 gratis afdrukbare bladwijzers + hoe te personaliseren
Afdrukbare bladwijzers om in te kleuren | 120 voor volwassenen en kinderen
50 coole bladwijzers om gratis af te drukken
Leuke bladwijzers | 80 schattige afdrukbare bladwijzers

Blijf op de hoogte van onze aanstaande gratis printables - je zult ze geweldig vinden!

Volg World of Printables op Pinterest

COPYRIGHT

De printables die je hier aantreft vallen onder het copyright van World of Printables - je mag deze printables of sjablonen niet herdistribueren of verkopen, hoewel je wel een link naar onze website kunt maken.

Categorie: