Het gebruik van verjaardagskalenders is een geweldige manier om je alleen te concentreren op de verjaardagen van vrienden en familie, zonder ze te verwarren met al het andere in je leven.

We hebben een dozijn sjablonen voor verjaardagskalenders gemaakt die je kunt gebruiken om de verjaardagen van iedereen het hele jaar door bij te houden. Door een kalender voor verjaardagen te gebruiken, mis je nooit meer een verjaardag!

Dus pak een van deze gratis afdrukbare sjablonen en noteer vandaag nog die verjaardagen!

Verjaardagskalender

Je vindt verschillende verjaardagskalenders in verschillende stijlen, dus je zult zeker iets vinden dat je leuk vindt.

Het is het beste dat je deze niet print en vult met belangrijke verjaardagen en ze vervolgens ergens opslaat waar je ze niet vaak ziet.

Waarom zou je deze sjablonen niet gebruiken als verjaardagskalender aan de muur? Deze ophangen is een leuke en stijlvolle manier om verjaardagsherinneringen in één oogopslag te zien, zodat je nooit meer een verjaardag hoeft te missen!

Afdrukbare verjaardagskalender

Deze verjaardagskalenders bevatten alle maanden van het jaar, zodat je al deze belangrijke datums eenvoudig kunt ordenen en alle verjaardagen in één oogopslag kunt zien.

Het mooie van deze eeuwigdurende kalenders is dat je ze voor altijd kunt gebruiken. Verjaardagen veranderen niet, dus je hoeft deze kalenders niet elk jaar te vervangen. Je hoeft alleen een nieuwe kalender af te drukken als je oude wat versleten is.

Naast deze kalenders hebben we ook een enorme collectie afdrukbare maandkalenders en afdrukbare jaarkalenders die je kunt gebruiken. Je kunt ook achtergrondkalenders voor je Android of iPhone vinden, samen met desktopkalenders voor je desktop of mac.

Verjaardagskalender voor studenten

Een verjaardagskalender is ook geweldig voor docenten, zodat ze de verjaardagen van leerlingen kunnen bijhouden. We hebben een aantal ontwerpen speciaal gemaakt om te gebruiken als verjaardagskalender voor leerlingen.

Als je een leraar bent en op zoek bent naar gratis afdrukbare bronnen, bekijk dan zeker de Teacher Planner - met 64 nuttige pagina's voor leraren en thuisonderwijs .

Hoe kan ik een verjaardagskalender maken?

Je kunt eenvoudig een verjaardagskalender maken met behulp van online software zoals Google Agenda, Canva of zelfs Excel, maar waarom zou je geen tijd besparen en een gratis afdrukbare verjaardagskalender gebruiken?

Houd belangrijke datums en grote dagen bij met onze keuze aan gratis sjablonen! Ze zijn stijlvol, functioneel en gratis, en je zult nooit meer een verjaardag missen.

Sjablonen voor verjaardagslijsten

Het is moeilijk om een nieuwe verjaardag te onthouden en daarom is het belangrijk om een verjaardagslijstsjabloon te hebben. Je wilt de belangrijke dag niet vergeten, dat is misschien een beetje gênant!

Ik gebruik een verjaardagskalender en ik ben er dol op! Ik ben vrij nutteloos in het onthouden van verjaardagen en ik gebruik geen Facebook, dus ik krijg geen meldingen! Deze sjablonen zijn zo handig om me op het goede spoor te houden met ieders verjaardagen.Ik controleer het aan het begin van elke maand voor een herinnering aan wiens verjaardag het is, zodat ik het kan organiseren en weet voor wie ik cadeaus moet kopen.

Als je op school, hogeschool of universiteit zit, kun je de verjaardagskalender gebruiken om bij te houden wanneer je klasgenoten jarig zijn of als er verjaardagsevenementen aankomen.

Elke week maken we een leuke set printables, planners en digitale freebies om je te helpen het meeste te halen uit de dingen die ertoe doen. Onze creaties zijn geliefd bij velen en je kunt er gratis van genieten.

Als je dol bent op deze gratis sjablonen en meer geweldige printables wilt die je gratis kunt gebruiken, bekijk dan onze nieuwste creaties die je nu kunt gebruiken.

We denken dat je deze gratis printables geweldig zult vinden:

  • 100 beste kalenders van 2023
  • Kalender met feestdagen
  • Gezinsplanner
  • Verjaardagsuitnodigingen voor haar
  • Verjaardagsuitnodigingen voor kinderen
  • Verjaardagswensen
  • Verjaardagsbanners
Gratis weekplanner-invoegingen op twee pagina's in formele stijl
Afdrukbare eenvoudige trainingslogboeksjabloon
Een verbluffende kalender voor 2023 2023 die kan worden afgedrukt voor uw favoriete planner
Gratis Bill Tracker afdrukbaar
Plaatsschema's voor klaslokalen
7-daagse wekelijkse schemasjabloon
Gratis afdrukbare wekelijkse ma altijdplanner
Afdrukbare uitgaventracker

Volg ons voor meer geweldige gratis sjablonen!

Ik hoop echt dat je onze gratis sjablonen gebruikt en ervan geniet. Zorg ervoor dat je ons volgt op of - het is een geweldige manier om je steun te betuigen en op de hoogte te blijven van onze nieuwste printbare en digitale freebies.

Volg World of Printables op Pinterest

COPYRIGHTOnze creaties zijn alleen voor persoonlijk gebruik en vallen onder het copyright van World of Printables. U kunt niet herdistribueren, reproduceren of doorverkopen, hoewel u wel een link naar onze website kunt maken.

Categorie: